مدیر جهاد كشاورزی خور و بیابانك روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : از هر هكتار نخلستان با 200 نفر نخل به طور میانگین سه تن خرما برداشت می شود.
سید حكمت موسوی افزود : خور و بیابانك تنها شهرستان خرما خیز این استان است و هر ساله 750 تن خرما از نخلستان های منطقه تولید می شود.
وی كبكاب، كرمانی، خدشكن، خارك، زارشك، قصب و انواع زارشك را از ارقام خرمای خور و بیابانك برشمرد و افزود : زاهدی، پیارم ، مضافتی، برحی و مجول از دیگر رقم های كشت شده در باغ های خرماست.
مدیر جهاد كشاورزی خور و بیابانك ادامه داد : 200 هكتار از نخلستان روستاهای مهرجان و گرمه به عنوان قطب اصلی تولید خرما در شهرستان محسوب می شود كه از مرغوبیت ویژه ای برخوردار است.
موسوی تعداد افراد فعال در فصل برداشت خرما را بیش از یكهزار و 200 نفر اعلام و اضافه كرد : كار برداشت خرما از اوایل شهریور آغاز می شود و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد.
به گفته وی نخلستان های این شهرستان تا قبل از سرمای سال 86 افزون بر 780 هكتار بود و اكنون 350 هكتار آن باقی مانده است.
از مجموع 350 هكتار نخلستان در خوروبیابانك 250 هكتار آن اقتصادی و بقیه نهال است.
شهرستان خور و بیابانك 2 هزار و 200 هكتار زمین كشاورزی دارد و محصولات زراعی و باغی آن گندم، جو، آفتابگردان، چغندر، شلغم، پنبه، یونجه، زعفران، سیر، خرما، انار، پسته، زیتون، انجیر، بادام، گردو، توت و زردآلو است.
شهرستان خور و بیابانك با 12 هزار كیلومتر مربع وسعت در 420 كیلومتری شرق اصفهان قرار دارد.
9860/6026/
اصفهان - ایرنا - برداشت خرما از سطح 250 هكتار نخلستان شهرستان خور و بیابانك از توابع استان اصفهان آغاز شده است.