به گزارش ایرنا، علی اصغر كاراندیش روز چهارشنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد افزود: این موانع شناسایی و احضاء شده كه بخشی از آ« در خود وزارتخانه و بخشی در بیرون است و برای رفع این موانع نیز اقداماتی را آغاز كرده ایم.
وی، برون سپاری برنامه های فرهنگ و هنر را از اولویت های این وزارتخانه عنوان كرد و گفت: در این زمینه نیز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه های مدونی را در پیش گرفته است.
كاراندیش تصریح كرد: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی 8 كلان برنامه در قالب40 زیر برنامه را برای پیشبرد برنامه های فرهنگی و هنری طراحی كرده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: این وزارتخانه 135 نوع مجوز را صادر می كند كه با بررسی قوانین بالا دستی، بخشی از این مجوزها حذف یا اقدام شده است.
وی تصریح كرد: در مجموع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 38 نوع مجوز در بخش فرهنگ و هنر صادر می كند و یكی از مهمترین كارهای این بخش ایجاد سیستم هوشمند برای كاهش مراجعه حضوری به ادارات است.
كاراندیش، اجرای طرح دسترسی آزاد به اطلاعات را از دیگر برنامه های وزارتخانه عنوان كرد و گفت: این طرح از وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز شده و تمامی كمك ها در قالب این طرح شفاف اطلاع رسانی شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در نشست با كاركنان اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: هم اكنون 20 دستگاه متولی بخش فرهنگ و هنر هستند.
كاراندیش افزود: تمامی اعتبارات بخش فرهنگ و هنر 90 هزار میلیارد ریال است كه تنها 12 هزار میلیارد ریال آن به این وزارتخانه تعلق می گیرد، اما همه متولی اصلی فرهنگ و هنر كشور را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می دانند.
به گفته وی، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشترین برنامه و كمترین اعتبار را دارد كه در این زمینه نیازمند اعتبارات گسترده تر هستیم.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهركرد نیز تبیین اهداف و غفلت زدایی را از مهمترین برنامه های بخش فرهنگی عنوان كرد.
حجت الاسلام محمدعلی نكونام افزود: در بخش های فرهنگی و هنری غفلت هایی وجود دارد كه باید این غفلت ها زدایش شود.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در این دیدار اعلام كرد: در سال ها اخیر جشنواره های مختلف فرهنگی و هنری با محوریت انجمن ها در این استان برگزار شده است.
جواد كارگران دهكردی افزود: تاكنون 40 میلیارد ریال تسهیلات با اشتغال 750 نفر به بخش فرهنگ و هنر استان اختصاص یافته است.
2097/6021
معاون وزیر ارشاد:
80 مانع پیش روی كسب و كار فرهنگ و هنر شناسایی شده است
۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۱۵
کد خبر:
83023881
شهركرد - ایرنا - معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهبود وضعیت كسب و كار بخش فرهنگ و هنر را از مهمترین برنامه های این وزارتخانه دانست و گفت: 80 مانع پیش روی كسب و كار فرهنگ و هنر شناسایی شده است.