به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتكی روز چهارشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان در خصوص مشكلات كارخانه سیمان شهرستان دهلران اظهار داشت: با توجه به بیان مشكلات این كارخانه و پیشرفت بالای آن، می طلبد بانك ملت با توجه به مشكلات ایجاد شده كه خارج از اراده مجری است، اعمال دوباره پرداخت تسهیلات را در دستور كار قرار دهد.
وی خواستار برگزاری نشستی با مدیران بانك ملت و مجری طرح در این خصوص شد و یادآور شد: برای دریافت مطالبات مجریان این طرح از اداره راه و شهرسازی، هماهنگی های لازم با مدیریت امور اقتصادی استانداری ایلام بعمل آید.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود بر همكاری دستگاه های اجرایی چون آب و فاضلاب، شركت توزیع نیروی برق، شهرداری، فرودگاه ایلام برای حل مشكلات مرتبط در راه اندازی باغ پرندگان تاكید كرد و گفت: در اجرای هر كدام از پروژه های اجرایی استان نباید هیچ گونه ابهام، مانع و مشكلی وجود داشته باشد تا اجرای پروژه ها شتاب گیرد.
سلیمانی دشتكی یادآور شد: مدیران دستگاه های اجرایی باید با رصد دقیق مشكلات حوزه كاری خود آنرا به كارگروه های مربوطه گزارش دهند تا برای رفع آنها تصمیم گیری شود، باید به سمتی حركت كنیم كه بتوانیم آثار تحول در حوزه اقتصادی استان را مشاهده كنیم.
وی رفع مشكلات واحدهای تولیدی راكد یا نیمه فعال و كارگاه هایی كه پیشرفت فیزكی بالایی دارند را اولویت كاری سال جاری اعلام كرد و افزود: این سه راهبرد اساسی استان در بحث اقتصادی است كه در ستاد اقتصاد مقاومتی پیگیری می شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار ایلام نیز در این نشست بر استفاده از توان بخش خصوصی در تكمیل پروژه های نیمه تمام تاكید كرد و گفت: مدیران دستگاه های اجرایی باید نسبت به احصاء پروژه های نیمه تمام استان اقدام كنند.
ایوب درویشی افزود: تبصره 19 و آیین نامه اجرایی آن ظرفیت بسیار خوبی برای واگذاری طرح های نیمه تمام به بخش خصوصی است كه دستگاه ها باید به آن توجه كنند.
وی ادامه داد: انحصار پروژه ها توسط دستگاه ها علاوه بر هدر رفت سرمایه موجب طولانی شدن زمان بهره برداری و نارضایتی مردم می شود.
معاون استاندار ایلام با انتقاد از روند طولانی اجرای برخی پروژه ها گفت: برخی پروژه ها بیش از 2 دهه است كه عملیات اجرایی آنان آغاز شده اما هنوز به بهره برداری نرسیده اند و با متروكه شدن این پروژه ها منابع مالی به هدر می رود.
درویشی تاكید كرد: مدیران دستگاه ها در واگذاری طرح ها به بخش خصوصی اهتمام جدی داشته باشند و این امر در عملكرد مدیران به عنوان یك شاخص مد نظر قرار می گیرد.
احداث كارخانه سیمان دهلران از مهم ترین طرحهای صنعتی استان ایلام است كه عملیات اجرایی آن از سال 86 آغاز شده است.
یك هزار و 900 میلیارد ریال برای اجرای این طرح صنعتی اختصاص یافته و تاكنون یك هزار و 300 میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.
مرحله اول این كارخانه با وجود مشكلات مالی سرمایه گذار از 95 درصد پیشرفت فیزیكی برخوردار است.
3032/6119
استاندار ایلام:
مشكلات اعتباری كارخانه سیمان دهلران حل و فصل شود
۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۱۳:۴۰
کد خبر:
83031222
ایلام - ایرنا - استاندار ایلام بر هماهنگی دستگاههای اجرایی مسئول و بانك عامل برای تامین بودجه و بهره برداری سریع تر از كارخانه سیمان دهلران تاكید كرد.