۱۵ مهر ۱۳۹۷، ۹:۱۳
کد خبر: 83056821
T T
۰ نفر
استحصال گوشت قرمز در ابركوه 60 درصد افزايش يافت

يزد- ايرنا - رئيس شبكه دامپزشكي ابركوه گفت: با ذبح 6هزار و252 راس دام با نظارت بهداشتي و شرعي در كشتارگاه اين شهرستان در 6 ماهه نخست سال 1397، 294 تن گوشت استحصال شد كه اين ميزان گوشت نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد افزايش دارد.

علي فاتحي نيا، روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين مقدار گوشت از ذبح پنج هزار و 513 راس دام سبك، 679 راس دام سنگين و 60 نفر شتر به دست آمد.
به گفته وي كشتارگاه ابركوه نيمه سنتي است، لاشه دام پس از ذبح يك شبانه روز در دماي 2 تا 4 درجه سانتيگراد سردخانه نگهداري و سپس با خودرو يخچال دار در مراكز عرضه تحت نظارت دامپزشكي و شهرداري توزيع مي شود.
فاتحي نيا با قدرداني از همراهي شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و داراي نشان دامپزشكي ادامه داد: مردم مي توانند هرگونه تخلف بهداشتي را به دامپزشكي اطلاع دهند.
مركز شهرستان 53 هزار نفري ابركوه در140 كيلومتري جنوب غربي شهر يزد قرار دارد.
7540/ 2047