به گزارش ایرنا، سید راشد جزایری روز دوشنبه در كمیته دانشگاهی آنفلوانزا افزود: تدابیر و تمهیدات لازم برای مقابله و مهار آنفلوانزا در استان اندیشیده شده و مشكلی در این خصوص وجود ندارد.
وی ادامه داد: برای مقابله با آنفلوانزای انسانی، آموزش های لازم در خصوص نحوه مقابله، علائم بیماری و راه های پیشگیری ارائه شده است.
جزایری یكی از راه های پیشگیری از بیماری آنفلوانزا را تزریق بموقع واكسن اعلام كرد و گفت: پرستاران، فعالان حوزه دامپزشكی و محیط زیست، سالمندان، بیماران قلبی و تنفسی و مادران باردار در اولویت برای تزریق واكسن هستند.
رئیس مركز بهداشت چهارمحال و بختیاری با اشاره به پذیرش 4 هزار و 300 بیمار مشكوك به آنفلوانزا در بیمارستانهای استان طی سال گذشته گفت: آزمایش 197 نفر از این افراد مثبت گزارش شد كه با انجام اقدامات درمانی لازم این بیماری در استان كنترل و مهار شد.
براساس اعلام كارشناسان مركز بهداشت استان، سال گذشته 9 بیمار قلبی، كلیوی و ریوی بر اثر ابتلا به بیماری آنفلوانزا جان خود را از دست دادند.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استانهای همجوار نسبت به شیوع این بیماری در استان هشدار داد و اظهار داشت: تاكنون موردی از این بیماری در استان گزارش نشده است.
سیدعباس فاتحی تصریح كرد: شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان استان در سال 95به معدوم سازی ده ها هزار پرنده صنعتی و بومی منجر شد.
وی ادامه داد: این بیماری سال گذشته در یك كانون محل زیست پرندگان زینتی مشاهده شد.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اقدامات لازم برای مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در استان خاطرنشان كرد: موارد مشكوك در روستاها پس از بررسی و انجام آزمایش مشخص شد كه این بیماری آنفلوانزای نیوكاسل بوده است.
به گزارش ایرنا، آنفلوانزا یك بیماری ویروسی است كه بخش های بالایی مجرای تنفسی را درگیر می كند. شیوع این بیماری با شروع فصل سرما از اوایل آبان تا اردیبهشت ماه است.
7363/6021
شهركرد- ایرنا- رئیس مركز بهداشت چهارمحال وبختیاری با اشاره به تامین 4 هزار واكسن آنفلوانزا در داروخانه های استان، به گروههای حساس توصیه كرد؛ نسبت به تزریق این واكسن اهتمام ورزند.