۱۸ مهر ۱۳۹۷، ۱۴:۰۷
کد خبر: 83061310
T T
۰ نفر
توسعه كسب و كارهاي نوين نجات بخش اشتغال در كشور است

زاهدان - ايرنا - دبير ستاد توسعه فناوري هاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: توسعه فضاي كسب و كارهاي نوين در پارك هاي علم و فناوري نجات بخش اشتغال جوانان تحصيل كرده و جوياي كار در كشور است.

به گزارش ايرنا سيد محمدحسين سجادي نيري روز چهارشنبه در نخستين جشنواره صنايع خلاق كشور در زاهدان اظهار داشت: فناوري بايد سطح زندگي مردم را ارتقا دهد و گفتمان غالب كشور به علم و فناوري تبديل شود.
وي بيان كرد: صنايع خلاق متاسفانه در گذشته مغفول مانده بود كه هم اينك زمينه گسترش آن در كشور فراهم شده است.
دبير ستاد توسعه فناوري هاي نرم و هويت ساز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: سيستان و بلوچستان ظرفيت هاي فرهنگي بسيار زيادي دارد كه مي توان با بهره گيري از فناوري هاي نوين زمينه رشد و تعالي بيشتر آن را فراهم كرد.
وي ادامه داد: با بهره گيري از ظرفيت هاي سيستان و بلوچستان از طريق فناوري هاي نوين مي توان اين استان را به پيشرفت و توسعه سوق داد.
سجادي نيري اظهار داشت: با حفظ چهارچوب هاي فرهنگي و خطوط قرمزي كه در كشور داريم با تاسي از ظرفيت هاي حوزه فرهنگ مي توانيم اين فرهنگ را با استفاده از صنايع خلاق به اقتصاد نزديك كنيم.
وي ادامه داد: با بهره گيري از كسب و كارهاي نوين مي توان ظرفيت هاي فرهنگي را اقتصادي و درآمد زا كرد.
رئيس پارك علم و فناوري سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست ارائه مدل جديدي در اكوسيستم اقتصادي اين استان را از جمله اهداف جشنواره صنايع خلاق عنوان كرد.
محمد نبي شهيكي تاش اظهار داشت: سيستان و بلوچستان ظرفيت هاي زيادي در حوزه هنر و صنايع فرهنگي دارد كه از اين ظرفيت براي ايجاد اشتغال به خوبي استفاده نشده است.
وي افزود: حوزه فرهنگي در سيستان و بلوچستان مي تواند خلق ثروت كند و الگويي مناسب براي چرخه اقتصاد محلي باشد.
رئيس پارك علم و فناوري سيستان و بلوچستان گفت: به دنبال اين هستيم تا جشنواره صنايع خلاق را هر سال در اين استان براي بهبود وضعيت كسب و كارهاي نوين برگزار كنيم.
وي افزود: رويكردهاي سنتي كسب و كار بايد متناسب با تغييرات و فناوري هاي نوين تغيير كند.
دبير جشنواره صنايع خلاق نيز در اين نشست گفت: با توجه به ظرفيت هاي فرهنگي و هنري موجود در سيستان و بلوچستان براي توسعه اشتغال و كسب و كار برگزاري اين جشنواره در زاهدان برنامه ريزي شد.
فريد شاهمرادي با بيان اينكه نقطه تلاقي بين فرهنگ و تكنولوژي خلاقيت است، ادامه داد: با توجه به معضلات موجود در زمينه كشاورزي و ديگر صنايع بهترين راه ارتقاي شاخص اشتغال در سيستان و بلوچستان روي آوردن به نوآوري و استفاده از ظرفيت هاي فرهنگي و هنري مانند گردشگري و صنايع دستي است.
به گزارش ايرنا استوديو انيميشن و دوبله در پارك و علم و فناوري سيستان و بلوچستان براي پيشبرد فضاي كسب و كار افتتاح شد.
همچنين هفت شركت نوآوري در سيستان و بلوچستان با افتتاح دفتر در اين جشنواره فعاليت خود را آغاز كردند.
در اين جشنواره از سه نرم افزار طراحي صنايع دستي سيستان و بلوچستان رونمايي شد.
3213**6081
۰ نفر