به گزارش ايرنا در اين ميزگرد كه با حضور تعدادي از مسوولان و ورزشكاران بسيج استان برگزار شد حاضران در باره ورزش قهرماني و همگاني، امكانات و زير ساخت ها، ظرفيت ها، جايگاه كشوري، عملكرد، مطالبات و برنامه هاي آينده ورزش بسيج استان، بحث و تبادل نظر كردند.
*** وجود 40 طرح نيمه تمام ورزشي در حوزه بسيج يزد
مديرعامل باشگاه فرهنگي وررشي مقاومت بسيج استان يزد با اشاره به اينكه 12 ناحيه مقاومت زير پوشش برنامه هاي ورزشي هستند گفت: 40 طرح نيمه تمام ورزشي شامل استخر، سالن تيراندازي، سالن اهداف پروازي و زورخانه در سطح استان با پيشرفت فيزيكي بين 40 تا 60 درصد در دست ساخت است كه براي تكميل آنها به 100 ميليارد ريال بودجه نياز است .
سرهنگ محمد مهدي نيكونژاد افزود: هم اكنون 65 سالن ورزشي هر كدام در وسعت 400 تا 500 متر مربع در تمام شهرستات هاي استان وجود دارد كه اقشار مختلف مردم و جوانان به خصوص اعضاي بسيج در طول سال از آن استفاده مي كنند.
وي خاطرنشان كرد: در 6 ماهه اول امسال در عرصه ورزش همگاني به خصوص در رشته كوهپيمايي 23 هزار نفر از مردم و جوانان در قالب برنامه هاي اردويي، فعالانه مشاركت داشته اند.
اين مسئول از ديگر برنامه هاي مهم باشگاه فرهنگي ورزشي مقاومت كه سالانه به مناسبت هاي مختلف برگزار مي شود به ورزش پياده روي خانوادگي اشاره كرد كه در سطح استان با استقبال خوب مواجه شده است.
رئيس تربيت بدني سپاه الغدر يزد به اهميت برگزاري دوره هاي آموزشي براي مربيان و مسئولان باشگاه هاي زير پوشش در سطح استان به عنوان يك اولويت و موضوع مهم اشاره كرد كه سالانه در قالب يك برنامه مدون انجام مي گيرد.
نيكونژاد گفت: هم اكنون 17 پايگاه استعداديابي با حضور بسيجيان 9 الي 14 سال در رشته هاي رزمي، تنيس روي ميز، باستاني، كشتي ، شنا و تيراندازي فعال هستند و بطور متوسط هر پايگاه 20 الي 30 نفر را به صورت حرفه اي آموزش مي دهد.
اين مسئول تصريح كرد: در 6 ماهه اول امسال حدود 800 دانش آموز نوجوان در قالب هشت مدرسه در گروه سني 12 تا 13 سال جذب پايگاه هاي استعداديابي زير پوشش شدند و از امكانات مورد نياز استفاده و در پايان 36 نفر شناسايي شدند.
نيكونژاد به برگزاري المپياد ورزشي بسيج، محلات و مساجد در سالجاري با حضور بيش از 2 هزار نفر از خواهران و برادران بسيجي در 12 رشته رزمي، تنيس روي ميز، باستاني، كشتي، دو و ميداني و تيراندازي اشاره كرد كه نفرات برتر به المپياد كشوري بسيج معرفي شدند.
مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي بسيج يزد از ديگر برنامه هاي اين باشگاه را در سال هاي اخير، راه اندازي 18 انجمن ورزشي ذكر كرد كه در مناطق مختلف با استقبال خوب ورزشكاران بسيجي مواجه شده است.
نيكونژاد با اشاره به اينكه باشگاه بسيج يزد در 2 سال گذشته در كشور رتبه اول را كسب كرده، محور فعاليت هاي اين باشگاه را در ابعاد گسترش ورزش همگاني، قهرماني، توجه به زير ساخت ها ، آموزش مربيان و پايگاه قهرماني ذكر كرد كه فعالانه نه تنها در بسيج كه براي تمام قشرها خدمات ارائه مي دهد.
وي با اشاره به اينكه افزون بر 100 هزار بسيجي سالانه از برنامه هاي ورزشي باشگاه مقاومت استفاده مي كنند بر گسترش فعاليت هاي ورزشي با همكاري مردم و ساير دستگاه هاي اجرايي در سالجاري تاكيد كرد.
اين مسئول به برگزاري مسابقات ورزشي بومي محلي در 2 بخش خواهران و برادران در هفته تربيت بدني امسال در رشته هاي مختلف با مشاركت علاقه مندان خبر داد كه تمهيدات لازم براي انجام آن فراهم شده است.
نيكونژاد پيش بيني كرد در اين مسابقات افزون بر 6 هزار نفر شركت كنند و مرحله نهايي استاني آن در دهه فجر امسال در چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي برگزار و نفرات برتر تجليل شوند.
** فعاليت 13 باشگاه مقاومت در استان يزد
مدير قهرماني باشگاه مقاومت بسيج استان يزد گفت: هم اكنون 13 باشگاه فرهنگي و ورزشي در تمام مناطق و شهرستان هاي تابعه استان با حضور مربيان و امكانات مناسب در اختيار اقشار مختلف و بسيجيان است.
ابوالفضل پارسائيان افزود: شناسايي استعدادها به خصوص در رده هاي سني پايه براي كسب عنوان قهرماني و ارتقاي تيم هاي ورزشي استان جزو برنامه هاي مهم باشگاه هاي مقاومت است كه در قالب برنامه اي مدون انجام مي شود.
وي تصريح كرد: نوجوانان و جوانان مي توانند سالانه با مراجعه به باشگاه هاي مقاومت با كمترين هزينه و بهترين بازدهي براي موفقيت در رقابت هاي ورزشي از آنها استفاده كنند و قدر امكانات موجود را براي تعالي و موفقيت بدانند.
وي تصريح كرد: توجه به مسائل فرهنگي، ارزشي و اخلاقي در كنار برنامه هاي فني و ورزشي در قالب منشور اخلاقي در باشگاه هاي مقاومت اعمال مي شود و اين فرصتي براي بهره گيري از ظرفيت هاي موجود است.
اين مسوول از دستگاه هاي اجرايي، فرهنگي و ورزشي خواست با همدلي و همكاري براي خدمت به مردم و جوانان بيش از گذشته از ظرفيت هاي موجود ورزشي بسيج در سطح استان استفاده كنند.
پارسائيان به تهديد نرم دشمنان عليه انقلاب اسلامي اشاره كرد و ورزش و مشاركت در فعاليت هاي فرهنگي را از راه هاي مهم پيشگيري از ناهنجاري ها، آسيب هاي اجتماعي و خنثي كردن توطئه هاي دشمنان ذكر كرد.
**بانوان از امكانات بسيج براي ورزش استفاده كنند
قهرمان مسابقات تيراندازي با تپانچه بسيجيان كشور گفت: به بركت انقلاب اسلامي، امكانات خوبي در سطح استان فراهم شده كه خانواده ها و بانوان مي توانند از آنها براي موفقيت در مسابقات كشوري و بين المللي استفاده كنند.
زهرا فتاحي افزود: اكثر برنامه هاي ورزشي كه در باشگاه هاي مقاومت استان انجام مي شود به رغم خدمات خوبي كه ارائه مي شود هزينه اي ندارد و اين خود زمينه اي براي مشاركت در برنامه هاي ورزشي است.
وي تصريح كرد: توجه به رده هاي سني پايه و برگزاري مسابقات، اردوهاي ورزشي، استعداديابي و المپيادها كار بسيار خوبي است كه انجام مي شود و قطعا بايد بخاطر اهميت موضوع بيشتر شود.
فتاحي به اهميت رعايت حجاب و عفاف در فعاليت هاي ورزشي و مسابقات مهم ملي و بين المللي توسط بانوان اشاره و تصريح كرد: رعايت حجاب نه تنها مانع موفقيت و كسب عناوين قهرماني نيست كه خود زمينه مهم موفقيت و پيروزي است.
** ورزش، عامل موفقيت هاي علمي و درسي است
قهرمان مسابقات تيراندازي با كمان بسيجيان كشور گفت: فعاليت هاي ورزشي اگر توام با هدف و برنامه ريزي انجام شود نه تنها مانعي براي تحصيل و موفقيت در عرصه علمي دانش آموزان نيست كه موجب توفيق بيشتر و كسب نشاط و سلامتي است.
سيد محسن هاشمي با قدرداني از امكاناتي كه توسط بسيج در استان فراهم شده از نوجوانان و جوانان خواست با مراجعه به باشگاه هاي فرهنگي، ورزشي مقاومت از امكانات نرم افزاري و سخت افزاري موجود استفاده كنند.
وي اظهار داشت: استعدادهاي بسيار خوبي در بين ورزشكاران يزدي وجود دارد كه اگر توام با برنامه ريزي و همدلي و همراهي مردم و خانواده هاي همراه باشد بدون شك موجب شكوفايي و كسب افتخار براي استان در رقابت هاي كشوري و جهاني است.
**امكانات ورزشي بسيج در خدمت علاقه مندان است
مسئول تربيت بدني ناحيه مقاومت مركزي يزد هم در اين ميزگرد گفت: تمام امكانات ورزشي بسيج شامل سالن ها، سالن هاي اهداف پروازي، استخرها و زورخانه سالانه با حضور مربيان مجرب با هزينه و شهريه خيلي محدود و همراه با برنامه هاي جذاب فرهنگي در اختيار علاقه مندان گذاشته مي شود.
علي شباني افزود: برگزاري المپياد ورزشي ، استعداديابي، گسترش فضاهاي ورزشي، برگزاري مسابقات، اعزام ها و رقابت هاي بومي و محلي با همكاري ساير دستگاه ها و همراهي خانواده ها در شهرستان يزد انجام مي شود.
وي ادامه داد: توسعه و تقويت فعاليت هاي ورزشي در كنار برنامه هاي فرهنگي براي تمام اقشار جامعه به خصوص بسيجيان محور و از اهداف اصلي است كه در اين شهرستان انجام شده و ادامه خواهد داشت.
استان يزد با يك ميليون و 138 هزار نفر جمعيت افزون بر 300 هزار بسيجي دارد كه در بيش از 700 پايگاه مقاومت عضويت و فعاليت دارند.
ايرنا به عنوان تنها خبرگزاري رسمي ايران همواره بر پايه رسالتي كه بر عهده دارد نسبت به برگزاري ميزگردهاي مختلفي با هدف ارتقاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، ورزشي و سياسي جامعه اقدام مي كند.
خبرگزاري جمهوري اسلامي در سال 1313 خورشيدي با نام «آژانس خبري پارس» به عنوان ششمين خبرگزاري جهاني تاسيس شد و در بيش از هشت دهه فعاليت، علاوه بر جريان سازي خبري يكي از منابع مهم خبري رسانه هاي داخلي و خارجي است.
هم اكنون فراورده هاي ايرنا به زبان هاي فارسي، انگليسي، عربي، تركي، اسپانيولي ، روسي، اردو ، آلماني و فرانسوي توليد و در اختيار مخاطبان گذاشته مي شود.
7536/ 6197
در ميزگرد ايرنا اعلام شد/
تكميل طرح هاي ورزشي بسيج يزد 100 ميليارد ريال نياز دارد
۲۳ مهر ۱۳۹۷، ۸:۳۸
کد خبر:
83066080
يزد - ايرنا - ميزگرد 'بررسي وضعيت ورزش بسيج استان يزد' در دفتر خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) برگزار و اعلام شد: براي تكميل طرح هاي ورزشي اين بخش به 100 ميليارد ريال بودجه نياز است.