شاپور ارصلاني روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: اين واگن ها در راستاي توافقنامه مرزي راه آهن ايران و تركيه بعد از وقفه سه ساله در حمل و نقل ريلي اين مسير بكار گرفته مي شود.
وي با اعلام اينكه اولين محموله باري در 22 مهر امسال با استفاده از 18 واگن ايراني حامل ميلگرد به وزن 974 تن از مقصد يزد به مقصد وان تركيه ارسال شد، گفت: پيش بيني مي شود اين روند ادامه يابد.
مديركل راه آهن آذربايجان يادآوري كرد: استفاده از واگن هاي ايراني در حمل و نقل ريلي بين راه آهن ايران و تركيه فرصت مناسبي براي شركت هاي حمل و نقل ريلي و مالكان واگن هاي باري است.
ارصلاني ادامه داد: استفاده از اين واگن ها در حمل و نقل بين المللي گامي موثر در راستاي تسهيل صادرات كالا بوده و شركت هاي حمل و نقل ريلي و مالكان واگن هاي باري بايد از اين فرصت استفاده كنند.
به گزارش ايرنا، راهآهن آذربايجان به عنوان يكي از نواحي نوزدهگانه راهآهن ايران در محورهاي تبريز - ميانه، تبريز- جلفا، تبريز- رازي، مراغه - اروميه و در آينده نزديك ميانه - بستان آباد فعال است و خطوط ريلي اين ناحيه به حدود يك هزار و 100 كيلومتر مي رسد.
راهآهن آذربايجان به استانهاي آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي و اردبيل خدمترساني ميكند.
شركت حمل و نقل ريلي رجا در راستاي توسعه حمل و نقل ريلي، قطار تبريز – وان را با همكاري راه آهن تركيه در سال 1380 راه اندازي كرد.
8023/3071
تبريز - ايرنا - مديركل راه آهن آذربايجان گفت: از واگن هاي باري ساخت كشورمان در حمل و نقل ريلي بين راه آهن ايران - تركيه استفاده مي شود.