به گزارش روابط عمومي اين اداره كل، حبيب يزدان پناه اظهار داشت: فعالان صنايع دستي و گردشگري هم در بخش هاي روستايي، عشايري و شهري مي توانند تسهيلات مناسبي براي توسعه كار دريافت كنند.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي افزود: در راستاي استفاده از ظرفيت جوامع بومي و محلي طرح ايجاد اقامت گاه هاي بومگردي دنبال مي شود كه تاكنون 28 اقامتگاه در استان مجوز فعاليت دريافت كرده اند و تا ايام دهه فجر امسال 20 اقامتگاه بومگردي ديگر نيز افتتاح مي شود.
يزدان پناه با اشاره به قرار گرفتن حوزه گردشگري در اولويت هاي سه گانه استان گفت: با خلاقيت و فعاليت در حوزههايي نظير گردشگري ميتوان استان را توسعه داد.
وي افزود: خراسان شمالي بايد از معبر به مقصد گردشگري تبديل شود و براي تحقق اين امر بايد تمام نهادها و مردم كمك كنند تا جاذبه ها و پتانسيل هاي استان به طور شايسته و موثر معرفي و در نتيجه زمينه جذب و ماندگاري مسافر فراهم شود.
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي در ادامه اظهار داشت: از ابتداي امسال تاكنون يكهزار و 677 ميليارد ريال تسهيلات به 14پروژه در حوزه گردشگري اين استان پرداخت شده است.
يزدان پناه افزود: اين پروژه ها شامل مراكز تفريحي و سرگرمي، هتل، اقامت گاه هاي بوم گردي، مجتمع خدماتي رفاهي بين راهي و اردوگاه هاي گردشگري هستند.
وي با بيان اينكه در هر پروژه حوزه گردشگري بيش از 10ميليارد ريال سرمايه گذاري شده است افزود: برخي از اين پروژه ها از پيشرفت خوبي برخوردار است و اميدوار هستيم تا پايان امسال آماده افتتاح شوند.
يزدان پناه رويكرد سازمان ميراث فرهنگي را واگذاري تصدي گري هاي حوزه گردشگري به بخش غيردولتي دانست و گفت: برنامهريزي براي جذب سرمايهگذاري خصوصي و بهرهبرداري از پروژههاي گردشگري استان در دستور كار قرار دارد.
بيش از يكهزار و 200 اثر تاريخي در خراسان شمالي شناسايي شده كه 583 اثر آن به ثبت رسيده است.
3007/ 6042
بجنورد- ايرنا- مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خراسان شمالي گفت: براي رونق گردشگري به دنبال تقويت سمن ها و استفاده از توان مردم براي استفاده از پتانسيل و ظرفيت هاي اين بخش در استان هستيم.