۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵
کد خبر: 83086107
T T
۰ نفر

فدراسیون كشتی عملكرد 55 ماه گذشته را منتشر كرد

۱۱ آبان ۱۳۹۷، ۱۲:۲۵
کد خبر: 83086107
فدراسیون كشتی عملكرد 55 ماه گذشته را منتشر كرد

تهران- ایرنا- فدراسیون كشتی در گزارشی به تشریح عملكرد 55 ماه گذشته خود پرداخت: كشتی ایران از سال 1393 تا آبان ماه 1397 در مجموع اعزام تیم های خود به رقابت های جهانی، المپیك، بازی های آسیایی، آسیایی و تورنمنت های بین المللی صاحب 693 مدال طلا، 327 مدال نقره و 603 مدال برنز شد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، فدراسیون كشتی گزارش عملكرد خود را بعد از استعفای رسول خادم رئیس و دیگر مسئولان فدراسیون در پی نتایج ضعیف در رقابت های جهانی امسال كشتی آزاد و فرنگی ارائه كرد.
روابط عمومی فدراسیون كشتی در گزارش عملكرد این فدراسیون آورده است: كشتی ایران در 55 ماه، 247 اعزام بین المللی داشت و همچنین 272 رقابت داخلی و داخلی- بین المللی برگزار كرد.
در این مدت، تیم های ملی كشتی مقام های متعددی را بدست آورد كه از مهمترین آنها قهرمانی همزمان تیم های ملی كشتی آزاد و فرنگی نوجوانان در رقابت های جهانی كرواسی پس از 22 سال، قهرمانی تیم های كشتی آزاد و فرنگی نوجوانان در المپیك 2018 آرژانتین با كسب 2 مدال طلا و 2 مدال نقره و كسب مدال طلا برای نخستین بار در این رقابت ها، قهرمانی فرنگی كاران جوان و سومی آزادكاران جوان در مسابقات جهانی اسلواكی، قهرمانی تیم های آزاد و فرنگی نوجوانان و جوانان در مسابقات آسیایی ازبكستان و هند، قهرمانی كشتی آزاد و فرنگی در بازی های آسیایی جاكارتا با كسب 5 مدال طلا و 3 مدال برنز و بهترین رشته در این رقابت ها در سال 1397 بود.
همچنین قهرمانی تیم های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان فرنگی برای نخستین بار در تاریخ در رقابت های جهانی، دو قهرمانی پیاپی تیم جوانان آزاد در رقابت های جهانی، كسب بهترین نتیجه كاروان ایران در رقابت های المپیك ریو و بدست آوردن مدال طلا پس از 16 سال و بهترین نتیجه پس از المپیك آتلانتا، كسب بهترین نتیجه كاروان ایران در بازی های آسیایی 2014 اینچون كره جنوبی توسط كشتی، حضور همیشگی روی سكوی جهانی به جز سال 2017 (در رشته كشتی آزاد) در هر دو رشته، حضور همزمان تیم های ملی روی سكوی جهانی در همه رده های سنی به صورت متناوب و 6 قهرمانی متوالی در رقابت های جام جهانی كشتی آزاد، از دیگر افتخارات این فدراسیون در این مدت بود. 
«راه اندازی كشتی كلاسیك بانوان زیرنظر اتحادیه جهانی با حفظ ارزش های اسلامی، دیپلماسی فعال در عرضه های مختلف بین المللی در سطح دنیا، عضویت نماینده ایران در هیات رئیسه اتحادیه جهانی پس از سال ها، حضور 14 ایرانی در كمیسیون های مختلف اتحادیه جهانی، تشكیل فدراسیون جهانی كشتی پهلوانی و تحت پوشش قرار گرفتن این رشته در اتحادیه جهانی، اهدای مراسم بازوبند پهلوان كشور توسط خانواده شهدا پس از چند سال وقفه، آغاز به ساخت آكادمی ملی كشتی ایران توسط بانك پاسارگاد، حامی تیم های ملی در كنار مجموعه ورزشی آزادی كه ماه های پایانی ساخت خود را پشت سر می گذارد؛ راه اندازی صندوق نیكوكاری سرمایه گذاری كشتی، راه اندازی دوباره كشتی نونهالان و خردسالان از دیگر فعالیت كشتی ایران در سال های اخیر بوده است.»
براساس این گزارش، از دیگر فعالیت های مهم بین المللی توسط فدراسیون كشتی، «راه اندازی مسابقات جام باشگاه های جهان در رشته آزاد و فرنگی و درج در تقویم اتحادیه جهانی كشتی، تصویب طرح برگزاری مسابقات مشاركتی كه منجر به برگزاری رقابت های 23 سال و نونهالان آسیا شد، ارائه ساختار كنفدراسیون كشتی آسیا كه از سال گذشته با یك قالب جدید كار خود را آغاز كرد، ارتباطات با كشتی قاره ها با اعزام مربی و كشتی گیر و برگزاری كلاس های متعدد، راه اندازی سایت و اینستاگرام فارسی اتحادیه جهانی كشتی، حضور بانك پاسارگاد بعنوان اسپانسر اتحادیه جهانی و ارائه طرح سیستم رنكینگ» بوده است.
در زمینه قانونمند شدن اركان فدراسیون كشتی و تیم های ملی نیز می توان به فرآیند انتخاب تیم های ملی، فرآیند تشكیل كمیسیون های مربیان، داوران، ورزشكاران و پیشكسوتان، قانونمند كردن اعزام های داخلی و بین المللی داوران، طرح سیستم رنكینگ و رتبه بندی كشتی گیران و مربیان و طرح تشویقی مربیان سازنده برتر و كشتی گیران برتر سال های فنی اشاره كرد.
به گزارش ایرنا، با وجود چنین كارنامه ای، تیم كشتی آزاد ایران در دو سال اخیر در رقابت های قهرمانی بزرگسالان جهان موفقیت چندانی كسب نكرد به گونه ای كه در مسابقات آبان ماه امسال قهرمانی جهان در شهر بوداپست مجارستان با كسب سه مدال برنز در جایگاه ششم قرار گرفت. این تیم سال گذشته نیز جایگاهی بهتر از یازدهم كسب نكرد.
همچنین تیم ملی كشتی فرنگی بزرگسالان ایران در مسابقات امسال فقط یك مدال برنز كسب كرد.
رسول خادم رییس فدراسیون كشتی چهارم آبان ماه، در هنگام برگزاری مسابقات جهانی در بوداپست، در نامه ای به رئیس جمهوری خواستار حل مشكلات مالی و ارزی ورزشكاران شد و نوشت: ورزش های المپیكی به دلیل كاركرد اجتماعی در داخل و سیاسی در خارج از كشور باید یكی از موضوعات مرتبط با منافع ملی باشند، ولی از دستور كار خارج است.
وی پنج روز بعد، نهم آبان ماه پس از نتایج ضعیف تیم های ملی آزاد و فرنگی ایران در مسابقات قهرمانی 2018 جهان و انتقادها از عملكردش، با ارسال نامه ای به اعضای مجمع اعلام كرد كه استعفای خود را به وزارت ورزش و جوانان ارائه كرده است و از آنان خواست برای بازگشت او به سمتش پیگیری نكنند. خادم حدود هفت ماه پیش نیز از این سمت كناره گیری كرده بود اما با پیگیری های اعضای مجمع فدراسیون، به ریاست فدراسیون بازگشت.
بعد از استعفای رسول خادم از ریاست فدراسیون كشتی، در همان روز، نایب رئیس، نایب رئیس بانوان و دبیر فدراسیون و همچنین مدیر تیم های ملی كشتی فرنگی و سرمربی تیم ملی كشتی فرنگی بزرگسالان نیز از مسئولیت خود كناره گیری كردند.
ورزشی ** 2052 ** 2023