۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹
کد خبر: 83089570
T T
۰ نفر

شهید غنیمت پور، قهرمان دیروز و امروز

۱۴ آبان ۱۳۹۷، ۱۰:۴۹
کد خبر: 83089570
شهید غنیمت پور، قهرمان دیروز و امروز

شاهرود- ایرنا- ارجاع به سوی رب، زمانی عاشقانه است كه 'من' را از این موجود الهی بیرون برانی؛ چرا كه خدا انسان هایی را كه می طلبد، این گونه می خواهد كه در نهانشان دورویی و نفاق و سایر مصایب ضد اخلاقی نباشد.

به گزارش ایرنا، این بخشی از وصیت نامه سردار شهید حسین غنیمت پور است. وی از ورزشكاران نامی شهرستان شاهرود و فرمانده گردان كربلا بود كه در عملیات كربلای پنج در منطقه شلمچه به شهادت رسید.

*** از مبارزه سیاسی تا نبرد در خط مقدم جبهه
شهید غنمیت پور آبان ماه 41 در تهران دیده به جهان گشود. پدرش 'اوستا محمد' از بناهای خوش نام آن زمان تهران بود كه پس از آشنایی با شهید نواب صفوی به مبارزه با حكومت پهلوی پرداخت.
از 6 سالگی به همراه خانواده در شاهرود ساكن شدند. حسین از زمان تحصیل در مدرسه ی راهنمایی مخفیانه اعلامیه های امام را به خانه آورده و مطالعه می كرد و پس از آن در دوران دبیرستان نیز در تظاهرات شركت می كرد.
پس از انقلاب هم به سپاه ملحق شده و با شروع جنگ تحمیلی به عنوان یك بسیجی وارد جبهه شد و از فرماندهی دسته تا فرماندهی گردان پیش رفت. سردار شهید حسین غنیمت پور در عملیات های والفجر یك، سه، چهار و هشت، عملیات خیبر و عملیات های كربلای یك، چهار و پنج حضور داشت.
*** رزم در عرصه ورزش
شهید غنیمت پور از ابتدای انقلاب با نام نویسی در باشگاه رزمی، هم زمان با درس خواندن به تمرین تكواندو پرداخت. كمربند آبی دان چهار را در سال 60 به دست آورد. پس از آن هم در جبهه های نبرد حق علیه باطل و هم در ورزش تكواندو به مبارزه پرداخت تا آن كه به دلیل توانمندی هایش به عنوان رئیس هیات تكواندوی شهرستان شاهرود انتخاب شد.
حسین در سال 64 برای شركت در آزمون فدراسیون تكواندو به تهران رفته و كمربند قرمز این رشته را دریافت كرد. همان زمان ریاست وقت فدراسیون به تعریف و تحسین وی پرداخت.
وی با برنامه ریزی، برای پیشرفت این رشته ورزشی در شاهرود تلاش بسیاری كرد. برگزاری مسابقات باشگاهی تكواندو برای نخستین بار در شهرستان، فرستادن مربی های شاهرودی برای شركت در كلاس های داوری و مربی گری فدراسیون و فرستادن تیم های جوانان و نوجوانان شاهرود به رقابت های كشوری از جمله این اقدامات بود.
شهید غنیمت پور در نهایت در سال 65 مدتی پیش از شهادت موفق به گذراندن دان یك تكواندو شده و كمربند مشكی را بر كمر بست.
***نشستن نشان قهرمانی بر سینه حسین و طواف پیكر مطهرش زیر گنبد طلای امام رضا (ع) از ویژگی هایی است كه اطرافیان و هم رزمان شهید غنیمت پور از عشق و دلدادگی این قهرمان ملی به ائمه اطهار (ع) بسیار یاد می كنند. به گفته آنان ارادت قلبی حسین به امام غریبان بارها او را از جبهه به مشهد می كشانده تا برای ساعاتی در حرم مطهر به زیارت پرداخته و بلافاصله باز گردد.
پس از شهادت نیز آنگاه كه همه به دنبال یافتن پیكرش بودند، از مشهد خبر می رسد حسین به اشتباه با شهدای این شهر همراه شده و زیرگنبد طلای امام هشتم (ع) طواف داده شده است.
شهید غنیمت پور 24 دی ماه 65 در عملیات كربلای پنج، به وسیله تركش خمپاره در منطقه ی شلمچه آسمانی شد. این تركش در زمانی كه سوار بر موتور پشت دیگر هم رزمش نشسته بود، ابتدا سینه ی حاج حسین رضوانی را شكافت تا بر قلب حسین غنیمت پور بنشیند. این حسین شهید شد و آن حسین به مقام جانبازی دست یافت.
هفته گذشته محمد علی خسروی، قهرمان 17 ساله المپیك جوانان جهان در رشته تكواندو، با حضور در خانه پدر شهید غنیمت پور نشان طلای خود را به خانواده این شهید دفاع مقدس تقدیم كرد. پس از اصابت تركش، این دومین نشان قهرمانی است كه بر سینه حسین می درخشد.
مردم شهیدپرور شاهرود در نهضت امام خمینی (ره) ، دفاع مقدس و دفاع از حرم اهل بیت(ع) بیش از یك هزارو100 شهید تقدیم كرده اند.
7359/6167