به گزارش روز سه شنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري سي ان ان، در سال تحصيلي 2017/2018 ميلادي ،250 دانش آموز در مقاطع ابتدايي تا دبيرستان اقدام به خودكشي كرده اند. اين تعداد 5 برابر سال گذشته و بيشترين ميزان خودكشي در نوجوانان از سال 1986 اعلام شده است.
نگراني هايي كه گريبانگير اين كودكان است شامل، مشكلات خانوادگي، نگراني درباره آينده و تهديدات همكلاسي هايشان است. اما طبق گفته مدارس علت خودكشي 140 نفر از اين دانش آموزان مشخص نيست زيرا يادداشتي از خود بر جاي نگذاشته اند.
'نانا مونماسا' دانش آموز 17 ساله اي كه پيشتر يك خودكشي ناموفق داشته است مي گويد: تعطلات تابستان و ماندن در خانه مانند بهشت مي ماند اما با شروع مدارس باز هم كابوس اذيت و آزار همكلاسي ها و قلدري هايشان شروع مي شود و اين مي تواند دليلي براي خودكشي باشد.
بيشتر كساني كه مرتكب خودكشي شده اند در مقطع دبيرستان تحصيل مي كردند، دانش آموزان ژاپني معمولا تا سن 18 سالگي در دبيرستان تحصيل مي كنند.
طبق آمار منتشر شده توسط دولت ژاپن در سال 2015 ميلادي و بررسي اطلاعات مربوط به خودكشي اين كشور از سال 1972 تا 2013 ميلادي، افزايش ناگهاني خودكشي در سنين نوجواني بيشتر در نيم سال دوم تحصيلي اتفاق افتاده است.
بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني، ژاپن در سال 2015 ميلادي بيشترين نرخ خودكشي را در جهان داشت كه با انجام اقدامات پيشگيرانه در اين رابطه، اين ارقام كاهش يافت. بنابر اعلام پليس ژاپن، به طور كلي خودكشي در اين كشور از 34 هزار و 500 مورد در سال 2003 به 21 هزار مورد در سال 2017، با كاهش چشم گيري مواجه بوده است.
*چرا ژاپن نرخ خودكشي بالايي دارد؟
با وجود كاهش نرخ خودكشي در ژاپن، ميزان خودكشي كودكان در اين كشور هنوز هم بالاست و اين موضوع به عمده ترين علل مرگ و مير كودكان و نوجوانان تبديل شده است.
نوريكي كيتزاكي، معاون وزارت آموزش و پرورش ژاپن گفت: ميزان خودكشي نوجوانان هنوز هم بالاست و اين مسئله هشدار دهنده اي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
**آساق**9470**1663**
تهران - ايرنا - وزير آموزش و پرورش ژاپن اعلام كرد، خودكشي كودكان و نوجوانان در اين كشور به بيشترين حد خود در سه دهه گذشته رسيده است.