۲۰ آبان ۱۳۹۷، ۸:۴۴
کد خبر: 83094889
T T
۰ نفر
ماموریتگرایی در حوزه سلامت مورد تاكید سند الگوی پیشرفت است

مشهد- ایرنا- رئیس كلان منطقه نهم آمایشی كشور گفت: در چشم انداز سند پایه 'الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت' بر ماموریتگرایی در حوزه سلامت تاكید شده كه بخشی از این ماموریتها در راستای ارتقای توانمندیهای پزشكی است.

دكتر محمدرضا دارابی روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا پیرامون سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، افزود: 19 ماموریت شامل هفت ماموریت ویژه و 12 ماموریت مشترك به كلان منطقه نهم آمایشی كشور با محوریت دانشگاه علوم پزشكی مشهد در راستای تحول آموزش در حوزه سلامت و سند الگوی پیشرفت محول شده است.
وی ادامه داد: كلان منطقه نهم آمایشی متشكل از 9 دانشگاه و دانشكده علوم پزشكی مشهد، بیرجند، بجنورد، گناباد، سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام، نیشابور و اسفراین مستقر در شمال و شرق كشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی مشهد گفت: برنامه های تحول آموزشی در حوزه سلامت در راستای سند الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت از سال 1394 با انجام اقداماتی مانند محول شدن ماموریتهای ویژه به دانشگاههای علوم پزشكی و تشكیل كارگروه آموزشی دنبال می شود.
وی افزود: هفت ماموریت ویژه ای كه به كلان منطقه نهم واگذار شده شامل 'توسعه دندانپزشكی، توسعه تعالی علوم اعصاب، تغذیه، طب تسكینی، هنر و سلامت، توسعه و تعالی فناوری آموزشی و توسعه دانش مرتبط با سلامت و امنیت غذایی' است.
دكتر دارابی به اقدامات پیرامون 12 ماموریت مشترك محول شده به منطقه نهم آمایشی نیز اشاره و بیان كرد: در این راستا كارگروههای مشترك نظیر كارگروه بین المللی سازی آموزش، ارتقای نظام ارزیابی و آزمونها، اعتباربخشی و توسعه آموزش مجازی در آموزش تشكیل شده اند.
وی ادامه داد: توسعه و ارتقای زیرساختهای آموزش، اعتلای اخلاق حرفه ای، كارگروه آموزش پاسخگو و عدالت محور، آینده نگاری و مرجعیت علمی، حركت به سوی دانشگاههای نسل سوم، كارگروه آمایش سرزمین، كارگروه پایش و كارگروه توسعه حركت راهبردی از دیگر كارگروههای تشكیل شده در این زمینه هستند.
دانشگاه علوم پزشكی مشهد با 9 هزار دانشجو و بیش از 20 هزار كارمند بهداشتی و درمانی هم اكنون به عنوان قطب علوم پزشكی شمال شرق كشور مطرح است.
3027/1858