به گزارش ایرنا از آتن، جنگ افروزی گروههای تروریستی در سایه حمایت غرب در كشورهای مختلف جهان از جمله در سوریه ؛ عراق ؛ افغانستان، یمن ، لیبی و دیگر كشورهای آفریقایی باعث سیل مهاجران بخصوص زنان و كودكان پناهجو شده به سمت كشورهای اروپایی شده است.
اداره آمار و گارد ساحلی یونان گزارش كرده است كه هر روز اجساد شماری از پناهجویانی كه به علت تخریب خانه هایشان توسط گروه های تروریستی؛ مجبور به ترك خانه هایشان شده اند را در دریای مدیترانه و یا در راه گذر بسوی یونان كشف می كند.
سامانه خبری ' پرونیوز' یونان در این باره نوشت : مرز ' اوره ' واقع در شمال یونان با كشور تركیه ؛ در روزهای اخیر به محل عبور پناهجویانی مبدل شده كه تلاش می كنند از این مسیر وارد یونان شوند.
در همین حال گارد ساحلی یونان نیز گزارش كرد كه در یك هفته گذشته اجساد حدود یكصد پناهجو كه برای رهایی ازخشم و تنفر گروه های تروریستی ، مجبور به ترك خانه های خود شده و در مسیر یافتن زندگی بهتری قصد مهاجرت به كشورهای اروپایی و بخصوص یونان را داشته اند از دریای اژه بیرون كشیده است .
تركیه نیز برای رهایی از این مشكل كه حداقل خود بخشی از آن را بوجود آورده است، روی حركت پناهجویان از سواحل این كشور به دیگر كشورها چشم می بندد و یا بعضاً حركت آنان را تسهیل می كند كه در این اواخر با اعتراض شدید اتحادیه اروپا روبرو گردیده است.
یونان بارها تركیه را متهم به عدم همكاری برای جلوگیری از ورود پناهجویان كرده و از اتحادیه اروپا خواسته كه آنكارا را به عمل به تعهدات خود در قبال جلوگیری از ورود مهاجران به كشورهای اروپایی بنماید.
در همین حال رسانه های خبری یونان روز شنبه گزارش دادند : تعداد 3640 كودك بدون سرپرست و همراه در كمپ های یونان ساكن هستند كه با مشكلات عدیده ای از جمله سوء استفاده جنسی دست و پنجه نرم می كنند.
براساس گزارش رسانه های خبری یونان حتی در آتن نیز كودكان خردسال پناهجو مورد سوء استفاده جنسی قرار می گیرند و عده ای از آنان نیز برای زنده ماندن؛ خود را تسلیم سواستفاده كنندگان جنسی قرار می دهند.
یونسكو روز گذشته در این باره اعلام كرد : تعداد 33 هزار كودك پناهجوی بی سرپرست طی سال گذشته وارد كشورهای اروپایی از جمله یونان، بلغارستان، اسپانیا و ایتالیا شده اند كه در وضعیت فاجعه آمیزی قرار دارند و تعدادی از آنان نیز طعمه سوداگران جنسی شده اند.
براساس گزارش كمیسیون شورای امنیت سازمان ملل متحد در امر مهاجران ؛ تعداد 4 میلیون نفر از شهروندان جنگ زده سوریه و بعضی از كشورها كه جنگ نیابتی غرب در آنها در جریان است ؛ به علت حملات گروه های تروریستی و افراطی به خانه و كاشانه هایشان، مجبور به ترك وطن گشته طی دو سال اخیر گشته و هر روز بر تعداد این پناهجویان افزوده می شود.
گرچه رسانه های غربی پس از گذر حدود شش سال از آغاز جنگ نیابتی غرب در كشورهای سوریه و دیگر كشورهای منطقه تا كنون هیچ اشاره ای به علل مهاجرت شهروندان كشورهای جنگ زده نمی كنند و فقط اخبار و گزارشات خود را به سیل مهاجران از دیگر كشور ها بسوی كشورهای اروپایی متمركز كرده اند، ولی واقعیت این است كه جنگ افروزی غرب به سركردگی آمریكا با به راه انداختن گروه های تروریستی و افراطی كه به تخریب خانه و كاشانه مردم دركشورهای سوریه،عراق، افغانستان، یمن ولیبی اشتغال دارند، عامل اصلی مهاجرت اجباری شهروندان این كشورها برای نجات جان خود و فرزندانشان است .
جنگ نیابتی غرب با ارایه تسلیحات، كمك های مالی و آموزش های نظامی به گروه های تروریستی و بكار گیری آنان در راستای تامین منافع و سلطه گری خود علاوه برتخریب و نابودی تاسیسات زیر بنایی تعدادی از كشورهای منطقه باعث گردیده كه هر روز تعداد زیادی از شهروندان این كشورها برای نجات جان خود و فرار از خشم افراط گرایان و تكفیری ها، بسوی كشورهای همجوار و كشورهای اروپایی، با تحمل مشقات فراوانی سفر كنند.
رسانه ها بارها از مشكلات پناهجویان در كمپ ها و بخصوص كمپ ' مانرو' واقع در جنوب و شرقی یونان ، گزارش های مختلفی منتشر كرده اند و كمیسیون اتحادیه اروپا و شورای امنیت سازمان ملل متحد بارها به یونان اعتراض و خواستار بهبود وضع زندگی پناهجویان شده اند.
در این كمپ ها حتی سرویس های بهداشتی كافی، خدمات درمانی و تغذیه كافی وجود ندارد .
در همین حال رسانه های خبری یونان نیز گزارش داده اند كه دولت قادر به تامین امنیت و زندگی مناسبی برای پناهجویان در كمپ ها نمی باشد زیرا ازدحام پناهجویان و ورود بی پایان آنان به جزایر یونان باعث گردید كه در بعضی از جزایر این كشور تعداد پناهجویان از جمعیت این جزایر فراتر برود و ساكنین بومی این جزایر با اعتراض به مسئولین، خواستار ارایه خدمات بیشتر به پناهجویان و انتقال سریع آنان به شهر های بزرگ كشور شده اند.
سیل مهاجران باعث ایجاد مشكلات فراوانی برای كشورهای اروپایی و بخصوص كشورهای جنوبی عضو اتحادیه اروپا همچون یونان، ایتالیا، اسپانیا و تعدادی از كشورهای اروپای شرقی شده است كه رفته رفته عمق اروپای غربی را نیز در برگرفته و به همین دلیل سران اتحادیه اروپا در این اواخر تلاش هایی برای حل بحران سوریه و حتی مطرح كردن ضرورت خاتمه جنگ دراین كشور انجام داده اند.
در همین حال با اشكار شدن پایان حركت های تروریستی و تكفیری در كشور سوریه ؛ اروپا نگران بازگشت آندسته از شهروندان خود است كه در جمع گروه های تروریستی در سوریه بسر می برند .
اروپام**462** 1546
آتن - ایرنا - تاكنون هزاران نفر از زنان، مردان و كودكانی كه برای فرار از جنگ افروزی گروههای تروریستی قصد فرار به سمت كشورهای اروپایی را داشته اند؛ قبل از رسیدن به مقاصد خود ؛ قربانی حوادث گوناگون شده اند.