جعفر احمد پور روز سه شنبه در نشست با خبرنگاران دليل اين افزايش هزينه سرمايه گذاري را بالا رفتن قيمت لوله ها و مبلغ قرار داد پيمانكاران عنوان كرد.
وي با بيان اينكه با نوسانات قيمت ارز لوله هاي مورد نياز براي گاز رساني از متري حدود 20 هزار ريال به 80 هزار ريال افزايش يافته است، ادامه داد: اگرچه بيشتر قرارداد هاي گاز رساني با پيمانكاران از گذشته بوده است، اما وزارت نفت براي جلوگيري از تعطيلي فعاليت پيمانكاران، هزينه سرمايه گذاري در استان را تا 2 برابر افزايش داد.
وي تصريح كرد: بالا رفتن هزينه سرمايه گذاري ربطي به مردم ندارد و در واقع دولت براي جلوگيري از توقف و تسريع در عمليات اجرايي گاز رساني مبلغ را افزايش داده است.
مدير عامل شركت گاز مازندران بودجه سال جاري شركت را پنج هزار ميليارد ريال اعلام كرد و ادامه داد: تا كنون نيمي از اين اعتبار گاز رساني تامين و به پيمانكاران پرداخت شده است.
احمدپور با بيان اينكه دولت تدبير و اميد با كمترين درآمد بر لزوم گاز رساني به مردم مازندران تاكيد دارد، ادامه داد: با توجه به اهميت استفاده از انرژي پاك گاز در شرايط حساسيت زيست محيطي استان ، در حال حاضر 99.5درصد مردم در 54شهر مازندران از نعمت گاز طبيعي بهره مندند.
وي با بيان اينكه همسو با اين رويكرد در 40 سال پس از پيروزي انقلاب اسلامي 200هزار كيلومتر لوله گذاري و 750هزار علمك در مازندران نصب شده است، ادامه داد: در حال حاضر يك ميليون و 334هزار نفر مشترك گاز در استان مازندران هستند.
مدير عامل شركت گاز مازندران با بيان اينكه طرح گاز رساني در سه شهر كوهستاني و 450روستاي استان در حال اجرا است، اظهار داشت: در حال حاضر 2هزار روستاي مازندران از نعمت گاز برخوردارند.
وي ادامه داد: علاوه بر گازرساني به مناطق صعب العبور مناطق ييلاقي پلور، رينه، كجور و لاريجان ، چندين پروژه گاز رساني در روستاهاي استان در دست انجام است.
احمد پور با اشاره به طلبكاري يكهزار و500ميليارد ريالي اين شركت از مردم و صاحبان صنايع و توليدي استان خواست تا با پرداخت معوقات مانع متوقف شدن طرح هاي گاز رساني شوند.
وي با اشاره به اينكه متوسط مصرف گاز استان در روز 32تا 36 ميليون متر مكعب در نوسان است، بيان داشت: از مرداد ماه سال گذشته همزمان با افتتاح خط لوله 42اينچ گاز دامغان - ساري مشكل قطعي گاز استان رفع شده است.
**پيگير تعرفه اقليمي گاز در مازندران هستيم
مدير عامل شركت گاز مازندران با بيان اينكه همچنان قبوض گاز استان بر اساس اقليم مناطق مختلف استان صادر نمي شود، گفت: هيات مديره شركت گاز در حال پيگيري تعرفه بر اساس شرايط اقليمي دشت و كوهپايه است.
وي به صدور آني قبض گاز به صورت پيامكي و الكترونيكي و حذف چاپ قبض كاغذي در مازندران اشاره كرد و گفت: تا 2ماه اينده صدور اني قبض در همه شهرهاي استان راه اندازي مي شود.
مدير عامل شركت گاز مازندران با اشاره به اهميت بهره برداري و جريان گاز در لوله 42اينچ سمنان - ساري كه با همت وزارت نفت دولت تدبير و اميد تابستان گذشته انجام شد، گفت: امسال ديگر دغدغه قطع و افت فشار گاز در هر شرايط آب و هوايي در مازندران نداريم.
احمد پور با بيان اينكه اكنون شرائط موجودي گاز طبيعي در لوله هاي زير ساختي به حدي است كه حتي يك ليتر سوخت فسيلي در استان مازندران مصرف نمي شود، گفت: اكنون محدوديت تامين گاز براي واحدهاي صنعتي و توليدي كم شده است و براي نيروگاه نكا به عنوان پرمصرف ترين واحد صنعتي نيز به كمتر از 4ماه در سال رسيده است.
مديرعامل شركت گاز مازندران از مردم خواست تا نسبت به ايمني به ويژه استفاده از بخاري و همچنين مصرف بهينه گاز توجه كنند.
6990/1899
ساري- ايرنا- مديرعامل شركت گاز استان مازندران گفت: به دستور وزير نفت، سرمايه گذاري براي گاز رساني به هر خانوار مازندراني از 60ميليون ريال به 120 ميليون ريال افزايش يافته است.