۲۷ آبان ۱۳۹۷، ۱۴:۰۶
کد خبر: 83103893
T T
۰ نفر
شناگر جهرمي چهار نشان رنگارنگ نجات غريق جهان كسب كرد

شيراز-ايرنا- محمد ناظري شناگر جهرمي و كاپيتان تيم ملي نجات غريق ايران در هفدهمين دوره رقابت هاي جهاني 2018 كه در استراليا در حال برگزاري است يك نشان طلا، 2 نقره و يك برنز كسب كرد و افتخاري بزرگ براي كشورمان و فارس به ارمغان آورد.

رئيس هيات نجات غريق استان فارس يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اعلام كرد: اعضاي تيم ملي نجات غريق ايران در ماده چهار در 50 متر با مانع امدادي با تركيب ايلخان نوري رئيس فدراسيون نجات غريق، محمد ناظري كاپيتان تيم ملي، سهيل آشتياني و حميد قدسي نژاد عنوان نخست اين ماده را براي كشورمان به ارمغان آوردند و نشان خوشرنگ طلا را بر گردن آويختند و تيم ايتاليا دوم شد.
حسن گل مينا اضافه كرد: ناظري در ماده 200 متر با مانع انفرادي نيز صاحب نشان برنز شد، سهيل آشتياني و حميد قدسي نژاد از ايران در اين ماده به ترتيب نشان طلا و نقره را برگردن آويختند.
وي افزود: ناظري در اين رقابت ها در ماده 50 متر حمل آدمك و ماده چهار در 50 متر تركيبي 2 نشان نقره را به خود اختصاص داد تا جمع مدال هاي اين شناگر به عدد چهار برسد و بيشترين مدال ها را از آن خود كند.
محمد ناظري پيشتر نيز در رقابت هاي جهاني 2012 استراليا، 6 نشان طلا، در سال 2014 فرانسه يك نشان طلا و در سال 2016 هلند هم يك نشان نقره كسب كرده بود از اين رو اين ورزشكار جهرمي پر افتخارترين شناگر تاريخ اين رشته در ايران است.
در پايان رقابت هاي نجات غريق در بخش استخري تيم ملي كشورمان با چهار ورزشكار با كسب سه مدال طلا ، چهار نقره و يك برنز به كار خود پايان داد.
اين رقابت ها از دوشنبه 28 آبان در بخش دريايي آغاز مي شود.
تيم ملي نجات غريق ايران براي نخستين بار در سال 1992 در رقابت هاي جهاني كه به ميزباني كشور سوئد برگزارشد با پنج ورزشكار شركت كرد و هيچ مقامي بدست نياورد.
تيم ملي نجات غريق ايران در دوره گذشته اين رقابت ها كه در سال 2016 در هلند و با حضور 46 كشور برگزار شد، محمد ناظري از استان فارس در 200 متر بامانع مدال نقره گرفت، ايلخان نوري در 200 متر با مانع برنز كسب كرد و حميد شب انگيز در 50 متر حمل آدمك هم صاحب نشان برنز شد.
در سال 1314 نخستين دوره كلاس نجات غريق ايران در اردوگاه منظريه تهران زير نظر گيبسون مدرس خارجي بر گزار شد و ايران در سال 1342 رسما به عضويت فدراسيون جهاني اين رشته (F.I.S) درآمد و در سال 1353 سازمان نجات غريق ايران به فدراسيون اين رشته تغيير نام يافت.
7368 /1876