به گزارش ايرنا، سرهنگ دوم پاسدار جواد فصيحي روز يكشنبه در جمع اعضاي گردان هاي سايبري پايگاه هاي مقاومت بسيج خواهر و برادر در سالن اجتماعات سپاه اين شهرستان افزود : رسانه در دنيا مفهوم جديدي نيست اما در ايران چون اهميت نقش رسانه بيشتر شده است، به اين موضوع پي برده ايم كه مشكل امروز ما سواد رسانه اي محدود است.
وي با تاكيد بر اين كه امروز شاهد نوعي اشباع رسانهاي در جهان هستيم، خاطرنشان كرد: فضاي پيرامون ما سرشار از اطلاعات است و تلفن همراه هر شخص رسانه همراه اوست.
فرمانده سپاه سميرم ادامه داد : ما امروز هدف دشمنان را مي دانيم اما اعتقاد قلبي براي حل مشكلات و برخورد با توطئه ها نداريم و همين مشكل ساز شده است.
فصيحي بيان كرد : عمده آسيب هاي اجتماعي و حتي اقتصادي كه گريبان جامعه را گرفته نشأت گرفته از همين شبكه هاي اجتماعي و موبايلي است.
به گفته وي زماني ماهواره ها افكار و عقايد ما را هدف گرفته بودند و در دوره حاضر شبكه هاي اجتماعي و اينترنتي اين كار را انجام مي دهند و مديريت مي كنند.
وي نقش گردان هاي سايبري بسيج در مقابله با تهديدهاي اين شبكه ها را مهم و سازنده برشمرد و از بسيجيان فعال خواست آموزش ها و دوره هاي سواد رسانه اي را جدي بگيرند تا بهتر بتوانند در نشر ارزش هاي انقلاب در اين شبكه هاي پيچيده موفق باشند.
كارشناس و فعال رسانه اي استان اصفهان در ادامه اين گردهمايي اظهارداشت: تسلط به يك زبان خارجي، مهارت استفاده از كامپيوتر و استفاده از فضاي سايبر ميتواند به بهرهوري مناسب تر از مباحث سواد رسانهاي موجود در سايتهاي مختص اين مبحث در اينترنت كمك كند.
رضا غفوري با اشاره به اينكه ضرورت داشتن سواد رسانه اي در خانواده ها يكي از مباحثي كه دنبال مي شود، ادامه داد: آشنايي پدران و مادران با رسانه و ابعاد مختلف كاركرد آن مي تواند در اين رابطه نقش موثري داشته باشد.
وي اضافه كرد : نهادهاي آموزشي و فرهنگي از طريق گنجاندن مفاهيم سواد رسانه اي در كتاب هاي درسي دانش آموزان و دروس دانشكده هاي ارتباطات مي توانند در اين خصوص فعالانه به ميدان بيايند و اين عرصه را مديريت و راهبري كنند.
شهرستان 100 هزار نفري سميرم با افزون بر 22 هزار بسيجي در 160 كيلومتري جنوب اصفهان واقع شده است.
7147/6026/
اصفهان - ايرنا- فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه سميرم گفت: سواد و دانش رسانه اي راهكار مقابله با آسيب ها و تهديدهاي مختلف شبكه هاي اجتماعي است.