به گزارش خبرنگار علمي ايرنا، سالن ملك لو دانشگاه علم و صنعت امروز (دوشنبه) ميزبان حدود 70 شركت دانش بنيان، مجموعه هاي صنعتي گروه هاي استارتاپي بود كه با ارائه 600 فرصت شغلي به جشنواره كار صدف آمده بودند تا از دانشجويان و دانش آموختگان اين دانشگاه و دانشگاه هاي ديگر برتر كشور براي همكاري دعوت كنند.
«جبارعلي ذاكري» همزمان با افتتاح جشنواره كار صدف و در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالي در زمينه افزايش ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار داشت: برگزاري اين جشنواره يكي از راهكارها است و اگر موضوع را از تغيير دانشگاه ها از نسل دوم به نسل سوم معرفي كنيم بهتر است.
وي افزود: وظيفه دانشگاه هرگز فقط آموزش و پژوهش نبوده است. بر همين اساس دانشگاه هاي سطح يك كشور به سمت توسعه فناوري و نوآوري گام برداشتند.
عضو هيات علمي دانشگاه علم و صنعت گفت: هم دانشگاه بايد توانمندي خود را ارائه كند و هم شركت ها نوآوري هايي كه داشته اند و نيازهاي خود را اعلام كنند.
رئيس دانشگاه علم و صنعت تاكيد كرد: براي توسعه فناوري و نواوري گام هايي را برداشته ايم؛ البته اين كار نوعي فرهنگ سازي است كه بايد بر مجامع دانشگاهي ما حاكم شود؛ يعني دانش اموختگان ما در كنار آموزش ها بايد مهارت هايي را هم ياد بگيرند و بتوانند توانمندي خود را عرضه كنند تا شركت هاي نوپا اين نخبگان را بشناسند.
وي ادامه داد: بنابراين بايد اكوسيستمي را تعريف كنيم كه تعامل بين دانشجويان و صاحبان صنايع و شركت ها شكل بگيرد.
ذاكري يكي از اقدامات در توسعه فناوري را تاسيس مراكز نوآوري برشمرد و تصريح كرد: مراكز نواوري دانشگاه را با همكاري معاونت علمي و فناوري شكل داديم كه به شناخت توانمندي ها و بسيار كمك مي كند. طبيعتا شركت هاي نوپاي فعال در زمينه هاي صنعتي مي توانند با حضور در مراكز نواوري بيشتر با توانمندي دانشجويان و اساتيد دانشگاه فراهم شود.
وي گفت: آثار همكاري بهتر شركت ها و دانش آموختگان در بلندمدت ظاهر مي شود و مي تواند كشور را از تكيه بر درامدهاي نفتي و در قالب استفاده از ظرفيت نخبگان بي نياز كند.
رئيس دانشگاه علم و صنعت گفت: اين اقدامات بخشي از فرايندي است كه براي دانشگاه هاي سطح يك تعريف شده است.
معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه علم و صنعت نيز در حاشيه افتتاح اين نمايشگاه در گفت وگو با خبرنگار علمي ايرنا اظهار داشت: اين اولين دوره نمايشگاه است كه با همت معاونت پژوهش و فناوري و پارك علم و فناوري پرديس برگزار شده است مركز رشد و مديريت تجاري سازي فناوري دانشگاه نيز همكاري دارند.
«تورج محمدي» افزود: الگوهاي مناسب ديگري را براي بهبود اشتغال دانش آموخته ها را نيز در سال جاري تجربه مي كنيم، يكي از اهداف عمده ما آشنا كردن دانشجوهاي دانشگاه با فضاي كسب و كار واقعي و صاحبان صنايع و شركت هاي دانش بنيان و نوما و استارتاپ ها در قالب انواع برنامه هاست.
در مرحله نخست اين جشنواره برخي همايشها توسط شركتها براي ارائه محصولات و برقراري ارتباط با اساتيد و دانشجويان برگزار ميشود و در ادامه نيز كارگاههايي در زمينه جذب، نگهداري، فروش و بازاريابي براي كاركنان شركتها با حضور اساتيد سرشناس برگزار خواهد شد.
در بخش پاياني اين جشنواره از 28 تا 30 آبان نيز شركت هاي مختلف اعماز صنعتي، دانش بنيان، استارتاپ ها و شتابدهنده ها با حضور در غرفه ها به ارائه فرصت شغلي مي پردازند.
دانشجويان و فارغالتحصيلان از تمام دانشگاهها ميتوانند با حضور در اين نمايشگاه با كارفرمايان به صورت مستقيم ارتباط گرفته و براي فرصتهاي شغلي رزومه ارسال كنند. در نمايشگاه نيز استارتاپها و شركتهاي مختلف به ارائه دستاوردهاي خود پرداخته و مديران شركتها كارگاههايي را برگزار خواهند كرد.
علمي*9157*9294*1440
رئيس دانشگاه علم و صنعت:
فرهنگ كارآفريني بايد بر فضاي دانشگاهي حاكم شود
۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۱:۵۸
کد خبر:
83104933
تهران- ايرنا- رييس دانشگاه علم و صنعت ايران با اشاره به اهميت مهارت آموزي در دانشگاه ها گفت: فرهنگ كارآفريني بايد بر فضاي دانشگاهي حاكم شود.