۲۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴
کد خبر: 83105417
T T
۰ نفر
برگزاري كنفرانس حفاظت در سيستم هاي قدرت در دانشگاه شريف

تهران- ايرنا- سيزدهمين كنفرانس بين المللي حفاظت و اتوماسيون در سيستم هاي قدرت با همكاري انجمن مهندسين برق و الكترونيك ايران، شركت توانير و شركت مديريت شبكه برق ايران در دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمي ايرنا از دانشگاه صنعتي شريف، سيزدهمين كنفرانس بين المللي حفاظت و اتوماسيون در سيستم هاي قدرت (از ادغام كنفرانس تخصصي حفاظت و كنترل سيستم هاي قدرت و كنگره بين المللي اتوماسيون صنعت برق) با هدف رشد و توسعه دانش و فناوري در زمينه حفاظت و اتوماسيون شبكه‌هاي قدرت روزهاي 18 و 19 دي پيش رو در دانشكده مهندسي برق دانشگاه شريف برپاست.
تأكيد كنفرانس در بخش كارگاه ها برجنبه هاي آموزش هاي كاربردي و به روز و در بخش مقالات و سخنراني‌ها بر جنبه‌هاي كاربردي، راهبردي و توسعه‌اي است كه از سودمندي خاص براي صنعت برق كشور برخوردار باشند. همچنين نمايشگاه جانبي همزمان با كنفرانس با حضور صنعتگران و متخصصان اين حوزه برپا مي شود.
محورهاي كنفرانس در حوزه حفاظت از سيستم هاي قدرت شامل حفاظت شبكه­ هاي هوشمند الكتريكي، كاربرد مفاهيم اينترنت اشيا (IoT) در حفاظت سيستم­ هاي قدرت، طرح­هاي حفاظت از سلامت شبكه برق (SIPS)سيستم­ هاي حفاظتي ويژه (SPS)، پايش، كنترل و حفظ گسترده سيستم­ هاي قدرت WAMPAC، ارائه روش ­ها و الگوريتم­ هاي جديد حفاظت در سيستم­ هاي قدرت، آثار توليدات پراكنده در حفاظت سيستم­ هاي قدرت، امنيت سايبري در سيستم­ هاي حفاظتي، بومي­ سازي سيستم­ هاي حفاظتي، مكان­يابي خطا در شبكه­ هاي انتقال و توزيع نگهداري، تعميرات و بهره برداري سيستم هاي حفاظت، سيستم­ هاي سخت افزاري و نرم افزاري در سيستم­ هاي حفاظتي، كاربرد سيستم­ هاي نوين مخابراتي در حفاظت شبكه ­هاي قدرت، سازگاري الكترومغناطيسي در سيستم­ هاي حفاظتي، سيستم زمين و سيستم حفاظتي، طراحي محدودكننده­هاي جريان خطا (FCL)، قوس ناگهاني (Arcflash) در تجهيزات برقي و راه­ هاي كاهش خطرهاي آن و حفاظت اضافه ولتاژ در شبكه­ هاي قدرت است. همچنين در حوزه اتوماسيون در سيستم­هاي قدرت اتوماسيون در نيروگاه­ ها، شبكه­ هاي انتقال و توزيع، سيستم­ هاي اتوماسيون برق در صنعت، سيستم­ هاي ارتباطي و مخابراتي در اتوماسيون
اتوماسيون در سيستم­ هاي حفاظت و كنترل، قابليت اطمينان و امنيت در سيستم­ هاي اتوماسيون، نگهداري، تعميرات و بهره برداري از سيستم­ هاي اتوماسيون، سيستم ­هاي سخت افزاري و نرم­افزاري در اتوماسيون
بومي سازي سيستم­ هاي اتوماسيون، اتوماسيون شبكه­ هاي هوشمند، ارتباطات و شبكه­ ها (شامل SCADA، WAMS و WAPS)، سنسورهاي هوشمند و زيرساخت­ هاي اندازه­ گيري پيشرفته از جمله موضوعات مدنظر برگزاركنندگان اين كنفرانس بين المللي است.
از تمام محققان، دانشگاهيان ‌و متخصصان و مهندسان دعوت مي‌شود با معرفي كارگاه هاي آموزشي و ارسال مقاله و شركت در كنفرانس با تبادل يافته ‌هاي علمي پژوهشي و كاربردي اثربخشي بيشتر كنفرانس شوند.
علاقمندان براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد هر يك از بخش هاي كنفرانس و دريافت مجموعه مقالات 12 دوره پيشين همايش، همچنين مشاركت و رزرو غرفه نمايشگاهي به تارنماي كنفرانس به آدرس www.ipaps.ir
مراجعه كنند.
علمي**9157*2017
۰ نفر