به گزارش روز سه شنبه ايرنا از رسانه هاي آسيايي ، ژنرال 'ساراچات هاكپارن' SurachateHakparn رئيس پليس مهاجرت تايلند به رسانه هاي اين كشور اعلام كرد:اين افراد بيشتر از كشورهاي خاورميانه مانند عراق ،افغانستان،سوريه و يا كشورهاي آفريقايي به نام گردشگر وارد تايلند مي شوند، اما پس از اتمام دوره رواديد، به كشور خود بازنمي گردند.
وي افزود:برخي از اين افراد خود را به كميسارياي عالي پناهندگان سازمان ملل در تايلند معرفي مي كنند اما برخي ديگر در كشور به صورت غيرقانوني و پنهاني زندگي مي كنند كه عمدتا توسط پليس مهاجرت شناسايي و دستگير مي شوند.
به گزارش بانكوك پست،پليس مهاجرت تايلند در هفته جاري 20 نفر از اتباع فلسطيني را كه پس از اتمام دوره رواديد خود در هتلي در بانكوك مخفي شده بودند،دستگير كردند.
طبق اين گزارش 7 نفر از اين فلسطيني ها را كودكان تشكيل مي دهند و اين افراد تقاضاي پناهندگي در كشور ثالثي را دارند.
پليس مهاجرت تايلند اعلام كرد تعداد ديگري از اتباع عراق و سومالي نيز در هفته جاري كه به طور غيرقانوني در پنج هتل ارزان و دور افتاده بودند بازداشت شدند.
براين اساس تعدادي از شهروندان تايلندي كه به اقامت غيرقانوني اين اتباع خاورميانه دراين كشور كمك كرده بودند نيز بازداشت شدند.
كميسيارياي عالي پناهندگان سازمان ملل متحد در آبان ماه گزارش داد: در تايلند بيش از 100 هزار مهاجر غيرقانوني در شرايط بازداشت حضور دارند كه اكثر آنها از كشورهاي خاورميانه از جمله افغانستان، عراق و سوريه هستند.
شبكه خبري آسيا وان به نقل از خانواده هاي مهاجر در بانكوك گزارش داد دستكم سه تا چهار سال مراحل مرتبط با رسيدگي پرونده آنها در تايلند طول مي كشد اما اين كشور با مهاجران غيرقانوني بشدت برخورد مي كند و با پاسخ منفي به بسياري از اين پرونده ها، مهاجران را به كشورهاي خود برگردانده و يا در بازداشت نگه داشته است.
تايلند كنوانسيون سال 1951 ( 1337) سازمان ملل مرتبط با پناهندگان را امضا نكرده و بنابراين براساس قوانين داخلي خود با مهاجران غيرقانوني برخورد مي كند.
براساس اين گزارش، اين مهاجران عمدتا توسط پليس تايلند بازداشت و اداره مهاجرت براي آنها تعيين تكليف مي كند اما فرايند رسيدگي به پرونده آنها عمدتا طولاني مدت است و اغلب آنها طي اين مدت در شرايط نامساعد و سخت بازداشت به سرمي برند.
طبق گزارش كميسارياي سازمان ملل كه در رسانه هاي تايلند نيز انعكاس يافته، در اين كشور جنوب شرق آسيا اكنون بيش از 103 هزار مهاجر غيرقانوني از پاكستان، سومالي، ويتنام، كامبوج، فلسطين ،عراق و سوريه هستند.
آساق **1599 **1600
پليس تايلند:
سالانه 2 هزار نفر به قصد پناهجويي در كشور ثالث وارد تايلند مي شوند
۱۳ آذر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۱
کد خبر:
83122294
![سالانه 2 هزار نفر به قصد پناهجويي در كشور ثالث وارد تايلند مي شوند سالانه 2 هزار نفر به قصد پناهجويي در كشور ثالث وارد تايلند مي شوند](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13970913/83122294/N83122294-72696828.jpg)
كوالالامپور-ايرنا- منابع خبري به نقل از رئيس پليس اداره مهاجرت تايلند گزارش دادند: سالانه حدود 2 هزار نفر از اتباع كشورهاي خاورميانه و آفريقا به طور غيرقانوني و به قصد پناهندگي در كشورثالث وارد تايلند مي شوند.