۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۱۸:۳۹
کد خبر: 83131228
T T
۰ نفر
سرمايه‌گذاري در عرصه ورزش به كاهش هزينه‌هاي درمان كمك مي‌كند

يزد - ايرنا - نماينده مردم شهرستان‌هاي تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به تخصيص 27 صدم درصد ماليات بر ارزش‌افزوده به فعاليت هاي ورزشي گفت: سرمايه‌ گذاري در اين عرصه به كاهش هزينه‌هاي درمان در جامعه بسيار كمك مي‌كند.

به گزارش ايرنا ، كمال دهقاني فيروزآبادي در نشست شوراي اداري ميبد افزود: تخصيص اين رقم سياست تشويقي در حوزه ورزش و همگاني كردن آن است كه با اجراي آن مي‌توان كارهاي مهمي را در زمينهٔ فعاليت‌هاي ورزشي انجام داد.
وي با اشاره به اينكه ورزش معياري از سنجش پيشرفت كشورهاست ، گفت: جايگاه خوب ايران در ورزش دنيا نشان از پيشرفت و توسعه كشورمان ، اتحاد و همبستگي مردم دارد.
نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس با تأكيد بر اهتمام به مناسب‌سازي ورودي اداره ها و فضاهاي عمومي و معابر براي تردد معلولان و جانبازان ، لزوم توجه ويژه براي كمك به تأمين سخت‌افزار و نرم‌افزار براي مركز ژنتيك ميبد را يادآور شد.
وي در ادامه به تقديم لايحه بودجه به مجلس اشاره كرد و گفت : با ارائه پيشنهاد‌ مسئولان شهرستان و استان مي‌توان پيگير اختصاص بودجه براي اداره ها و ترجمان‌ها با نگاه كلان شد.
همچنين مديركل ورزش و جوانان يزد با اشاره به اينكه ورزش همواره يكي از افتخارات ايران است ، افزود : مجموعه افتخاراتي كه 40 سال گذشته نصيب كشور شد، اشتياق، اميد و افتخار را براي مردم به ارمغان آورده است.
مسعود شريعتي تصريح كرد : وجود ورزشكاران افتخارآفرين در استان و ميبد نشان مي دهد كه با كمترين امكانات نيز مي‌توان با بسياري قهرمانان در عرصه هاي ورزش جهاني رقابت كرد.
وي گفت: همگاني كردن فعاليت هاي ورزشي به سلامتي فرد كمك مي‌كند مورد تأكيد مقام معظم رهبري است ، اداره ها و ترجمان‌هاي مختلف نيز موظف به نهادينه كردن آن هستند.
مديركل ورزش و جوانان استان اظهار داشت : تصويب لايحه 27 صدم درصد ارزش‌افزوده به همت نمايندگان مجلس خون تازه‌اي را در بدنه ورزش در راستاي انجام پروژه‌ها وارد كرد.
وي خاطرنشان كرد : با تخصيص اعتبار در حوزه ورزش، اين امر باعث كاهش هزينه حوزه درمان و نيز كمك به شادابي و نشاط جامعه مي‌ شود كه در اين راستا بايد در همگاني كردن فعاليت‌هاي ورزشي كوشيد.
شريعتي در ادامه با ذكر اين نكته كه به ازاي هر نفر بايد يك مترمربع سرانه فضاي ورزشي براي جمعيت هر منطقه وجود داشته باشد، به تكميل ورزشگاه شهيديه ميبد و تجهيز آن ، احداث استخر سرپوشيده ، سالن ورزشي مصلي ، چمن مصنوعي در مهرآباد و... اشاره كرد كه نياز به تأمين اعتبار دارد.
فرماندار ميبد هم در اين نشست با اشاره به تلاش‌هاي انجام‌شده براي ثبت جهاني زيلو توسط مردم به‌ويژه محله بشنيغان ، مسئولان و خبرنگاران كه پوشش خبري مناسبي داشتند ، گفت : شهر ميبد ، شور و نشاط مردم مورد توجه ارزيابان شوراي جهاني صنايع‌دستي قرار گرفت، آن‌ها مردم ايران ، استان يزد و اين شهر را، افرادي خون گرم ، شريف و با غيرت ديدند كه بايد اين را به فال نيك گرفت و از فرصت‌هاي به وجود آمده استفاده كرد.
حسين فلاح اظهار داشت : ميبد نزديك به 21 ميليارد تومان شامل اسناد خزانه 2 تا سه‌ساله و اعتبار متمركز دارد كه در ارتباط با اعتبارات متمركز با تلاش اداره هاي مختلف از فرصت‌هايي كه با رايزني‌ها پيش‌آمده ، استفاده‌ و كارهاي خوبي هم انجام شد كه جاي تشكر دارد.
وي بابيان اينكه با تفرقه كارها پيش نمي‌رود، تصريح كرد: هماهنگي‌هايي كه وجود دارد ، نگاه خوبي در حوزه زيلو با تعريف خوشه زيلو و با همكاري شركت شهرك‌هاي استان و ميبد و جهاد دانشگاهي با بودجه 2 ميلياردي توماني شروع كار شكل‌گرفت و در حوزه گياهان دارويي كارهايي خوبي توسط دانشگاه ميبد و شركت شهرك‌ها انجام شد كه شايد هنوز تا صنعتي شدن آن فاصله داشته باشيم ، اما همين كار قابل‌تحسين است.
فرماندار ميبد همچنين تلاش دانش آموزان شهرستان در كسب رتبه برتر در جشنواره كشوري حوزه گياهان دارويي را يادآور شد.
وي ادامه داد : علي‌رغم برنامه‌هاي پيچيده‌اي كه دشمن دارد، ما مي‌توانيم باهم پوشاني هم كارهاي خوب و بزرگي را با جسارت مديران ، تلاش‌هاي مردم و مسئولان با استفاده از فرصت‌هاي خوبي كه داريم ، انجام دهيم .
فلاح همچنين به موضوع منطقه ويژه اقتصادي كه در دست پيگيري است و پروژه پايانه صادرات كاشي كه در دست اقدام است ، اشاره كرد.
رئيس اداره بهزيستي ميبد نيز در اين نشست گفت : در حال حاضر اسامي سه هزار معلول ثبت سامانه جامع معلولان كشور شد و 10 مركز توان‌بخشي روزانه و شبانه در خدمت‌رساني به معلولان فعاليت دارد.
سيد محسن فلاح بابيان اينكه بزرگ‌ترين مشكل اين قشر موضوع تردد و نامناسب بودن معابر عمومي است كه طبق قانون حمايت از معلولين هر دستگاهي موظف به انجام آن است ، افزود : 60 درصد اداره ها در اين خصوص همكاري داشته‌اند ،بقيه تاكنون به اين موضوع نپرداخته‌اند.
وي گفت : در فضاي شهر نيز به‌وضوح مشكل سد معبر و نامناسب بودن معابر ديده مي‌شود كه بايد به آن پرداخت ، به‌خصوص سد معبر كه حق‌الناس است.
به گفته رئيس اداره بهزيستي ميبد اشتغال نيز از ديگر مشكلات معلولين است كه با توجه به تسهيلات داده‌شده ، بازهم افراد معلول بيكار هستند كه با ايجاد اشتغال به‌ويژه به كار گماردن نابينايان در اپراتوري كارخانه‌ها مي‌توان به آن‌ها كمك كرد.
وي پيشگيري از معلوليت را مهم‌ترين كار برشمرد كه در مركز ژنتيك ميبد حتي به‌رايگان در حال انجام است.
مركز شهرستان 100هزارنفري ميبد در 50 كيلومتري شمال غرب شهر يزد مركز اين استان قرار دارد.
9934/ 2047/