به گزارش روز چهارشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از پايگاه خبري اسوشيتدپرس، بر اساس اين تحقيقات مصرف گوشت قرمز ميزان تركيب شيميايي تري متيل آمين ان اكسيد (TAMO) را در بدن تا سه برابر افزايش مي دهد. اين ماده شيميايي كه در معده انسان وجود دارد، با بيماري هاي قلبي مرتبط است.
در اين تحقيقات ميزات تغييرات TAMO در اثر مصرف گوشت قرمز، گوشت سفيد و منابع پروتئيني غير از گوشت، در 113 داوطلب سالم مورد بررسي قرار گرفت. در نتيجه اين آزمايش مشخص شد ميزان TAMO در بدن داوطلباني كه گوشت قرمز مصرف مصرف مي كنند در مقايسه با ساير داوطلبان به 3 برابر افزايش مي يابد. ميزان اين ماده در بدن رابطه مستقيمي با ميزان ابتلا به بيماري هاي قلبي دارد و به اعتقاد محققان با كاهش TAMO از طريق كاهش مصرف گوشت قرمز مي توان احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي را نيز به ميزان قابل توجهي كاهش داد.
به گفته محققان حدود يك چهارم افراد ميانسال در آمريكا داراي مقادير بالاي TAMO هستند كه تنها در اثر مصرف گوشت قرمز افزايش مي يابد.
نتايج اين تحقيقات تاييد مي كند كه رژيم هاي غذايي محدودكننده مصرف گوشت قرمز، بر سلامت قلب موثر هستند. بنابر اين مصرف مواد غذايي متنوع از جمله سبزيجات و ميوه ها، غلات كامل، مواد غذايي كم چربي و پروتئين ها گياهي مانند سويا و لوبيا به جاي گوشت قرمز براي سلامت قلب مفيد است.
بيماري هاي قلبي مهمترين عامل مرگ و مير در سراسر جهان محسوب مي شود. گزارش كامل اين تحقيقات در نشريه European Heart Journal منتشر شده است
علمي (6)**9259**1440
تهران – ايرنا - محققان آمريكايي دريافتند مصرف مستمر گوشت قرمز منجر به انباشت مواد شيميايي در بدن و بروز بيماري هاي قلبي مي شوند.