۲۵ آذر ۱۳۹۷، ۱۳:۵۹
کد خبر: 83136327
T T
۰ نفر
كارگروهی برای تعیین تكلیف حساب جاری تعاونگران تشكیل می شود

تهران- ایرنا- معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی از تشكیل كارگروه ویژه برای بررسی حساب های جاری تعاونگران خبرداد و گفت: باید مشخص شود چرا تعاونگران، حساب های جاری خود كه گردش های مالی كلان دارد را بجای بانك توسعه تعاون در بانك های دیگر افتتاح می كنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، محمد جعفر كبیری در نشست با رئیس و اعضای هیات رئیسه اتاق تعاون با تأكید بر ضرورت افزایش سرمایه اولیه بانك توسعه تعاون تصریح كرد: تقویت این بانك می‌تواند بستری برای حمایت بیشتر از تعاونگران شود اما نكته حائز اهمیت این است كه تعاونگران باید حساب های جاری خود را به بانك توسعه تعاون منتقل كنند تا گردش مالی آن افزایش پیدا كند.
وی خاطرنشان ساخت: متأسفانه در حال حاضر تعاونگران یك حساب، در بانك توسعه تعاون برای دریافت تسهیلات افتتاح كرده اند اما حساب های جاری آنها كه گردش های مالی كلانی دارد در سایر بانكهاست.
معاون وزیر تعاون با تأكید بر لزوم حمایت از نهادهای مالی مربوط به حوزه تعاون از جمله بانك توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون، ادامه داد: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و واعظی رئیس دفتر رئیس جمهوری قول های مساعدی برای تقویت این دو نهاد مالی بخش تعاون داده اند.

**تعاونی ها تجربه ناموفق خصوصی سازی را پاك می كنند
معاون وزیر در امور تعاون همچنین از پیشنهاد ویژه شهرداری تهران برای همكاری با وزارت تعاون خبر داد و گفت: تعاونی‌های مسكن می‌توانند برای تأمین نیازهای این بازار وارد عمل شوند.
كبیری با بیان اینكه یكی از زمینه هایی كه باید به آن توجه كرد مساله واگذاری‌هاست، افزود: تعاونی ها لازم است در مورد واگذاری ها ورود كنند زیرا با این امر می توانیم تجربه ناموفق خصوصی سازی را جبران‌ كنیم.
وی ادامه داد: با واگذاری شركت‌های در حال واگذاری به بخش تعاون می توان بهترین حالت مردمی سازی اقتصاد را محقق كرد.
كبیری افزود: برای اینكه واگذاری ها به بخش تعاون، اولویت بیابد، لازم است در ابتدا اعتماد به تعاونی‌ها را بالا ببریم تا زمانی كه مقامات و مسئولان به تعاونی‌ها اعتماد نكنند فقط حرف های ما را می شنوند، اما برای توسعه بخش تعاون گامی بر نخواهند برداشت.
معاون وزیر در امور تعاون با بیان اینكه در فصل بودجه ریزی قرار دادیم، اضافه كرد: باید بتوانیم بودجه‌ های عمومی را جذب بخش تعاون كنیم، البته برای افزایش سهم تعاونی‌ها از بودجه كشور با رئیس سازمان برنامه و بودجه جلساتی برگزار كرده‌ایم.
به گزارش ایرنا، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران پیش از این تعداد تعاونی های ثبت شده در كشور را افزون بر 180 هزار تعاونی اعلام كرد و گفت: 110 هزار تعاونی از این تعداد فعال هستند كه بیش از 20 میلیون عضو دارند.
وی تعداد تعاونی های موجود در جهان را نیز بیش از 2 میلیون و 600 هزار تعاونی با حدود یك میلیارد عضو اعلام كرد و افزود: شرایط ایران به لحاظ كمی و به نسبت آمار جهانی مطلوب است.
اقتصام **9454**2022