۲ دی ۱۳۹۷، ۱۴:۰۶
کد خبر: 83144406
T T
۰ نفر
مرحله اول طرح جامع پدافند غيرعامل استان كرمانشاه پايان يافت

كرمانشاه - ايرنا - مديركل پدافند غيرعامل كرمانشاه ، از اتمام مرحله اول طرح جامع پدافند غيرعامل استان (فاز مطالعات) خبر داد و گفت: درصدد امضاء تفاهم نامه اجراي مرحله دوم اين طرح (فاز عملياتي) با پيمانكار هستيم.

به گزارش خبرنگار ايرنا، عليرضا حيدري روز يكشنبه در پنجمين جلسه پدافند غيرعامل كرمانشاه كه در سرسراي فرمانداري اين شهرستان برگزار شد، افزود: در كنار تهديدهاي نظامي (پدافند عامل) تهديدهاي غيرعامل ناشي از اقدام هاي دشمنان ، بلاياي طبيعي و خرابكاري ها ممكن است جامعه و كشور را به خطر بيندازد كه بايد از قبل براي مقابله با اين نوع تهديدها آمادگي داشته باشيم.
او در ادامه هدف از تدابير پدافند غيرعامل در كشور را مصون سازي حيات جامعه، زيرساخت ها و مال و جان داشته هاي مردم از خطرهاي احتمالي برشمرد و كارهاي پدافند غيرعامل را هميشگي، مستمر و مداوم دانست تا به محض وقوع هر حادثه اي آمادگي و برنامه سريع مقابله با بحران داشته باشند.
حيدري همچنين از راه اندازي 12 كارگروه ويژه پدافند غيرعامل در استان خبر داد و گفت: اين كارگروه ها تهديدهاي احتمالي كه خدماتي مانند برق، آب، گاز اينترنت و خطوط تلفن، حمل و نقل و ترافيك، زيست محيط و غذا و دارو را با خطر مواجه مي كنند شناسايي و براي برطرف كردن آن اقدام مي كنند.
مديرعامل پدافند غيرعامل كرمانشاه در ادامه با اشاره به زلزله 7.3 ريشتري استان و خسارت زياد آن، نظارت و سختگيري بر اجراي قوانين ساخت و ساز مانند ماده 21 و 2800 را يك كار پدافند غيرعامل پيشگيرانه خواند كه با فرهنگ سازي مي شود جان و مال مردم را در امان نگه داشت.
حيدري در بخش ديگري از سخنان خود يكي از مهم ترين تهديدهاي غيرعامل استان و كشور را حملات سايبري دشمنان به تاسيسات و دستگاه هاي اجرايي اعلام كرد و از كارمندان خواست مراقب آنتي ويروس ها و برخي نرم افزاري خارجي باشند كه اكثرا جاسوسي هستند حدالمقدور از نوع ايراني آنها استفاده كنند.
وي با بيان اينكه سازمان پدافند غيرعامل در كشور نوپا است ، اظهار داشت: بسياري از مردم فلسفه و ماهيت اين سازمان را نمي دانند به همين منظور بايد فرهنگ سازي گسترده اي از سوي ادارات، مدارس و دانشگاه ها صورت بگيرد.
مديركل پدافند غيرعامل كرمانشاه اضافه كرد: براي شناخت مردم از بحث پدافند غيرعامل بايد دستگاه هاي اجرايي را خوب آموزش داد تا برنامه هاي پدافندي خود را انجام دهند و مردم نيز به اين مقوله در روند زندگي قوانين و چارچوب يك حركت پدافندي را اجرا كنند.
اين مقام مسئول در پايان دوگانه سازي نانوايي ها را حركت پدافندي براي مقابله با قطع گاز يا برق دانست و گفت: 84 درصد خبازي هاي شهرستان كرمانشاه دوگانه سوز شدند كه نان مردم به خطر نيافتد به همين منظور براي ديگر خدمات شهري بايد از قبل برنامه مقابله پيش بيني كنيم.
وي با شاره به بافت فرسوده كرمانشاه براي مقابله با زلزله و معابر باريك مركز شهر كرمانشاه به ويژه در بازار طلا فروش ها خطر آتش سوزي در آن از دستگاه ها خواست براي مقابله با اين تهديد هاي طبيعي زودتر اقدام كنند.
مديرعامل پدافند غيرعامل استان كرمانشاه با اشاره به حربه ها و تهديدهاي دشمن در بخش هاي مختلف خواستار جديت تمام در راستاي برنامه هاي پدافند غيرعامل شد.
حيدري در پايان از تدوين طرح جامع پدافند غيرعامل كرمانشاه در هفته هاي آينده خبر داد و گفت: برنامه طرح جامعه پدافندغير عامل تمام شهرستان در دست اقدام است.
استان كرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت 14 شهرستان و 2 هزار 600 روستا دارد و با كشور عراق 370 كيلو متر مرز مشترك دارد.
3209/8066