علي قيصري روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دشتهاي كاريز تايباد يكي از بهترين زيستگاههاي پرندگان به ويژه شكاري و تنها زيستگاه درناي خاكستري در شرق كشور است بطوري كه همه ساله با آغاز افزون بر هزار قطعه درنا به خطه مهاجرت مي كنند.
وي ادامه داد: اين منطقه در خراسان رضوي و حاشيه هريرود بهترين منطقه براي زمستان گذراني درناي خاكستري است كه همه ساله با شروع فصل سرما از سيبري به منطقه تايباد مهاجرت كرده و تا پايان فروردين ماه ميهمان دشتهاي اين شهرستان مرزي هستند.
رئيس اداره حفاظت محيط زيست تايباد همچنين به قانون جديد شكار و صيد اشاره و بيان كرد: بر اين اساس مجازات تخلفات شكار و صيد پنج تا 16برابر افزايش يافته بطوري كه شكار هر قطعه درناي خاكستري حداقل 20ميليون ريال جريمه نقدي و بنا به تشخيص قاضي شش ماه تا سه سال حبس در پي دارد.
تايباد در فاصله 225 كيلومتري جنوب شرقي مشهد قرار دارد.
7494/1858
![درناهاي مهاجر وارد تايباد شدند درناهاي مهاجر وارد تايباد شدند](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13971011/83155179/N83155179-72752760.jpg)
مشهد- ايرنا- رئيس اداره حفاظت محيط زيست تايباد گفت: نخستين گروه پرندگان مهاجر درناي خاكستري وارد اين شهرستان شدند.