فعالیت جزیره ای در حوزه بانوان رفع مشكلات را كند می كند

اردبیل - ایرنا - مدیركل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل بر لزوم پرهیز از انجام فعالیت های جزیره ای در حوزه بانوان تاكید كرد و گفت: اینگونه اقدامات موجب بروز اختلال در روند بهبود امور در حوزه زنان شده است.

به گزارش ایرنا ، فریبا محمدلو روز سه شنبه در همایش و كارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی در خلخال افزود: ارائه خدمات بهینه به این قشر كه 50 درصد از جمعیت استان را تشكیل می دهند، در مسیر ارتقای جایگاه آنها در تربیت فرزندان و هدایت خانواده به مسیر درست ضرورت دارد.
او همچنین با بیان اینكه نوك پیكان هجمه های فرهنگی بیگانه خانواده های ایرانی را برای از هم پاشی كانون گرم خانواده مورد هدف قرار داده ، اظهار داشت: ارائه خدمات مشاوره ای به خانواده ها و تحكیم بنیان خانواده به عنوان عنصر اصلی جامعه می تواند در پیشگیری از تهاجم فرهنگی و مقابله با آن موثر باشد.
وی گفت: بر اساس اجرای چهار تفاهم نامه از جمله قرارداد منعقده بین استانداری و جهاد دانشگاهی با برگزاری دوره‌ های مهارت‌ افزایی و توانمندسازی بانوان این استان توانمند می شوند.
محمدلو برگزاری دوره‌ های رویكرد پیشگیری از آسیب‌ های اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده، ارتقای مشاركت توان مدیریت زنان ، قوانین و آیین‌ نامه‌ های حوزه خانواده ، رویكرد پیشگیری از آسیب ‌های اجتماعی بر مبنای توسعه خانواده و سلامت جسم و روان با رویكرد نشاط خانواده و كارآفرینی را از دوره‌ هایی ذكر كرد كه در سال جاری در استان برگزار خواهد شد.
وی هدف از برگزاری این دوره ‌ها را حفظ و تحكیم بنیان خانواده و مهارت ‌افزایی بین بانوان دانست و گفت: دوره ‌های توانمند سازی بانوان در تمام شهرستان ‌های استان برگزار خواهد شد و از بانوان انتظار داریم در این دوره‌ ها حضور حداكثری داشته و با مشاركت در موضوعات مطروحه برای سوالات خود پاسخ مناسبی بیابند.
او گفت: مشاور بانوان فرمانداری‌ های استان نیز می ‌توانند با نیازسنجی دقیق، این دفتر را برای برگزاری دوره و كارگاه ‌های مورد نیاز در شهرستان ‌ها راهنمایی و هدایت كنند.
وی از امضای چهار تفاهم‌ نامه همكاری با اداره‌كل حفاظت محیط زیست، ستاد اقامه نماز ، جهاد دانشگاهی و اداره ‌كل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در راستای ارائه خدمات آموزشی به بانوان استان خبر داد و اظهار كرد: این آموزش‌ ها در راستای پاسخگویی به نیاز این قشر از جامعه پیش‌ بینی شده است.
معاون فرماندار خلخال نیز در این جلسه از تشكیل هفت جلسه بصورت دبیرخانه و یك جلسه كارگروه تصمیم گیری برای تدوین سند راهبردی كاهش طلاق در این شهرستان خبر داد.
احمد قنبری اظهار كرد: نتیجه این اقدامات كاهش 6.6 درصدی طلاق و افزایش 5 درصدی ازدواج در 9 ماه سال جاری در این شهرستان می باشد.
وی گفت: در زمینه سایر آسیب های اجتماعی تهدید كننده جامعه از جمله مقابله با معضل اجتماعی اعتیاد نیز كارهای مهمی در شهرستان صورت گرفته و نتیجه آن بهبودی 35 درصد از معتادان در حال ترك در كمپ ترك اعتیاد است.
وی از برگزاری چهار كارگاه آموزشی و سمینار آشنایی با آسیب های فضای مجازی در خلخال خبر داد و گفت: برگزاری كارگاه های آموزشی روابط زناشویی ، خانواده زندانیان و مددجویان زیرپوشش نهادهای حمایتی از جمله اقدامات صورت گرفته در بحث مقابله و كاهش آسیب های اجتماعی و ارتقای جایگاه زن و خانواده در سال جاری است.
7119/6018