۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۰۲
کد خبر: 83165693
T T
۰ نفر

كش و قوس هاي سالن وزنه برداري قائمشهر

۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۰۲
کد خبر: 83165693
كش و قوس هاي سالن وزنه برداري قائمشهر

ساري – ايرنا – جمعي از وزنه برداران قائمشهري از تنها سالن وزنه برداري اين شهرستان به دليل نبود استانداردهاي لازم گله مند هستند و مسئولان هم قول مساعد دادند تا پايان امسال طرح وسيع تر شدن اين سالن به بهره برداري مي رسد.

تنها سالن وزنه برداري شهرستان قائمشهر در سال 76 در مركز شهر و در خيابان تهران به بهره برداري رسيد . اين سالن تا قبل از سال 94 در فضايي به مساحت 120 متر مربع به ورزشكاران خدمات ارائه مي داد.
موقعيت مكاني، قدمت بالا و تعداد متقاضيان رشته وزنه برداري در قائمشهر مسئولان را بر آن داشت تا در سال 94 فضايي به مساحت 150 متر مربع به اين سالن اضافه كنند اما با گذشت چندين سال به دليل كمبود اعتباراين امر محقق نشد و هم اكنون مسئولان وعده بهره برداري اين سالن، تا پايان امسال را داده اند.
در شهرستان قائمشهر بيش از 100 نفر در رشته وزنه برداري ساماندهي شده هستند اما در حال حاضر به دليل كمبود فضا تنها 50 نفر مي توانند در تنها سالن وزنه برداري اين شهرستان به تمرين بپزدازند.
ورزشكاران اين رشته كه در اين سالن به وزنه برداري مشغول به فعاليت هستند از نبود استانداردهاي لازم همچون تخته و ميله استاندارد وزنه برداري گله مند هستند و مي گويند در حين تمرين با خطرات و مخاطراتي همچون آسيب ديدگي مواجه مي شوند.
** وضعيت تجهيزات وزنه برداري در قائمشهر مناسب نيست
يكي از وزنه برداران شهرستان قائمشهر روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، افزود: 7 سال سابقه تمرين با كسب مقام هاي مختلف المپيك، جهاني ، آسيايي و غيره را دارم و هم اكنون در وزن مثبت 109 كيلوگرم وزنه برداري مي كنم.
عليرضا يوسفي در خصوص تنها سالن وزنه برداري قائمشهر ، گفت: سالن وزنه برداري اين شهر به دليل قدمت بالايش فرسوده است ، تمام تخته هاي اين سالن فرسوده و از استانداردهاي لازم برخوردار نيست.
وي با بيان اينكه تجهيزات اين سالن بايد استاندارد باشد، افزود: استاندارد نبودن تجهيزات در حين تمرينات ورزشكاران باعث مي شود تا آنان دچار آسيب ديدگي شوند.
اين وزنه بردار قائشمهري كه مدال طلاي المپيك را كسب كرد از مسئولين درخواست كرد تا فكري به حال تجهيزات وزنه برداري كنند چون با اين تجهيزات قديمي و فرسوده هر لحظه امكان مصدوم شدن وزنه برداران وجود دارد.
يوسفي بيان كرد: به هر حال اگر مسئولان از وزنه برداران مدال مي خواهند حداقل بايد تجهيزات بهتري را فراهم كنند تا وزنه برداران حين تمرين دچار آسيب ديدگي نشوند .
يكي ديگر از وزنه برداران قائمشهري در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، گفت: از سن 16 سالگي در رشته وزنه برداري فعاليت مي كنم ، 7 سال سابقه تمرين با كسب مقام هاي قهرماني آسيا ، ششم جهان و غيره را دارم و هم اكنون در وزن مثبت 109 كيلوگرم وزنه برداري ميكنم .
آرمان محمد زاده با بيان اينكه در تنها سالن وزنه برداري اين شهرستان 8 تخته وجود دارد كه استاندارد نيست، افزود: اكثر تخته ها شكسته و حتي ميله هاي وزنه برداري هم استاندارد نيست و به همين دليل سه بار دچار آسيب ديدگي از ناحيه مچ پا شده ام.
اين ورزشكار با اعلام اينكه البته از سوي مسئولان يك فضايي براي اين سالن در نظر گرفته شده است، گفت هم اكنون تعميرات اين فضا در حال انجام شدن است، اميدوارم اين فضا هر چه زودتر به بهره برداري برسد تا ما در حين تمرينات با آسيب ديدگي كمتري مواجه شويم .
محمد زاده در ادامه با اشاره به اينكه متاسفانه در استان مازندران به دليل تعداد بالاي ورزشكاران، مسئولان ذي ربط براي وزنه برداري اهميتي قائل نيستند، افزود: اكثرا با هزينه شخصي راهي مسابقات مي شويم و يا گاهي به دليل هزينه سنگين از اعزام به مسابقات انصراف مي دهيم .
وي از مسئولين خواست تا به وزنه برداري كه يك ورزش سختي است توجهي داشته باشند.
** تجهيزات وزنه برداري هزينه سنگيني در بردارد
رئيس هيات وزنه برداري شهرستان قائمشهر در خصوص تجهيزات وزنه بردراي در گفت و گو با خبرنگار ايرنا ، گفت: وزنه برداري رشته اي تخصصي است كه ابزارش هزينه سنگيني را در بر دارد.
فرهاد غزاليان هزينه هر تخته استاندارد را 10 ميليون تومان و هزينه هر ميله وزنه برداري را بيش از 40 ميليون تومان اعلام كرد.
وي با اعلام اينكه بودجه هايي كه به هيات ها تخصيص داده مي شود اندك است ، گفت : با بودجه اندك نمي توانيم نسبت به خريد تجهيزات اقدام كنيم كه در اين راستا مسئولان ذي ربط مي توانند با خريد تجهيزات استاندارد به فكر سلامت وزنه برداران باشند.
رئيس هيات وزنه برداري قائمشهر تعداد تخته هاي موجود در اين سالن را هشت تخته اعلام كرد ، گفت: در هر تخته 4 نفر در دو نوبت صبح و عصر به وزنه برداري مشغول مي شوند.
غزاليان با بيان اينكه تنها يك سالن وزنه برداري در شهرستان قائمشهر وجود دارد، گفت كه اين سالن از سال 76 در فضايي به مساحت 70 مترمربع به بهره برداري رسيد كه به دليل كمبود فضا مجددا بعد از گذر چند سال 50 متر مريع به فضاي اين سالن اضافه شد .
وي با اعلام اينكه به دليل تعداد متقاضيان رشته وزنه برداري و كمبود فضا مجددا از مسئولين درخواست كرديم تا فضاي اين سالن را افزايش دهند، افزود: با همت اداره ورزش و جوانان اين شهرستان بنا شد تا در سال 94 فضايي يه مساحت 150 متر مربع به اين سالن اضافه شود اما به دليل كمبود اعتبار در اين پروژه وقفه ايي حاصل شد.
رئيس هيات وزنه برداري شهرستان قائمشهر با بيان اينكه امسال بودجه اي از محل تملك و دارايي به اين سالن اختصاص يافت ، افزود: تا قبل از پايان امسال اين سالن به بهره برداري مي رسد.
غزاليان با اعلام اينكه هم اكنون 50 جوان و نوجوان آينده دار اين رشته ورزشي در اين سالن ورزشي كوچك تمرينات خود را انجام مي دهند، اظهار كرد: با اضافه شدن اين سالن تعداد ورزشكاران هم بيشتر خواهد شد تا در يك فضايي مناسب بتوانند به فعاليت هاي خود بپردازند .
در شهرستان قائمشهر بيش از 100 وزنه بردار وجود دارد كه عليرضا يوسفي، بهداد سليمي ، آرمان محمدزاده ، حسين رمضان نژاد و حسين غزاليان جزء استعداد هاي اين شهرستان محسوب مي شوند.
وي با اعلام اينكه با توسعه فضاي اين سالن درصدد هستيم تا بانوان همانند آقايان بتوانند از اين فضا استفاده كنند ، گفت : بانوان ما همانند آقايان در عرصه هاي مدال اوري حرف هاي زيادي براي گفتن دارند .
رئيس اداره ورزش و جوانان شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ايرنا دليل اضافه شدن سالن وزنه برداري را موقعيت مكاني ، نزديك بودن به شهر ، ظرفيت وزنه برداري و قدمت طولاني سالن در اين شهرستان اعلام كرد.
باشگاه وزنه برداري پهلوان قاسم غزاليان در مركز شهر و در خيابان تهران قائمشهر واقع شده است.
فرشيد قديمي با اعلام اينكه تا قبل از سال 94 تنها سالن وزنه برداري قائمشهر در فضايي به مساحت 120 متر مربع به ورزشكاران سرويس ارائه مي داد ، گفت كه به دليل تعداد زياد ورزشكاران و فرسودگي اين سالن تصميم گرفته ايم تا 150 متر مربع به فضاي اين سالن اضافه كنيم كه تا پايان امسال اين فضا به بهره برداري مي رسد.
وي با بيان اينكه تخته هاي مخصوص وزنه برداري براي اين سالن خريداري شده است، افزود : اين سالن با هزينه اي بالغ بر 130 ميليون تومان از محل اعتبارات تملك دارايي تا پايان امسال به بهره برداري مي رسد.
7334/1899