خبر فوری: رفع فیلترینگ

۳۰ دی ۱۳۹۷، ۹:۵۳
کد خبر: 83177048
T T
۰ نفر

كارنامه انقلاب در دیار نخل و دریا

۳۰ دی ۱۳۹۷، ۹:۵۳
کد خبر: 83177048
كارنامه انقلاب در دیار نخل و دریا

بوشهر- ایرنا- انقلاب اسلامی از آغاز ظهور در ایران دستاوردهای چشمگیر برای مردم به ارمغان آورده كه كارنامه خدمات 40 ساله آن برای ساكنان دیار نخل، دریا و آفتاب زرین است.

به گزارش ایرنا، ارمغان انقلاب اسلامی برای مردم استان بوشهر ادعا نیست بلكه واقعتی روشن است كه با بررسی چند شاخص توسعه ای می توان به این مهم پی برد.
تنها توجه به زیرساخت های عمرانی، بهداشت و درمان و آموزش عالی آئینه ای تمام نما از كارنامه زرین 40 سال عمر با بركت انقلاب شكوهمند اسلامی ایران در استان بوشهر است.

** حوزه تقسیمات كشوری و جمعیتی
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: در تقسیمات سیاسی استان بوشهر در اوایل انقلاب 2 شهرستان داشته كه اكنون شمار آنها پنج برابر شده و به 10 شهرستان رسیده و شهرها نیز از 6 به 38 شهر افزایش یافته است.
رضا عوض پور درگفت و گو با ایرنا با اشاره به سه برابر شدن جمعیت استان بوشهر در چهار دهه عمر انقلاب اسلامی و افزایش از حدود 400 هزار نفر به یك میلیون 200 هزار نفر اظهار داشت: ضریب شهرنشینی در این استان بیش از 2 برابر رشد داشته و از میانگین كشور فراتر رفته است.
عوض پور یادآور شد: سهم جمعیتی استان بوشهر در كشور از 9 دهم به 1.5 درصد رسیده است.

** نرخ فعالیت اقتصادی، رشد 1000 برابری صادرات
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: در طول چهار دهه عمر انقلاب اسلامی میزان مشاركت اقتصادی مردم استان بوشهر (نرخ فعالیت) از 26 به 37.7 درصد و نرخ اشتغال از 83 به 89 درصد افزایش یافته است.
وی بیان كرد: در این مدت ارزش واردات استان بوشهر از 746 میلیون دلار به 2 میلیارد و 350 میلیون دلار افزایش پیدا كرده كه این افزایش 215 درصد برآورد شده است.
عوض پور ادامه داد: واردات استان در چهار دهه گذشته از حیث وزن از 666 هزار تن با 75 درصد رشد به یك میلیون و 166 هزار تن افزایش پیدا كرده است.
وی بیان كرد: در صادرات نیز استان بوشهر 14.6 میلیون دلار با رشد هزار برابری به 14 میلیارد و 795 میلیون دلار رسیده است.
عوض پور ادامه داد: صادرات استان بوشهر از لحاظ وزنی نیز از 27 هزار تن به 37 میلیون و 806 هزار تن افزایش یافته است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: توسعه خدمات گمركی برای رونق اقتصادی از دیگر خدمات نظام جمهوری اسلامی در استان بوشهر است.
مهرداد ستوده افزود: برای سرعت بخشی در امور گمركی سامانه های مختلفی از جمله جامع امور گمركی و اظهارالكترونیكی در گمرك های استان بوشهر راه اندازی شده است.
وی، استقرار پنجره واحد تجارت فرامرزی و حذف فیزیكی اسناد برای برقراری دولت الكترونیك، راه اندازی سامانه های مختلف در حوزه های مالی و اداری گمرك و برقراری ارتباط سیستمی با نظام بانكی كشور را از جمله این سامانه ها معرفی كرد.
ستوده بیان كرد: با هدف روان سازی تجارت، شفاف سازی و جلوگیری از فساد فضای بایگانی و مدیریت اسناد گمركی در بوشهر اصلاح و بهسازی و با استقرار سامانه درهمه گمركات استان از امكان جعل اسناد و مهرهای گمرك پیشگیری شده است.
این مقام مسئول اظهار داشت: همچنین با هدف تحقق گمرك الكترونیك امروز زیرساخت شبكه رایانه ای در استان بین ستاد نظارت و گمركات تابعه و برقراری ارتباط مخابراتی همه گمركات استان با گمرك ایران انجام شده است.
وی گفت: اجرای پروژه كارشناسی متمركز در سالن واردات، حذف كاغذ از همه فراینده های گمركی و انجام همه رویه های گمركی شامل واردات قطعی، صادرات، متروكه، مرجوعی، ملوانی و اتوماسیون اداری به صورت الكترونیك و توسعه و تجهیز گمركات استان به زیرساختهای شبكه رایانه و عملیاتی كردن سامانه های اجرایی گمرك از جمله دیگر اقدامات انجام شده در این بخش است.
وی در باره توسعه امكانات بندری بیان كرد: ظرفیت تخلیه و بارگیری بنادر تجاری استان از یك میلیون و 200 هزار تن با افزایش هشت برابری به هشت میلیون و 200 هزار تن رسیده است.
ستوده اظهار داشت: با توجه به اهمیت جذب سرمایه گذار غیردولتی در بخش بنادر تاكنون پنج هزار و 200 میلیارد ریال و در سازمان دولتی نیز پنج هزار و 720 میلیارد ریال اعتبار در استان سرمایه گذاری شده است.

** رشد صنعت و اشتغال
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر افزود: در شاخص صدور پروانه صنعتی نیز استان بوشهر در طول 40 سال گذشته با افزایش 37 برابری از 17 پروانه به 648 پروانه صنعتی رسیده است.
وی اضافه كرد: این استان در شاخص میزان اشتغال صنعتی نیز از یكهزار 363 نفر با رشد بیش از 17 برابر به 25 هزار و 359 نفر اشتغال صنعتی دست پیدا كرده است.
عوض پور اظهار داشت: استان بوشهر در اوایل انقلاب حتی یك شهرك یا ناحیه صنعتی نداشت ولی اكنون با گذشته چهار دهه از عمر انقلاب اسلامی از 20 ناحیه و شهرك صنعتی برخوردار شده است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: در 40 سال گذشته 19 شهرك و ناحیه صنعتی در استان بوشهر راه اندازی شده است این درحالی است كه درگذشته هیچ اقدامی در این بخش انجام نگرفته بود.
ستوده اضافه كرد: در زمان حاضر 6هزار واحد صنعتی با سرمایه گذاری 63 هزار میلیارد ریال و اشتغال 21 هزار نفر در شهرك و ناحیه های صنعتی استان بوشهر فعال شده است.
وی احداث سه كارخانه سیمان با تولید سالانه چهار میلیون تن، احداث 18 واحد پتروشیمی با تولید بیش از 100 میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی و واگذاری حدود 350 واحد معدنی با استخراج سالانه حدود 15 میلیون تن و اشتغال بیش از 2 هزار نفر از جمله دستاوردهای صنعتی استان بوشهر پس از انقلاب اسلامی است.

**افزایش 926 درصدی تولیدات كشاورزی
وی یادآور شد: جایگاه استان بوشهر در تولید ناخالص كشور با 4.5 درصد در میان استان های كشور رتبه ششم را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر در ارتباط با حوزه كشاورزی گفت: میزان تولید كشاورزی این استان در چهار دهه گذشته از 74 هزار و 479 تن با رشد 926درصدی به یك میلیون و 460 هزار تن رسیده است.
وی افزود: عملكرد واحد سطح در هر هكتار این استان در حوزه كشاورزی با 726 درصد رشد از نیم تن به 3.6 تن در هكتار افزایش پیدا كرده است.
عوض پور ادامه داد: در اول انقلاب این استان كشت گلخانه ای و سیستم آبیاری نوین نداشته كه در این شاخص ها استان اكنون به ترتیب از 125 هكتار كشت گلخانه ای و 29 هزار و 795 هكتار سطح زیر پوشش سیستم های نوین آبیاری برخوردار است.
وی یادآور شد: ضریب پوشش مكانیزاسیون در بخش كشاورزی استان بوشهر در 40 سال گذشته از 2 دهم درصد با رشد 450 درصدی به 1.1 دهم رشد پیدا كرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: در شاخص صنایع تبدیلی كشاورزی نیز استان بوشهر كه در 40 سال پیش از هیچ واحدی برخوردار نبوده اكنون 233 واحد را در خود جای داده است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: میزان تولیدات دامی از 30 هزار تن قبل از انقلاب اسلامی در استان بوشهر اكنون به 85هزار تن رسیده است.
ستوده افزود: در مجموع 690 سازه آبخیزداری در استان بوشهر احداث شده كه حجم آبگیری (مخزن) این سازه ها در هر آبگیری حداقل 20میلیون متر مكعب است.
وی بیان كرد: استفاده از زمین های شوره زار و غیرقابل كشت استان برای تولید میگوی پرورشی و تولید 60 درصد میگوی پرورشی كشور از جمله مهمترین دستاوردهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخش شیلات در استان بوشهر است.
ستوده یادآور شد: تاكنون هفت هزار هكتار زمین برای پرورش میگو در استان واگذار شده كه از این میزان 70 درصد معادل پنج هزار هكتار به عنوان سطح مفید تلقی می شود.
وی اضافه كرد: افزون براین در زمان حاضر سه هزار و 500 هكتار سطح قابل واگذاری نیز وجود دارد كه به این ترتیب زمین های قابل كشت به بیش از 10 هزار هكتار می رسد.
وی افزود: در زمان حاضر از پنج هزار هكتار سطح مفید پرورش میگو استان بوشهر چهارهزار و 400 هكتار فعال است و تلاش می شود تا سال آینده این سطح به پنج هزار هكتار برسد.

** راه و حمل و نقل
عوض پور در ارتباط با زیرساخت های حمل و نقل استان بوشهر گفت: در 40 سال گذشته فرودگاه های عملیاتی استان بوشهر از 2 به پنج فرودگاه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: این استان در اوایل انقلاب بزرگراه بین شهری نداشت كه این شاخص اكنون به بركت چهار دهه انقلاب به 638 كیلومتر رسیده است.
عوض پور اظهار داشت:در مدت یاد شده استان بوشهر در شاخص راه اصلی بین شهری نیز از 130 به یكهزار و 244 كیلومتر رسیده و به نوعی رشد 8.5 برابر را تجربه كرده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: این استان در شاخص راه روستایی آسفالته نیز در اول انقلاب راه آسفالت نداشته ولی اكنون یكهزار و 629 جاده آسفالت روستایی دارد.
وی یادآور شد: تراكم راه در 100 كیلومتر مربع در استان بوشهر در40 سال گذشته از 2.5 به 19.2 درصد افزایش یافته است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: بانگاه توسعه ای در بخش راهداری و حمل و نقل امروز بعد از چهل سال سه پایانه بار و شهرك حمل و نقل، 6 پایانه مسافر عمومی فعال، 118 سامانه حمل و نقل هوشمند ،12 مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی احداث شده است.
وی افزود: همچنین در بخش هواشناسی در گذشته تنها یك ایستگاه سینوپتیك هواشناسی در استان وجود داشت این درحالی است كه امروز این تعداد به 9 دستگاه افزایش یافته است.

** حوزه زیربنایی، رشد ضریب گاز رسانی از صفر به فراتر از 90 درصد
عوض پور ادامه داد: استان بوشهر از حیث برخورداری مناطق شهری و روستایی از شبكه گاز رسانی كه در اوایل انقلاب هیچكدام از خانوارهای این استان از شبكه گاز شهری برخوردار نبودند، اكنون 99 درصد خانوارهای شهری و و 94 در روستاییان استان بوشهر از شبكه گاز خانگی برخوردار شده اند.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: این استان با وجود داشتن ذخایر مهم نفت و گاز ولی از نعمت گاز محروم بود و با صادرات گازبه اقصی نقاط كشور و دنیا استفاده از این نعمت خدادادی همواره به عنوان یكی از مطالبه های مهم مردم به شمار می رفت.
ستوده اضافه كرد: از 37 شهراستان بوشهربه 36 شهر و از 407 روستای بالای 20 خانوار جمعیت استان بوشهر براساس مصوبه وزارت نفت و شورای اقتصاد تاكنون به 397 روستای استان گازرسانی شده است و تلاش می شود تا پایان سال همه 10 روستای واجد شرایط باقی مانده ازگاز برخوردار شوند.
وی یادآور شد: در زمان حاضر 13 میلیارد مترمكعب گاز سالانه دربخش فروش خانگی، تجاری، عمومی و صنعتی در استان بوشهر به فروش می رسد و در این بخش استان رتبه پنجم و در بخش فروش گاز به صنعت با توجه به صنایع پارس جنوبی رتبه دوم كشور را دارد.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: براساس مصوبه شورای اقتصاد از محل بند ق در سال 1395 مبنی بر گازرسانی به 21 هزار واحد صنعتی در سطح كشور سهم استان بوشهر 185 واحد صنعتی به غیر از شهرك های صنعتی بود كه در زمان حال از این تعداد 126 واحد صنعتی در استان گازرسانی شده اند.
وی یادآور شد: تنها 46 صنعت دیگر در استان باقی مانده كه تلاش می شود تا خرداد سال آینده گازرسانی آنها انجام و این پرونده در استان بسته شود.

** افزایش 15 برابری تولید آب
مدیرعامل شركت آب منطقه ای استان بوشهر گفت: با انجام اقدامات زیرساختی میزان تولید روزانه آب در این استان از 25هزار مترمكعب پیش از پیروزی انقلاب اسلامی به 382هزار مترمكعب افزایش یافته است.
شاپور رجایی گفت: همچنین در چهل سال گذشته 21هزار هكتار شبكه آبیاری و زهكشی احداث، طول شبكه توزیع آب از یكهزار و 679 به سه هزار و 236 كیلومتر و طول شبكه فاضلاب از 10 به 547 كیلومتر رسیده است.
وی یادآور شد: در زمان حاضر تعداد شهرهای دارای شبكه فاضلاب به سه شهر و آبشیرین كن های در مدار بهره برداری نیز به 2 مورد افزایش یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت : درصد روستاهای برخوردار از شبكه آب آشامیدنی سالم و بهداشتی استان بوشهر نیز با رشد بیش از 5 برابری از 14 به 91 درصد افزایش پیدا كرده است در مناطق شهری نیز این شاخص با رشد 55 درصدی از 59 به 100 درصد رسیده است.
وی اضافه كرد: شمار جمعیت زیر پوشش شبكه جمع آوری فاصلاب شهری استان بوشهر نیز اكنون 20 درصد است.

** برق
وی ادامه داد: شمار مشتركان برق خانگی استان در مقایسه با اول انقلاب از 37 هزار با افزایش بیش از 11 برابری به 447 هزار و 536 مشترك رسیده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: شمار روستاهای برخوردار از شبكه برق خانگی نیز با رشد بیش از 45 برابری از 11 به 512 روستا افزایش یافته است.
عوض پور یادآور شد: در چهار دهه گذشته ضریب پوشش شبكه برق در استان بوشهر با رشد 330 درصدی از 28.2 به 93.8 درصد رسیده است.

** ارتباطات
وی درباره زیرساخت های ارتباطی استان بوشهر گفت: شمار روستاهای برخوردار از تلفن ثابت در چهار دهه گذشته با رشد 60 برابری از 9 به 552 روستا افزایش داشته است.
عوض پور یادآور شد: شمار تلفن های ثابت نصب شده در استان نیز از چهار هزار تلفن با افزایش 100 برابری به 421 هزار و 185 رسیده است.
وی ادامه داد: در این چهار دهه ضریب پوشش تلفن ثابت در استان بوشهر با رشد بیش از 691 درصدی از ا14.2 به 98.1 افزایش یافته است.
معاون عمرانی استانداری بوشهر گفت: شمار مشتركان تلفن همراه كه پیش از انقلاب در استان بوشهر وجود نداشته یك میلیون و 69 هزار و 58 مشترك است.
ستوده افزود: كل فیبر نوری اجرا شده در استان بوشهر در زمان حاضر یكهزار و 639 كیلومتر است كه پیش از انقلاب در این استان هیچ فیبر نوری وجود نداشته است.

** مسكن
معاون عمرانی استانداری بوشهر اظهارداشت: در چهل سال گذشته 152هزار و 138 واحد مسكونی به صورت دولتی به افراد واجد شرایط و فاقد مسكن در استان بوشهر تحویل شده است.
وی گفت: توجه به مسكن محرومان بویژه در مناطق روستایی و اجرای طرح هادی برای خدمت به روستائیان از جمله اقدامات مهم نظام جمهوری اسلامی است كه در این ارتباط تاكنون هشت هزار و 239 واحد مسكونی و 11هزار و 920 واحد مسكن مهر احداث شده است.
مدیركل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی 39هزار و 795 واحد مسكونی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر استان بوشهر مقاوم سازی شده است.
قاسم قائدی افزود: در زمان حاضر 34هزار و 439 واحد مسكونی معادل 46 درصد هنوز مقاوم سازی نشده اند كه باید تا پایان برنامه ششم توسعه مقاوم سازی شود.

** حوزه سلامت، امید به زندگی در بین بوشهری ها 20 سال افزایش یافت
عوض پور گفت: در شاخص بهداشت و درمان نیز سن امید به زندگی در استان بوشهر در چهار دهه گذشته با رشد 48درصدی از 50 به 74سال افزایش پیدا كرده است.
وی اظهار داشت: نسبت مرگ و میر كودكان به یكهزار تولد زنده نیز از 111 به 14 رسیده است كه در این شاخص استان بوشهر در عمر انقلاب رشد منفی 88 را تجربه كرده است.
عوض پور بیان كرد: استان بوشهر در اوایل انقلاب تنها سه بیمارستان داشت كه شمار این بیمارستان ها با رشد بیش از 6 برابر اكنون به 19 بیمارستان رسیده است.
وی یادآور شد: استان بوشهر در شاخص برخورداری از خانه بهداشت فعال روستایی از 20 به 223 خانه رسیده كه این شاخص در چهار دهه عمر انقلاب رشد 10 برابری را تجربه كرده است.
عوض پور گفت: در شاخص تخت فعال بیمارستانی نیز استان بوشهر از 193 تخت فعال به یكهزار و 499 تخت رسیده و رشد 651 درصدی را داشته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: شمار پزشكان عمومی و متخصص استان بوشهر نیز از 67 به 679 پزشك افزایش یافته و در واقع رشدی 900 درصدی در این شاخص برای استان بوشهر رقم خورده است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: در40 سال گذشته اقدامات قابل توجهی در بخش بهداشت و سلامت در كشور و این استان انجام گرفته است.
ستوده افزود: تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تنها 12 مركز جامع خدمات سلامت در استان بوشهر فعال بود این درحالی است كه امروز این تعداد به 84 مركز رسیده است.
وی اظهار داشت: این در حالی است كه تا پیش از انقلاب هیچ مركزی در زمینه بهداشت دهان و دندان در استان بوشهر فعال نبود اما به همت نظام جمهوری اسلامی امروز چهاركلینك دهان و دندان فعال است.
ستوده اضافه كرد: فعالیت 39 پایگاه سلامت، افزایش تخت های ویژه بیمارستانی از 10 به 180 تخت، مراكز دیالیز از 15 به 480 و احداث 35 پایگاه اورژانس از جمله اقدامات مهم نظام جمهوری اسلامی در طول 40 سال گذشته در بخش بهداشت و درمان استان بوشهر است.

** حوزه فرهنگی و آموزش
وی در ارتباط با زیرساخت های حوزه فرهنگی استان بوشهر گفت: شمار كتابخانه های عمومی استان بوشهر در چهار دهه گذشته با رشد 733 درصدی از 9 واحد به 75 واحد افزایش افته است.
عوض پور بیان كرد: همچنین سالن های نمایش استان بوشهر نیز از 2 واحد با 750 درصد افزایش به 18 سالن رشد پیدا كرده است.
وی افزود: استان بوشهر در شاخص برخورداری از مجتمع های فرهنگی هنری و نشریات نیز در ابتدای انقلاب از این شاخص ها محروم بود ولی اكنون پس از گذشت چهار دهه از 19 مجتمع فرهنگی و 43 نشریه برخوردار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر گفت: در حوزه آموزش نسبت پوشش تحصیلی این استان از 63 به 97.2 درصد افزایش پیدا كرده و نسبت دانش آموز به معلم نیز از 38.1 به 24.5 دانش آموز كاهش یافته است.
عوض پور افزود: تراكم دانش آموزان در كلاس نیز در استان بوشهر در چهار دهه گذشت از 34.2 به 23.6 درصد رسیده است.
وی یادآور شد: تعداد مدارس ابتدایی این استان نیز 408 مدرسه با رشد 166 درصدی به 931 مدرسه افزایش پیدا كرده است.
عوض پور بیان كرد: در شاخص مدارس متوسطه اول نیز بوشهر با رشد بیش از 6 برابری از 54 به 415 مدرسه رسیده است.
وی گفت: استان بوشهر در شاخص برخورداری از مدرسه های متوسطه دوم نیز اوایل انقلاب تنها 17 مدرسه داشت كه با رشد نزدیك به 20 برابری اكنون 348 مدرسه متوسطه دوم دارد.
عوض پور ادامه داد: این استان در شاخص برخورداری از دانشگاه نیز ابتدای انقلاب دانشگاهی نداشت ولی به بركت چهار دهه عمر انقلاب اكنون 52 دانشگاه، 58 هزار و 598 دانشجو و 722 عضو هیات علمی فعال دارد.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر بیان كرد: در قبل از انقلاب تنها 361 مدرسه در استان فعال بود این درحالی است كه امروز بیش از سه هزار و 145 مدرسه در این استان فعال است.
مدیركل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: اداره كل توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر تاكنون 6هزار و 181 كلاس درس با زیربنای یك میلیون و 75 هزار و 802 مترمربع زیربنا و با پنج هزار و 406میلیارد و 680 میلیون ریال اعتبار مقاوم سازی كرده است.

** عمران شهری و روستایی
مدیركل امور شهری و شوراهای استانداری بوشهر گفت: از سال 1393 تاكنون 13هزار و 500 میلیارد ریال از محل اعتبارات ارزش افزوده وصول شده كه با این میزان اعتبار 320 پروژه در شهرهای استان اجرا شده است.
حمید بردستانی افزود: با پیگیری های انجام شده برای ارائه خدمات بهینه به شهروندان 26 روستا به شهر تبدیل و شهرداری در این شهرها افتتاح و درجه 36 شهرداری استان ارتقا یافته است.
وی گفت: همچنین در این مدت 114دستگاه ماشین آلات خدماتی و عمرانی از سال 93 تاكنون جذب و 320میلیارد ریال اعتبار برای خرید قیر در اختیار شهرداری ها قرار گرفت.
مدیركل امور روستایی و شوراهای استانداری بوشهر گفت: در این مدت 370 دهیاری تاسیس و درجه 352 روستا ارتقای یافته است.
فاطمه دهقانی افزود: با هدف ایجاد نشاط و سرگرمی 333بوستان روستایی و 145واحد زمین چمن مصنوعی در روستاهای استان بوشهر احداث و تكمیل شده است.
وی اضافه كرد: برای توانمند سازی روستائیان، جلوگیری از مهاجرت و ایجاد اشتغال پایدار در روستاهای استان از محل تفاهم نامه توسعه روستایی و مناطق محروم كشور، بنیاد علوی و بانك سینا در سال های 96 و 97 تعداد هزار و 32 شغل ایجاد شده است.
دهقانی یادآور شد: همچنین در این مدت 6 هزار و 283 میلیارد ریال اعتبار ارزش افزوده و آلایندگی در استان برای اجرای پروژه های عمرانی جذب شده است.
وی گفت: برای عمران و آبادانی و بهبود حمل و نقل و عبور و مرور روستاهای استان بوشهر تاكنون 2میلیون و 800 هزار مترمربع از معابر روستایی جدول كشی، زیرسازی و آسفالت شده است.
معاون امور عمرانی استانداری بوشهر گفت: همچنین 512 هزار و 819 هكتار زمین برای ساخت مسجد، مدرسه، اداره و هتل به متولیان واگذار شده است.
وی احداث 139 زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال ، 134بوستان امید در استان بوشهر از دیگر خدمات انقلاب اسلامی برای عمران و آبادانی روستاهاست.
مدیركل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر اظهار داشت: در زمان حاضر 15 پایگاه امداد كوهستان، جاده ای، دریایی و هوایی به همراه تیم آنست و واكنش سریع در استان فعال و 2هزار و 160 امدادگر و نجاتگر به صورت رسمی و داوطلبانه با جمعیت هلال احمر استان همكاری می كنند.
قائدی اضافه كرد: همچنین 52 پایگاه شهری و جاده ای اورژانس مركز مدیریت حوادث و فوریت های پزشكی و 56 پایگاه آتش نشانی روستایی و شهری با بیش از 80 خودرو و تجهیزات آتش نشانی در استان فعال است.
6047/7212/6043
۰ نفر