۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۵۹
کد خبر: 83184447
T T
۰ نفر
ترويج فرهنگ شهادت، سدي در برابر هجمه فرهنگي دشمن است

يزد - ايرنا - ميزگرد « بررسي راه هاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، اقدام ها، برنامه ها و مطالبات » با حضور جمعي از مسئولان و كارشناسان در خبرگزاري جمهوري اسلامي( ايرنا) مركز يزد برگزار كه شركت كنندگان پيگيري اين مهم را ضروري و موجب خنثي شدن توطئه هاي فرهنگي دشمنان ذكر كردند.

به گزارش عصر روز شنبه ايرنا، در اين ميزگرد بر همكاري تمام دستگاه ها، ترويج فرهنگ ايثار به نسل جوان در مدارس و دانشگاه ها، بهره گيري از رسانه ها و انجام برنامه هاي موثر و جديد فرهنگي براي رسيدن به اهداف متعالي شهيدان تاكيد شد.
همچنين اجراي طرح سپاس، سركشي به خانواده شهيدان و جامعه ايثارگران، دوري از موازي كاري، برگزاري يادمان و يادواره هاي شهيدان، مسابقات فرهنگ و هنري و همچنين جمع آوري خاطرات رزمندگان و خانواده شهدا ضروري ذكر شد.

**خاطرات شهدا همواره در بين مردم زنده نگه‌ داشته شود
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران يزد گفت: براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت بايد همواره با انجام برنامه هاي مناسب فرهنگي، هنري و ارزشي، ياد و خاطره شهدا در جامعه و بين مردم و جوانان زنده نگه داشته شود.
احمد ابراهيمي افزود: اگر اين موضوع نه تنها در بين مردم كه در بين مسئولان به عنوان يك مسئله مهم فرهنگي و انقلابي به دغدغه تبديل شود، بدون شك بسياري از معضلات مرتفع مي شود.
اين مسئول تصريح كرد: دغدغه مسئولان در سطوح مختلف مديريتي در خصوص ضرورت ترويج فرهنگ ايثار و شهادت قطعا نقش اساسي در تحقق اهداف عاليه نظام و انقلاب اسلامي و آرمان هاي والاي شهيدان دارد.
ابراهيمي تصريح كرد: خروجي تمام فعاليت هاي مسئولان فرهنگي در حوزه ايثار و شهادت با همكاري و هم پوشاني براي آشنا كردن نسل جوان با اهداف مقدس شهيدان و جامعه ايثارگري باشد.
وي به قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران و اهميت آن اشاره كرد و گفت: اين قانون با هدف ارائه خدمت بهتر به ايثارگران تصويب و بخش عمده‌اي از آن اجرايي شده كه خدمات قابل ‌توجهي را در دستور كار قرار داده است.
اين مسئول خاطر نشان كرد: برگزاري يادواره‌ها و يادبودهاي شهداي والامقام در سطح استان كه به صورت خودجوش و مردمي برگزار مي شود و طرح سپاس نقش مهمي در فرهنگ سازي حوزه ايثار دارد.
ابراهيمي با اشاره به اينكه يزد از لحاظ برگزاري يادواره شهيدان جزو استان هاي برتر و نمونه كشور است، بر تداوم آن و ترويج فرهنگ شهادت و ايستادگي در برابر دشمنان تاكيد كرد.

**انتشار وصاياي شهيدان جدي گرفته شود
مسئول حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس سپاه الغدير يزد گفت: براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت كارهاي خوبي با همكاري بخش هاي مختلف در استان انجام شده ولي قطعا بايد وصيت نامه شهيدان بيشتر در دسترس مردم و جوانان قرار گيرد.
سرتيپ دوم پاسدار محمد مهدي فرهنگ دوست افزود: چاپ و انتشار كتاب در خصوص شهدا و همچنين خاطرات رزمندگان دوران دفاع مقدس بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
وي خاطر نشان كرد: از مشكلات اين حوزه، موازي كاري دستگاه‌ هاي فرهنگي است كه لازم است با برگزاري نشست‌هاي بين مسئولان، در اين حوزه وحدت ايجاد شود.
اين مسئول تصريح كرد: ايجاد شبكه راويان ايثار با حضور پيشكسوتان عرصه جهاد و يادگاران دفاع مقدس، يكي از برنامه‌هاي ارزشي با هدف آشنا كردن نسل سوم و چهارم انقلاب با آرمان‌هاي والاي شهدا و ايثارگران و بازديد دانشجويان و دانش آموزان و اقشار مختلف مردم از مناطق عملياتي است.

**باغ موزه دفاع مقدس، مروج فرهنگ شهادت است
مديركل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس يزد گفت: ايجاد موزه دفاع مقدس در اين استان با فضايي مناسب و برنامه هاي متنوع براي تعامل نيروهاي ارزشي و پيشكسوتان ايثار و جهاد است و نقش مهمي در ترويج فرهنگ شهادت دارد.
سرتيپ رضا هدايتي با بيان خاطراتي از دوران هشت سال دفاع مقدس افزود: براي ترويج ايثار همه دستگاههاي مسئول بايد بيش از گذشته براي تحقق اهداف شهيدان همكاري كنند.
وي اظهار داشت: خنثي كردن توطئه هاي فرهنگي دشمنان انقلاب اسلامي در گرو ترويج فرهنگ ايثار و شهادت است و قطعا خانواده ها و نهادهاي فرهنگي در تحقق آن نقش آفرين هستند.

**كارهاي فرهنگي در بنياد شهيد در اولويت است
معاون فرهنگي اداره كل بنياد شهيد و امور ايثارگران يزد گفت: در اين نهاد، فعاليت هاي مختلفي براي خدمت به جامعه ايثارگري و شهيدان انجام مي شود كه در راس همه امور، فعاليت هاي فرهنگي است.
محمد حسن فاضلي گزارشي از فعاليت هاي انجام شده توسط اين نهاد ارائه كرد و افزود: رويكرد بر ترويج فرهنگ ايثار و شهادت با بهره گيري از تمام ظرفيت هاي استان است .
وي تصريح كرد: بهره گيري از دانش روز و جلوه هاي هنري و همچنين كارهاي رسانه اي براي ترويج فرهنگ شهادت يك ضرورت است كه در اين خصوص اقدام شده و ادامه دارد.

**ترويج فرهنگ شهادت جزو برنامه هاي دولت است
مشاور امور ايثارگران استانداري يزد گفت: ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و ايجاد هماهنگي و برنامه ريزي بين دستگاه هاي مختلف براي رسيدن به اهداف متعالي، رويكرد دولت در اين حوزه مهم است.
احمدعلي دشتي پور افزود: انجام طرح سپاس و بازديد منظم و مستمر مديران كل و ساير مسئولان در برنامه هاي مختلف به خصوص سركشي از خانواده شهيدان انجام مي شود.
وي ادامه داد: رسيدگي و پيگيري مطالبات جامعه ايثارگري، انجام برنامه هاي فرهنگي و هنري و همچنين توجه خاص به فرهنگ سازي ايثار و شهادت بدون مشكلي صورت مي گيرد.
استان يزد با يك ميليون و 138 هزار نفر جمعيت سه هزار و 850 شهيد تقديم انقلاب اسلامي كرده است .
ايرنا به‌ عنوان تنها خبرگزاري رسمي ايران همواره بر پايه رسالتي كه بر عهده دارد نسبت به برگزاري ميزگردهاي مختلفي باهدف ارتقاي فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، ورزشي و سياسي جامعه اقدام مي‌كند.
خبرگزاري جمهوري اسلامي (IRNA) در سال 1313 خورشيدي بانام «آژانس خبري پارس» به‌عنوان ششمين خبرگزاري جهاني تأسيس شد و در بيش از هشت دهه فعاليت، علاوه بر جريان سازي خبري يكي از منابع مهم خبري رسانه‌هاي داخلي و خارجي است.
اين رسانه ملي در هشتم دي 1360 با تصويب مجلس شوراي اسلامي به خبرگزاري جمهوري اسلامي تغيير نام داد و هم‌اكنون 84 سال از فعاليت آن مي‌گذرد و قديمي‌ترين خبرگزاري ايران است.
ايرنا داراي شبكه‌اي گسترده از دفاتر و خبرنگاران در داخل و خارج از كشور است به‌گونه‌اي كه علاوه بر 54 دفتر در مراكز استان‌ها و شهرهاي مهم، شبكه گسترده از خبرنگاران محلي در نقاط مختلف دارد.
ايرنا همچنين در حال حاضر با بهره‌گيري از 22 دفتر خارجي، تحولات و رويدادهاي جهان را از نزديك پوشش مي‌دهد و علاوه بر آن، اخبار تحولات ايران را علاوه بر فارسي به 8 زبان زنده و مهم دنيا در اختيار مخاطبان مي‌گذارد.
خبرگزاري جمهوري اسلامي همچنين صاحب‌امتيازي روزنامه‌هاي ايران، ايران ورزشي، روزنامه عربي زبان الوفاق، انگليسي‌زبان ايران ديلي و روزنامه ويژه نابينايان - «ايران سپيد»- را در اختيار دارد و دانشكده خبر به‌عنوان يكي از مهمترين مراكز تربيت خبرنگاران و متصديان حوزه اطلاع‌رساني كشور نيز وابسته به آن است.
هم‌اكنون فراورده‌هاي ايرنا به زبان‌هاي فارسي، انگليسي، عربي، تركي، اسپانيولي، روسي، اردو، آلماني و فرانسوي توليد و در اختيار مخاطبان گذاشته مي‌شود.
7536/ 6197