۱۱ بهمن ۱۳۹۷، ۹:۴۱
کد خبر: 83190949
T T
۰ نفر
بيش از 3000 مورد بازرسي از اصناف در آذربايجان غربي انجام شد

مهاباد - ايرنا - معاون نظارت، بازرسي و حمايت از حقوق مصرف كنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي گفت: امسال سه هزار و 293 مورد بازرسي از واحدهاي صنفي و همچنين انبار كالاهاي اساسي و سردخانه هاي اين استان انجام شده است.

به گزارش ايرنا، عليرضا محمودي روز پنجشنبه در جلسه بررسي و هماهنگي دستورالعمل اجرايي طرح نظارتي نوروز 1398 كه با حضور روساي اتاق اصناف و مديران ادارات صنعت، معدن و تجارت جنوب آذربايجان غربي در مياندوآب برگزار شد، افزود: در اين راستا پرونده تخلف براي 117 واحد انبار و سردخانه به ارزش 794 ميليارد ريال تشكيل شده است.
وي اضافه كرد: بيشتر تخلف اين واحدها، احتكار، اعلام نكردن موجودي و گرانفروشي بود كه براي رسيدگي نهايي به تعزيرات حكومتي ارجاع شده است.
وي بيان كرد: همچنين در سال جاري 50 فقره پرونده احتكار در ارتباط با كالاهاي اساسي به ارزش 78 ميليارد ريال در سطح استان تشكيل شده است.
وي گفت: 18 فقره پرونده احتكار مربوط به شهرستان اروميه با بيش از 48 ميليارد ريال و 32 فقره به ارزش بيش از 30 ميليارد ريال مربوط به ديگر شهرستان هاي استان است كه براي رسيدگي به مراجع ذيصلاح ارجاع داده شده است.
معاون نظارت و بازرسي و حمايت از حقوق مصرف كنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربايجان غربي اظهار داشت: همچنين سه هزار و 766 مورد بازرسي درباره كالاي گوشت قرمز گرم و سرد صورت گرفته كه در اين راستا، 110 فقره منجر به تشكيل پرونده تخلف به ارزش يك ميليارد و 488 ميليون ريال شده و مراتب براي رسيدگي به تعزيرات حكومتي ارجاع شده است.
وي با اشاره به انجام پنج هزار و 199 مورد بازرسي در خصوص گوشت مرغ گفت: در اين حوزه نيز 117 مورد منجر به تشكيل پرونده به ارزش پنج ميليارد و 816 ميليون ريال شده كه براي رسيدگي به مراجع ذيصلاح ارجاع داده شده است.
محمودي افزود: سامانه 124 بازرسي و نظارت 24 ساعته آماده دريافت شكايات و گزارشات مردمي درخصوص گرانفروشي، احتكار، كم فروشي، عدم صدور فاكتور، تقلب، درج نكردن قيمت است.
وي همچنين از آغار طرح نظارتي نوروز 1398 خبر داد و گفت: طرح نظارتي نوروز امسال در آذربايجان‌غربي از اول بهمن ماه آغاز شده و تا 15 فروردين سال آينده ادامه مي‌يابد.
وي افزود: كنترل و نظارت بر وضعيت بازار كالا و خدمات اولويت‌ دار در مراحل تامين، توزيع، ارايه خدمات و قيمت، با توجه به افزايش خريد و تقاضاي عمومي براي بسياري از كالاها در روزهاي پاياني سال و ايجاد آرامش در فضاي رواني جامعه از اهداف اجراي اين طرح است.
به گزارش ايرنا، معاون بازرسي، نظارت و حمايت از حقوق مصرف كنندگان سازمان صنعت،معدن و تجارت استان پس از اتمام اين جلسه، برخي واحد هاي صنفي مياندوآب را به بازرسي كرد.
مياندوآب داراي هفت هزار واحد صنفي است كه از اين تعداد بيش از چهار هزار و 700 واحد داراي پروانه صنفي است.
9871/3020/2093