۱۵ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۹
کد خبر: 83196465
T T
۰ نفر
استاندار: بسترهاي لازم براي توليد حداكثري در قم فراهم شود

قم - ايرنا - استاندار قم گفت: بايد با برنامه ريزي صحيح بسترهاي لازم براي بازگشايي واحدهاي راكد و توليد حداكثري در كارخانه هاي اين استان فراهم شود.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از روابط عمومي استانداري قم، بهرام سرمست در جلسه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد، حفظ اشتغال در واحدهاي صنعتي را در دستور كار مسئولان اقتصادي استان دانست.
وي با اشاره به لزوم همراهي و تعامل در جهت رونق صنعت و توليد قم، اظهار كرد: در حل برخي مشكلات و موانع بخش هاي توليدي و صنعتي، هماهنگي و پيگيري از طريق مركز ضروري است.
سرمست همچنين با تاكيد بر لزوم كاربردي بودن مصوبات ستاد در برطرف كردن مسائل واحدهاي توليدي، اضافه كرد: دبيرخانه كارگروه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد بايد مشكلات بخش هاي صنعتي استان را دسته بندي كرده و براي پيگيري در اختيار ستاد قرار بدهد.
2 هزار و 300 واحد صنعتي كوچك، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد كه از اين تعداد 2 هزار و 256 واحد مربوط به صنايع كوچك، 75 واحد مربوط به صنايع متوسط و 63 واحد مربوط به صنايع بزرگ است؛ همچنين بيش از 53 هزار تن در واحدهاي صنعتي استان فعاليت مي كنند.
قم داراي هفت شهرك صنعتي شكوهيه، الغدير، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوري اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحيه صنعتي خورآباد، دستجرد، سيرو و طغرود است.

** بسترهاي مناسب براي افزايش صادرات قم فراهم شود
معاون طرح و برنامه وزير صنعت، معدن و تجارت نيز در اين جلسه اظهار كرد: از 500 طرح قابل افتتاح در سطح استان‌هاي كشور، 209 طرح صنعتي با اعتبار 37 هزار ميليارد تومان در 10 روز آينده به بهره‌برداري مي‌رسد كه نشان مي‌دهد وضعيت صنعت و توليد كشور قابل قبول است.
سعيدي زرندي به شرايط كنوني كشور و وضعيت دشوار اقتصادي اشاره و تصريح كرد: دستگاه ها با رعايت اولويت بندي در برنامه هاي اقتصادي، حمايت‌ ويژه اي از واحدهاي صادرات محور داشته باشند.
وي افزايش كيفيت كالاهاي توليدي را رمز ورود به بازارهاي بين المللي دانست و خاطرنشان كرد: در استان قم بالغ بر 40 واحد صادرات محور وجود دارد كه اميدواريم تا پايان سال آينده تعداد اين واحدها به 70 واحد صادراتي افزايش پيدا كند و لازم است براي افزايش ظرفيت هاي صادراتي در قم بسترهاي مناسب فراهم شود.
1175 /