علي پناهي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين موج از اواخر روز جمعه فعاليت خود را در اكثر نقاط استان آغاز خواهد كرد كه در نوار غربي استان فعال تر است.
وي با بيان اينكه اين سيستم همراه با بارش باران و برف است، افزود: فعاليت اين سيستم بارشي تا اواخر شنبه هفته آينده ادامه دارد و در اين مدت بارش برف در ارتفاعات بيشتر است.
معاون توسعه و پشتيباني اداره كل هواشناسي كردستان اضافه كرد: براساس پيش بيني هاي هواشناسي از روز يكشنبه از شدت بارش ها كاسته و به صورت پراكنده خواهد بود و سپس به تدريج از آسمان استان عبور مي كند.
وي يادآور شد: در طول فعاليت اين موج بارشي دماي هواي استان خيلي پايين نيست اما از روز دوشنبه كم كم از دماي هوا كاسته مي شود.
پناهي به شهروندان توصيه كرد در زمان فعاليت امواج بارشي از سفرهاي غير ضروري و استقرار در حاشيه رودخانه ها و مسير سيلاب ها و ارتفاعات خودداري كنند.
به گزارش ايرنا، استان كردستان در يك منطقه سرد و كوهستاني واقع شده و هر سال بارش باران در اين استان از اوايل پاييز شروع مي شود.
ميانگين بارش باران در استان كردستان در آمار 30 ساله بيش از 540 ميلي متر است كه اين مقدار 2 برابر ميانگين كشوري است.
در سال زراعي 97 - 96 نيز تراز بارندگي در همه ايستگاه هاي استان كردستان به نسبت سال گذشته كاملا مثبت بود و به صورت ميانگين 555 ميلي متر بارندگي داشت.
7348/9102
![موج بارشي جديد آسمان كردستان را فرا مي گيرد موج بارشي جديد آسمان كردستان را فرا مي گيرد](https://img9.irna.ir/old/Image/1397/13971118/83201316/N83201316-72831375.jpg)
سنندج - ايرنا - معاون توسعه و پيشتيباني اداره كل هواشناسي كردستان گفت: براساس پيش بيني نقشه هاي هواشناسي از اواخر روز جمعه با استقرار سامانه جديد بارشي آسمان اين استان شاهد بارش برف و باران خواهد بود.