حجت الاسلام محرمعلی شیرمحمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دستگیری از نیازمندان یكی از ویژگی های بانوی 2 عالم حضرت فاطمه زهرا (س) است و به نوعی جریان انسانی و پایگاه عاطفی عمیق و تاثیرگذار را به حركت در می آورد.
وی با اشاره به سیره حضرت فاطمه زهرا(س) در مدت عمر كوتاه با بركت ایشان گفت: این بانوی بزرگوار در ابعاد سیاسی، عاطفی ، خانوادگی ، جامعه شناسی و روانشناختی بسیار سرآمد و نقش اثر گذاری داشتند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان ادامه داد: حضرت فاطمه (س) در بعد خانوادگی، عاطفی نیز محور آرامش در خانواده بودند به طوری كه ایشان برای پدر نقش مادری را برعهده داشتند و به این همین دلیل پیامبر به ایشان ام ابیها لقب دادند.
وی اظهار داشت: این بانوی بزرگوار در بعد مسائل خانواده نقش سازنده ای داشت ،مدیریت خانواده را به خوبی انجام می داد و علاوه بر آن در مسائل عبودیت و بندگی و تربیت فرزندان نیز نیز بی نظیر بود.
حجت الاسلام شیرمحمدی خاطر نشان كرد: تربیت فرزندان سالم و صالح ثمره حضور مادر بوده و انجام این كارخطیراست كه متاسفانه این نقش در جامعه كمرنگ شده و بخوبی به دختران ایرانی به عنوان مادران آینده تببین نشده است.
این مسئول اظهار داشت: عدم شناخت و استفاده از الگوهای الهی و باور پذیری عملی آنها به كاهش سرمایه اجتماعی در جامعه منجر شده و معضلاتی از قبیل شكاف طبقاتی را بوجود آورده است.
شیرمحمدی خاطرنشان كرد: متاسفانه در شرایط كنونی جامعه نخبگان كشورمان در بخش های مختلف به ویژه در حوزه آموزش عالی آنگونه كه باید و شاید به باورعملی بهره گیری از الگوهای الهی نرسیده اند و نبود این مهم مشكلاتی را ایجاد كرده است.
وی اظهار داشت: برای رسیدن به این مهم موانع متعددی در كشور وجود دارد كه برطرف كردن انها به زمان زیادی نیاز داشته و كارهای تبلیغاتی و ترویجی صرف نیز كار به جایی نمی رساند.
این كارشناس دینی افزود: .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان ادامه داد: متاسفانه درشرایط كنونی و مشكلات اقتصادی عدم قانع شدن به سودهای حداقلی و از طرفی زیاده خواهی ها به كاهش سرمایه اجتماعی منتهی شده است.
وی اضافه كرد: این در حالی است بزرگان دین اسلامی بر این محور تاكید دارند كه جامعه نباید سود محور و متكی بر فردیت باشد، بلكه جنبه معنوی ان را نیز باید در نظر گرفت كه وجود این مساله سودی مادی را نیز موجب می شود.
حجت الاسلام شیرمحمدی افزود: بر این اساس چرخ اقتصادی سالم توحید محور نباید در حوزه فعالیت های اقتصادی بر پایه زیاده خواهی استوار باشد و همین مساله آسیب های متعددی را به دنبال داشته و در واقع به نابودی سرمایه اجتماعی منجر می شود.
وی یادآوری كرد: همین زیاده خواهی به افزایش فاصله طبقانی غنی و فقیر و شكاف روز افزون آن در جامعه منتهی شده و درواقع حاكمیت انان (غنی) بر قشر ضعیف ،معضلاتی از قبیل آسیب های اجتماعی ،فساد و ظلم را موجب شده است.
این كارشناس دینی خاطر نشان كرد: فاصله گرفتن از الگوهای الهی و عدم باور پذیری عملی و معرفی آنها به عموم مردم به ویژه جوانان به مشكلات و معضلاتی متعددی منجر شده است.
9646/8068
زنجان - ایرنا - مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشكی زنجان گفت: حضرت زهرا (س) در خطبه فدكیه شجاعانه و آگاهانه بر مدار دین جریان سیاسی را مدیریت كرد و علاوه بر آن، به روشنگری و تبیین افكار عمومی پرداخت كه ماندگارترین حركت ایشان در دفاع از حریم ولایت بود.