علی اكبر سپهری وفا روز یكشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا بیان كرد: تثبیت و كاهش قیمت گوشت در این استان نیازمند توجه به شبكه توزیع و اختصاص دام های وارداتی به همدان است.
وی یادآوری كرد: طبق گفته مسئولان ملی روزانه 50 هزار راس دام وارد كشور می شود كه تنها مصرف استان تهران 15 هزار راس در روز است.
سپهری وفا اضافه كرد: در حال حاضر همدان با كمبود گوشت مواجه بوده و این امر در گرانی آن تاثیر دارد بنابراین جبران این كمبود نیازمند واردات 20 تن گوشت در هفته است.
رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان افزود: اداره كل پشتیبانی امور دام استان دنبال دریافت سهمیه از گوشت های وارداتی به كشور و اتحادیه قصابان نیز متقاضی آن است.
سپهری وفا اظهار داشت: در صورت تامین نشدن گوشت مورد نیاز و مصرفی شهروندان همدان احتمال گرانی آن تا پایان سال نیز متصور است.
به گفته وی یكی از مهمترین علل گرانی گوشت قرمز در این استان، قاچاق دام به دیگر مناطق است كه با وجود هشدار این موضوع توسط اتحادیه قصابان، اما دیر نسبت به جلوگیری از خروج دام اقدام شد.
رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان مدعی شد: دشمنان برای ضربه زدن به كشور در حوزه خروج دام های مولد و ماده سرمایه گذاری كردند و بخش زیادی از دام های مولد همدان به كشورهای عراق و كویت ارسال شد.
سپهری وفا اضافه كرد: بنابراین با وجود پیشگیری و ممنوعیت خروج دام زنده، این اقدام تاثیر محسوسی در كاهش قیمت گوشت قرمز نداشته است.
به گفته رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان، میزان مصرف روزانه گوشت قرمز در شهر همدان 14 تا 15 تن است.
7526/2090
همدان- ایرنا- رییس اتحادیه قصابان و آلایش دامی همدان با بیان اینكه میزان عرضه گوشت در استان متناسب با تقاضا نیست، گفت: پایین بودن عرضه نسبت به تقاضا می طلبد از دام های وارداتی به همدان نیز تخصیص یابد.