۳ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۹
کد خبر: 83218276
T T
۰ نفر

وزنه‌برداري و چالش انتخابات

۳ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۲۹
کد خبر: 83218276
وزنه‌برداري و چالش انتخابات

تهران- ايرنا- ثبت‌نام از نامزدهاي انتخابات فدراسيون وزنه‌برداري در حالي از 23 بهمن آغاز شده كه با گذشت هفت روز كاري حدود چهار نفر ثبت‌نام كرده‌اند و به طور حتم به تعداد اين جمع در چند روز باقي‌مانده افزوده خواهد شد.

به گزارش روز جمعه ايرنا، ثبت‌نام از نامزدهاي فدراسيون وزنه‌برداري از 23 بهمن آغاز شد كه 10 روز كاري و تا ششم اسفند ادامه خواهد داشت.
تاكنون حسين رضازاده، كوروش باقري، محمدرضا آخوندي و عبدالكريم پوركيان براي رياست فدراسيون وزنه‌برداري ثبت‌نام كرده اند.
رضازاده كه سابقه حضور بر مسند رياست فدراسيون را دارد، در دوره گذشته نيز نامزد انتخابات فدراسيون شد اما به دليل عضويت در شوراي شهر نتوانست در آن انتخابات شركت كند.
كوروش باقري سرمربي اسبق تيم ملي نيز در دوره گذشته در انتخابات حضور داشت و در رقابت با علي مرادي، نتوانست توفيقي به دست آورد.
پوركيان كه هم اكنون به يكي از منتقدان علي مرادي رئيس فدراسيون تبديل شده است، در دوره گذشته با وجود حضور در انتخابات اما از مرادي حمايت كرد.
محمدرضا آخوندي كه از خبرنگاران قديمي و تحصيل‌كرده حوزه وزنه‌برداري است، چهره جديد و جواني است كه به اين عرصه ورود كرده است.
به نظر مي‌رسد طي روزهاي آينده چهره‌هاي ديگر از جمله شخص علي مرادي رئيس كنوني فدراسيون وزنه‌برداري و تعدادي از قهرمانان و پيشكسوتان اين رشته براي حضور در انتخابات ثبت‌نام كنند.
دوره رياست علي مرادي هم هفتم ارديبهشت به پايان مي‌رسد و با توجه فاصله زماني كمتر از 20 ماه تا بازي‌هاي المپيك 2020 توكيو، انتخابات فدراسيون بايد هر چه سريع‌تر برگزار و تكليف اين رشته المپيكي و مدال‌آور مشخص شود.
به طور حتم رئيس بعدي فدراسيون، نه تنها بايد توجه اساسي به رده‌هاي سني پايه در سراسر كشور داشته باشد، بلكه بايد هيات‌هاي استاني كه با كمبود اساسي تجهيزات اوليه وزنه‌برداري روبه‌رو هستند را مورد حمايت قرار دهد.
به طور حتم طي چهار سال گذشته وزنه‌برداري ايران از نظر كسب نتيجه به خصوص در پيكارهاي قهرماني جهان در رده‌هاي مختلف سني بزرگسالان، جوانان و نوجوانان موفقيت‌هاي ارزشمندي را كسب كرد اما بايد بپذيريم كه خانواده وزنه‌برداري از انسجام كافي برخوردار نبود.
پيوستن ياران قديمي رئيس فعلي فدراسيون به جمع منتقدان، تغيير مداوم سرمربيان تيم‌هاي ملي، كسب نكردن كرسي در كنفدراسيون وزنه‌برداري آسيا و فدراسيون بين‌المللي و مشكلات مالي از جمله موضوعاتي است كه در دوره جديد بايد مورد بازنگري قرار گرفته و با ايجاد اتحاد و همبستگي براي موفقيت اين رشته در مسابقات پيش رو و به خصوص بازي‌هاي المپيك 2020 از همه ظرفيت‌هاي وزنه‌برداري كشور استفاده كرد.
البته در كنار اين موارد بايد به حاشيه‌هاي نفس‌گير در اردوي تيم ملي وزنه‌برداري اشاره كرد كه سرآمد همه آنها، تك‌تازي كيانوش رستمي و انجام تمرينات به صورت شخصي است. اين موضوع حاشيه‌هاي زيادي را براي وزنه‌برداري ايجاد كرده و حتي موجب استعفاي سجاد انوشيرواني از سرمربيگري تيم ملي شد و محمدحسين برخواه سرمربي فعلي نيز با اين مشكل دست و پنجه نرم مي‌كند.
اما اضافه شدن تعداد منتقدان فدراسيون فعلي كه شامل پيشكسوتان و قهرمانان اسبق تيم ملي هستند نيز در نوع خود جالب توجه و از جهات مختلفي قابل بررسي و كنكاش است.
به هر ترتيب بايد در روزهاي آينده منتظر بود تا ببينيم چه افراد ديگري وارد گود مبارزه در انتخابات فدراسيون وزنه‌برداري خواهند شد تا تكليف اين رشته المپيكي مشخص شود.
ورزشي**1067**9129 ** 1055