به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، محمد باقر الفت عصر يكشنبه در آيين اختتاميه چهارمين جشنواره تقدير از آثار برتر سي و هفتمين جشنواره فيلم فجر با رويكرد پيشگيري از وقوع جرم و آسيب هاي اجتماعي، افزود: مردم اعتقاد دارند توجه قوه قضاييه به هنر از صلابت آن نكاسته است. قوه قضاييه به دليل نداشتن تخصص به صورت مستقيم وارد عرصه هنر نميشود بلكه با همكاري دستگاههاي ديگر به اين عرصه ورود ميكند و در اين رابطه نيز هيچ ادعايي ندارد.
وي اظهار داشت: رئيس قوه قضاييه عرصه را فراهم كرد تا در معاونت پيشگيري از وقوع جرم بتوانيم در عرصه هنر ورود پيدا كنيم.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه، گفت: برخي سوال ميكنند كه قوه قضاييه چرا به سينما توجه كرده و از سينما چه ميخواهد؟ و چرا وارد عرصه هاي ديگر هنر نمي شود و اينكه آيا انتخاب سينما و رفتن به سمت هنر در جايي كه فضاي مجازي تمام زندگي مردم را اشغال كرده است، اشتباه نيست؟
وي افزود: سينما داراي مخاطب هنرمند و داراي ظرفيت و تفكر است و با مخاطبان فضاي مجازي كه قصد دارند به تمام مسائل چنگ بزند تفاوت دارد.
الفت گفت: افرادي كه وارد سينما ميشوند افراد فعال و صاحبان فكر هستند و در قوه قضاييه تلاش مي شود رويكرد سينماگران را در پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي فعالتر و از آنها حمايت كنيم.
وي در رابطه با علت ورود قوه قضاييه به عرصه سينما اظهارداشت: ميخواهيم روحيه لطيف و هنريتري داشته باشيم و قضاتي نداشته باشيم كه در زمان صدور احكام از محيط جامعه هيچ اطلاعي نداشته باشند.
معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه، افزود: كار براي كودكان بد نيست اما كودك كار به معني كار با سختي و كاري است كه آينده آنها را از بين مي برد، در غير اين صورت كسي با كار نوجوانان در يك كارگاه سالم و امن مخالف نيست زيرا آنها را براي آينده آمادهتر ميكند.
معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه، طي مراسمي از10 آثار برتر جشنواره فيلم فجر با رويكرد پيشگيري از جرم و آسيب هاي اجتماعي تقدير كرد.
اجتمام*1417*1193
معاون قوه قضاييه:
قوه قضاييه به نقش هنر در كاهش آسيب هاي اجتماعي اعتقاد دارد
۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۱۸
کد خبر:
83221080
تهران- ايرنا- معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضاييه گفت: قوه قضاييه از درون به نقش هنر در كاهش آسيبهاي اجتماعي اعتقاد و توجه ويژه اي دارد.