60 هزار مددجو و بیمار سرطانی خدمات درمانی دریافت كردند

تهران- ایرنا- مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا از ارائه خدمات متنوع درمانی این موسسه به 60 هزار مددجو و بیمار سرطانی و صعب العلاج در بخش های كلینیكی، پاراكلینیكی، بیمارستانی و دارویی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، نصرالله فتحیان روز چهارشنبه در نشست خبری برگزاری شانزدهمین مجمع خیرین این موسسه در ایام سالروز میلاد با سعادت حضرت زهرا(س) كه قرار است صبح روز جمعه 10 اسفند جاری با حضور مقامات كشوری و لشكری در محل این موسسه برگزار شود، اظهار داشت: در حال حاضر این موسسه خیریه 40 شعبه در 27 استان كشور به صورت فعال دارد كه سالانه حدود 10 هزار خانواده بیمار سرطانی و نیازمند زیرپوشش این خیریه در تهران و سایر استان ها قرار می گیرند.
وی گفت: هر سال حدود 112 هزار نفر در كشور به سرطان مبتلا می شوند و هر چند به نسبت جهانی رقم زیادی نیست اما 10 درصد این تعداد به دلیل هزینه سنگین زیرخط فقر قرار می گیرند.
مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا تصریح كرد: این موسسه 10 درصد این موارد را مورد حمایت قرار می دهد و خیران را بسیج كردیم تا به كمك آنها هزینه نسخه این بیماران را در حد ممكن تامین كنیم.
فتحیان گفت: برای 10 درصد بیمارانی كه زیرخط فقر هستند، بخشی از هزینه شیمی درمانی و بیمارستان را تامین می كنیم و بسته های غذایی در طول سال تدارك دیده می شود كه به شكل آبرومندانه و رعایت كرامت انسانی این بسته های غذایی را به در خانه این بیماران می بریم.
وی توضیح داد: موسسه خیریه امدادگران عاشورا متوسلان به حضرت فاطمه زهرا (س) هستند كه از سال 1381 كار خود را شروع كرده و بنیان گذاران این خیریه كسانی هستند كه در دوران دفاع مقدس پیام امام خمینی (ره) را لبیك گفتند و برای نجات مجروحان به خطوط مقدم جبهه شتافتند.
فتحیان ادامه داد: از 16 سال گذشته تاكنون 16 هزار نفر پزشك، پیراپزشك و كسانی كه صاحب داروخانه هستند، در تهران و 27 استان دور هم جمع شده و به بیمارانی كه از طریق مبادی ذیربط مثل بیمارستان های دولتی، پایگاه های بسیج، كمیته امداد امام یا مساجد معرفی شده یا بیمارانی كه خودشان مراجعه داشته، خدمات رسانی كرده اند.
وی اظهار داشت: طی این مدت جمعی از پزشكان، پیراپزشكان و نیروهای بهداری سال های دفاع مقدس دورهم جمع شده و برای كمك به درمان بیماران محروم این موسسه خیریه را ایجاد كرده اند و حدود 30 بیمارستان خصوصی در سطح كشور با این موسسه خیریه همكاری دارند كه 10 بیمارستان در تهران و مابقی آنها در 27 استان فعالیت دارند.
مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا اضافه كرد: پزشكان و بیمارستان هایی كه با ما همكاری می كنند، با معرفی موسسه خیریه امدادگران عاشورا هیچ نوع هزینه ای را دریافت نمی كنند.
وی با اشاره به اینكه موسسه خیریه امدادگران عاشورا یك خیریه غیرسیاسی، غیرانتفاعی و مردم نهاد است كه در چهارچوب قوانین و مقررات نظام مقدس جمهوری اسلامی و مطابق اهداف و وظایف تعریف ‌شده در اساسنامه خود فعالیت می‌ كند، افزود: توجه این خیریه رسیدگی و كمك به بیماران مبتلا به سرطان و صعب ‌العلاج است كه از پرهزینه ‌ترین بیماری ‌ها بوده و معمولا درمان طولانی مدت را به خانواده‌ ها تحمیل می‌ كند.
مدیرعامل موسسه خیریه امدادگران عاشورا اضافه كرد: این موسسه به غیر از كمك به بیماران نیازمند معتقد است برای زدودن فقر و بیماری از چهره این سرزمین و حفاظت از كیان خانواده باید در حد توان خود به ترویج فرهنگ اسلام ناب و توجه به كرامات انسان و گسترش روحیه بخشندگی و انفاق در جامعه اقدام كند.
فتحیان با گریزی به دوران هشت سال دفاع مقدس و نقش امدادگران در نجات جان رزمندگان اسلام گفت: بخش پزشكی و بهداری رزمی یكی از مهمترین ابعاد جنگ تحمیلی رژیم بعثی صدام علیه ایران بود به طوری كه در طول جنگ تحمیلی صدامیان انواع سلاح های متعارف و نامتعارف همچون سلاح های شیمیایی را علیه رزمندگان اسلام استفاده كردند كه پرستاران، امدادگران و پرسنل درمانی به منظور رسیدگی و مداوای مجروحان این حملات بیش از 100 هزار پست امداد در خطوط مقدم برپا كردند.
وی افزود: در دوران دفاع مقدس بخش بهداشت و درمان هزاران اورژانس عملیاتی را با حضور پزشكان و پرستاران در فاصله نزدیك با خط مقدم برپا كرد كه بیش از 56 بیمارستان صحرایی در نزدیك ترین مناطق به جبهه های حق علیه باطل با تجهیزات بسیار پیشرفته و سازه های مختلف از جمله بیمارستان صحرایی امام حسین(ع) و علی ابن ابیطالب(ع) از نمونه های به جا مانده از آن دوران پرحماسه است.
فتحیان با اشاره به برپایی ستادهای انتقال و تیم های انتقال مجروحان در دوران دفاع مقدس افزود: این ستادها در فرودگاه ها و راه آهن فعالیت داشتند و به علت نیاز جبهه بیش از 100 هزار رزمنده بهداری رزمی در جبهه های نبرد با رژیم بعثی صدام حاضر شدند و بیش از 100 هزار عمل جراحی حیات بخش در جبهه ها انجام شد به طوری كه حضرت امام خمینی(ره) فرمودند: من از پزشكان و جامعه پزشكی راضی هستم.
وی گفت: جامعه پزشكی حاضر در جبهه ها بعد از پایان جنگ تحمیلی نیز برای خدمت رسانی به مردم نیازمند دست به كار شد، به همین دلیل ارائه خدمت به بیماران صعب العلاج را در دستور كار خود قرار دادیم و با ایجاد مراكز تخصصی، داروخانه، آزمایشگاه تشخیص طبی، مركز تصویربرداری پزشكی و مركز جراحی محدود به ارائه خدمات متنوع درمانی به بیماران سرطانی و صعب العلاج در بخش های كلینیكی، پاراكلینیكی، بیمارستانی و دارویی پرداختیم.
اجتمام **7029*1834