دكتر سید مهدی طباطبایی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بیماری های تب دانگ(دنگ) و چیكونگونیا از جمله مهمترین بیماری های آربو ویروسی محسوب می شوند.
وی ادامه داد: پشه های آئدس آلبوپیكتوس و آئدس اجپتی به عنوان ناقلین اصلی نقش مهمی در گسترش و استقرار این بیماریها دارند به طوریكه انتقال این بیماریها حتی از طریق تخم پشه ناقل نیز انجام می شود و نسل بعد بدون خونخواری از میزبان آلوده توانایی انتقال آن را خواهد داشت.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: در سالهای اخیر موارد متعدد طغیان بیماری های دنگ و چیكونگونیا از كشور پاكستان گزارش شده است.
وی افزود: با هدف پایش و مراقبت ناقلین بیماریهای آربو ویروسی افزایش مراقبت بهداشتی مرزی مورد توجه دانشگاه علوم پزشكی زاهدان قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده كه شهرستانهای شمالی شامل زابل، هیرمند، زهك، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشكی زابل و شهرستانهای زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و كنارك زیر نظر دانشگاه علوم پزشكی زاهدان و شهرستانهای ایرانشهر، سرباز، نیكشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشكده علوم پزشكی ایرانشهر قرار دارند.
7316**3213
معاون دانشگاه علوم پزشكی زاهدان:
تشدید نظارت های بهداشتی قطارهای پاكستان - زاهدان در اولویت است
۲۳ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۰۴
کد خبر:
83243022
زاهدان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: نظارت های ویژه بهداشتی در قطارهای مسافربری و مبادلات ریلی پاكستان به زاهدان با پایش و مراقبت ناقلین بیماری تب دنگ تشدید شد.