ابراهيم كاظمي مومن سرائي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين سند، برنامه اي استراتژيك و نقشه راه پنج ساله ستاد مناسب سازي است كه براي شناخت موقعيت فعلي كشور در زمينه مناسب سازي معابر براي معلولان تدوين شده است و توصيف و تحليل محيط داخلي و خارجي براي مناسب سازي را ارائه مي دهد و جهت حركت ستاد مناسب سازي كشور را مشخص مي كند.
وي خاطرنشان كرد: سند راهبردي مناسب سازي در سال 97، تصويب شده و نواقص و مشكلات آن بررسي و راهكارهاي مناسب نيز تدوين شده است؛ اين سند بيش از يكصد صفحه دارد و در آن وظايف تمام دستگاه هاي كشور در زمينه مناسب سازي مشخص شده است.
كاظمي مومن سرائي ادامه داد: اميدواريم با انتشار اين سند راهبردي شاهد تحول و پيگيري مسائل مربوط به مناسب سازي و سياست هاي مدون ستاد هماهنگي مناسب سازي كشور باشيم.
رئيس دبيرخانه ستاد هماهنگي و پيگيري مناسب سازي سازمان بهزيستي كشور اضافه كرد: مناسب سازي فضاهاي شهري امكان حضور افراد داراي معلوليت و كم توان را در جامعه ميسر مي سازد.
مومن سرائي افزود: ستاد مناسب سازي كشور، يك مجموعه فرابخشي شامل 15 عضو است كه وزير كشور رياست اين ستاد و رئيس بهزيستي دبيري اين ستاد را برعهده دارند و 9 معاون وزير و دو نماينده تشكل هاي مردم نهاد در اين ستاد عضويت دارند تا براي تسهيل در تردد معلولان، جانبازان و سالمندان كشور در اين ستاد، تصميم گيري هاي لازم را انجام دهند.
وي يادآور شد: سامانه معبر با شماره 3000012322 آماده دريافت شكايات مردمي در زمينه مناسب سازي است.
به گزارش ايرنا بنا به اعلام سازمان بهزيستي كشور، در حال حاضر يك ميليون و 560 هزار معلول در سامانه بهزيستي ثبت شده اند و 15 هزار سالمند در مراكز نگهداري سالمندان نگهداري مي شوند.
اجتمام**9185*1834
سند مناسب سازي معابر براي معلولان تا پايان فروردين ابلاغ مي شود
۱۸ فروردین ۱۳۹۸، ۸:۲۷
کد خبر:
83267262
تهران- ايرنا- رئيس دبيرخانه ستاد هماهنگي و پيگيري مناسب سازي سازمان بهزيستي كشور، با اشاره به تصويب سند راهبردي مناسب سازي معابر براي افراد داراي معلوليت در سال گذشته گفت: اين سند راهبردي تا پايان فروردين ماه به تمام دستگاه ها ابلاغ مي شود.