۱۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۴۷
کد خبر: 83269518
T T
۰ نفر
استاندار خراسان رضوی اجرای قانون را سبب ساز رونق تولید دانست

مشهد- ایرنا- استاندار خراسان رضوی به اجرایی شدن 'قانون رفع موانع تولید' از پارسال اشاره و بیان كرد: همزمان با 'سال رونق تولید' و اجرای این قانون می توان رونق تولید را محقق نموده و آن را افزایش داد.

علیرضا رزم حسینی روز دوشنبه در نشست كارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید افزود: بر این اساس می بایست در سالی كه از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان 'رونق تولید' نامگذاری شده با اجرای قانون رفع موانع تولید را آسان نمود.
'قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی كشور' كه به عنوان لایحه از سوی دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی شده بود در قالب 60 ماده و 35 تبصره اردیبهشت 1394 به تصویب نمایندگان مردم رسید و همان ماه از سوی شورای نگهبان تایید و از سوی دولت برای اجرا ابلاغ شد. در قالب این قانون كه هدف آن ارتقا بخش خصوصی و كاهش مشكلات واحدهای تولیدی است ظرفیتهای مناسبی پیش بینی شده كه یكی از از مهمترین آنها استفاده از ظرفیت بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس ایران است.
استاندار خراسان رضوی همچنین به برنامه ریزی صورت گرفته برای رفع مشكلات واحدهای نیمه فعال و یا تعطیل در خراسان رضوی اشاره و بیان كرد: این واحدها در حال شناسایی هستند و امیدواریم هرچه سریعتر به چرخه تولید بازگردند.
وی افزود: تاكنون اقدامات خوب و موثری در این استان برای رفع موانع صورت گرفته است. این اقدامات می باییت امسال نیز با جدیت تداوم یافته و در كنار آن موضوع اقتصاد مقاومتی نیز بطور جدی مورد توجه قرار گیرد.
رزم حسینی ادامه داد: دستگاههای اجرایی و نهادهای قضایی خراسان رضوی در چارچوب تلاش برای رفع موانع تولید و ایجاد رونق اقتصادی هماهنگ و متحد هستند و در این مسیر از همبستگی لازم و موثر برخوردارند.
وی خطاب به مدیران عضو كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی نیز گفت: هر جا كه احساس كردید به اختیارات استانی در خصوص رفع موانع تولید نیاز است موضوع را به من ارجاع دهید تا مشكل به منظور حل سریع آن پیگیری شود.
استاندار خراسان رضوی قابلیت و ظرفیت خراسان رضوی را در حوزه تولید 'خوبی' توصیف و بیان كرد: می بایست در این خصوص مشوقهای مناسب برای سرمایه گذاران ایجاد و در همین راستا برنامه ریزی كرد تا سپرده های بانكی نیز به سمت تولید سوق یابند.
وی افزود: تاكنون 53 شركت در حوزه اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی تشكیل شده اند تا بتوانند با تشكیل 'مثلث توسعه اقتصادی' به تولید در استان رونق دهند.
رزم حسینی گفت: همزمان با اجرای 'طرح مثلث توسعه اقتصادی' امسال نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی نیز در خراسان رضوی راه اندازی می شوند لذا باید همه دستگاههای دولتی برای تسهیل فعالیت نهادهای مردمی در این حوزه فعال و پای كار باشند.
همچنین در جریان نشست امروز كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی با حضور استاندار تنگناهای 9 شركت و واحد تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفته و رفع شد.
شش هزار و 508 واحد صنعتی با اشتغالزایی 204 هزار نفر و سرمایه گذاری 103 هزار و 700 میلیارد ریال در خراسان رضوی فعال هستند. 95 درصد سرمایه گذاری بخش تولید صنعتی در این استان متعلق به بخش خصوصی است. بیشترین حجم سرمایه گذاری صنعتی در خراسان رضوی به ترتیب متعلق به صنایع فلزی، صنایع غیرفلزی و معدنی، صنایع پتروشیمی و پلیمری است. همچنین در بخش فولاد 39 واحد تولیدی در این استان در حال بهره برداری و یا ساخت است. سهم خراسان رضوی از كل 'ارزش افزوده' در كشور بدون محاسبه نفت و گاز 6،6 درصد و با محاسبه آن كمتر از 5،5 درصد است.
1858/3027/8005
۰ نفر