به گزارش ایرنا، حمیدحیدری بریدی روز سه شنبه در نشست با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: برای اجرای این برنامه و احداث واحدهای مسكونی در استان نیازمند تامین زمین هستیم كه دستگاه های اجرایی ذیربط باید دراین زمینه همكاری لازم را داشته باشند.
وی بیان كرد: از یكهزار و 559 واحد ابلاغ شده برای بهسازی مسكن روستایی در سال گذشته 98 درصد به صورت 100 درصد اجرا شده است.
مدیركل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان بوشهر یادآورشد:برای بهره برداری از واحد های نیمه تمام از محل حساب 100 امام (ره) 29 میلیارد و 300 میلیون ریال به صورت بلاعوض تامین اعتبار شده كه به هر خانوار تا سقف 80 میلیون ریال و براساس تفاهم نامه با بانك قرض الحسنه مهر نیز10 میلیارد ریال در قالب 200 فقره تسهیلات به متقاضیان پرداخت می شود.
وی یادآور شد: در بخش مسكن شهری نیزسال گذشته از مجموع 564 واحد در دست اجرا تعداد 204 واحد بهره برداری و مابقی دارای 70 درصد پیشرفت فیزیكی هستند.
حیدری بریدی اضافه كرد: از این تعداد واحد مسكونی 43 واحد در قالب تفاهم نامه با مركز خدمات حوزه علمیه كشور به طلبه ها واگذار شده است.
وی در خصوص عمران روستایی گفت: سال گذشته یكهزار و 33 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی، ملی و نفت برای اجرای 492 پروژه در روستاها تصویب و در حال اجراست.
مدیركل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان بوشهر افزود:این نهاد در زمینه تامین قیر رایگان 158 میلیارد ریال اعتبار هزینه كرده و از سال 93 تاكنون 250 كیلومتر از معابر روستایی استان بوشهر آسفالت شده است.
وی یادآورشد: از 256 بوستان امید 161 بوستان و از 162 زمین چمن مصنوعی 18 زمین به بهره برداری رسیده است.
حیدری بریدی گفت: بوشهر از استان های پیشرو كشور در بخش تامین فضای سبز روستایی است.
رئیس انجمن خیرین مسكن ساز استان بوشهر نیز گفت: با حمایت خیران مسكن ساز تاكنون 850 واحد مسكونی در استان احداث و یا در دست احداث است.
حسین شهبازی افزود: تامین مسكن خانواده های 2 معلول به بالا از جمله مهمترین طرح های این انجمن است كه سهم استان بوشهر 185 واحد مسكونی است و تاكنون 130 واحد به بهره برداری و مابقی بین 30 تا 60 درصد پیشرفت فیزیكی دارند.
وی برضرورت همكاری خیران در اجرای پروژه های خیرساز مسكن در استان تاكید كرد.
6047/6045
![هزار واحد مسكونی در استان بوشهر احداث می شود هزار واحد مسكونی در استان بوشهر احداث می شود](https://img9.irna.ir/old/Image/1398/13980120/83270721/N83270721-72950327.jpg)
بوشهر- ایرنا- مدیركل بنیاد مسكن انقلاب اسلامی استان بوشهر گفت: سهم این استان از 100 هزار واحد مسكونی پیش بینی شده كشور در قالب طرح اقدام جامع ، یكهزار واحد مسكونی است.