به گزارش ايرنا علي باقرزاده همايي عصرامروز سه شنبه در سومين همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري هرمزگان (پنل كشاورزي و بخش هاي زيرمجموعه آن) اظهار كرد: سالانه بيش از 22هزارتن ميگوي پرورشي از مزارع اين استان برداشت مي شود كه از اين جهت رتبه اول را در سطح كشور دارد.
وي با اشاره به مطالعات و برنامه ريزي هاي صورت گرفته در2 دهه گذشته و همچنين واگذاري افزون بر 15هزار هكتار زمين در نوار ساحلي خاطرنشان ساخت: با بهره برداري از طرح هاي جديد و در دست اقدام توليد 200هزارتن ميگوي پرورشي در هرمزگان دور از دسترس نيست.
رييس سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان كه در ' پنل كشاورزي و زيربخش هاي' آن سخن مي گفت ابراز داشت: تنها طي سه سال گذشته تاكنون ميزان توليد ميگودر سايت هاي پرورشي اين استان با چهار برابر افزايش به بيش از 22هزارتن افزايش يافته است.
باقرزاده در ادامه به تغيير كشت سنتي سبزي و صيفي به گلخانه اي و ديگر روش هاي سرپوشيده افزود: سطوح گلخانه اي فعال اين استان نيز در مدت ياد شده با10برابر افزايش هم اكنون به 500هكتار رسيده كه با توجه به استقبال متقاضيان اين رقم رو به افزايش است.
وي خطاب به شركت كنندگان در اين پنل يادآورشد: با توجه به ظرفيت هاي شناخته شده موجود، سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان سرمايه گذاري در بخش هاي شيلات با محوريت توليد ميگو و كشت هاي گلخانه اي و بازگشت سود را براي سرمايه گذاران تضمين مي كند.
رييس سازمان جهادكشاورزي هرمزگان در همايش فرصتهاي سرمايهگذاري بخش كشاورزي و شيلات، گفت: بخش هاي كشاورزي و شيلات به عنوان يكي از پتانسيل هاي بسيار بالقوه هرمزگان محسوب مي شود و ميتوان به عنوان يك نقطه قوت براي ايجاد يك سرمايه گذاري پايدار در جهت توسعه اشتغال و رونق اين استان بر روي آن تكيه كرد.
سومين همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري هرمزگان از روز دوشنبه با حضور 500 نفر از مهمانان داخلي و خارجي در تالار شهيد آويني بندرعباس آغاز شد.
در اين همايش 2 روزه كه مهمانان زيادي از داخل و خارج كشور در حوزه هاي اقتصادي، انرژي، گردشگري، شيلات و كشاورزي حضور دارند، در بخش اول نخستين روز از همايش هفت مقام داخلي و خارجي سخنراني كردند.
اين همايش با 6 محور صنعت و معدن، انرژي، حمل و نقل و عمران شهري، شيلات و كشاورزي، گردشگري و مناطق آزاد برگزار شد.
در اين همايش بين المللي رييس سازمان جهاني آتيك، انصاري معاون ديپلماسي اقتصادي وزارت خارجه، رسولي معاون وزير و مدير عامل راه آهن جمهوري اسلامي ايران و موسوي رييس كل سازمان سرمايه گذاري و كمك هاي اقتصادي و فني ايران سخنراني كردند.
در بخش عصر گاهي اين همايش نيز پنل هاي مختلف سرمايه گذاري حمل و نقل و عمران شهري، صنعت، معدن و تجارت و مناطق ويژه اقتصادي، سرمايه گذاري گردشگري، شيلات و كشاورزي توسط مديران كل دستگاه هاي اجرايي استان ارائه شد. برپايي نمايشگاه فرصت هاي سرمايه گذاري استان هرمزگان در هتل هرمز از بخش هاي جانبي عصرگاهي دومين روز اين همايش بود.
مراسم پاياني و دومين روز سومين همايش بين المللي فرصت هاي سرمايه گذاري هرمزگان نيز امروز سه شنبه در هتل هرمز برگزار شد.
در اطلاعات منتشره سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان سطح زيركشت باغي و زراعي اين استان 156هزارهكتار با توليد سالانه دو ميليون و 500هزارتن محصول اعلام شده كه بيشترين آن به ميزان يك ميليون و 700هزارتن شامل محصولات سبزي و صيفي خارج از فصل مي شود.
دراين اطلاعات ميزان صيد آبزيان توسط صيادان هرمزگان 280هزارتن ، توليد ميگوي پرورشي 22هزارتن و فعالان صنعت شيلات بيش از 30هزارنفر اعلام شده است.
نزديك به 50هزارهكتار زمين مستعد فعاليت پرروش ميگو در نوار ساحلي هرمزگان شناسايي شده كه در 2دهه گذشته تاكنون 10هزار هكتار آن به مرحله عملياتي و بهره برداري رسيده وكار واگذاري 20هزارهكتارآن نيز به متقاضيان داراي شرايط لازم از سه سال قبل آغاز شده كه در قالب سايت هاي پرورش ميگو ادامه دارد.
6149 /6048
بندرعباس – ايرنا -رييس سازمان جهاد كشاورزي هرمزگان با اشاره به پتانسيل هاي موجود در بخش آبزي پروري گفت: شيلات از مهم ترين محورهاي توسعه اين استان شناسايي و به متقاضيان سرمايه گذاري معرفي شده است.