به گزارش خبرگزاري آناتولي تركيه، سازمان آكسفام تاكيد كرده است: جامعه جهاني به صورت فوري به تضمين ارسال امن و بدون هيچ مانع كمك هاي بشردوستانه به تمام مناطق يمن نياز دارد و مشكلاتي كه باعث تاخير در ارسال كمك ها شده است جان بيش از يك ميليون يمني را تهديد مي كند.
اين نهاد بين المللي همچنين نسبت به افزايش شيوع بيماري وبا در يمن هشدار داده و افزوده است: سازمان هاي امدادرسان در اين كشور براي ارسال كمك 40 هزار نفر مشكوك به ابتلا به وبا با مشكل مواجه هستند.
در اين بيانيه آمده است كه 195 هزار مورد مشكوك ابتلا به بيماري وبا در سال 2019 در يمن رصد شده است.
آكسفام با ابراز نگراني از شيوع دوباره وبا در يمن، شمار قربانيان اين بيماري از سال 2016 تاكنون در را بيش از سه هزار نفر اعلام كرده است.
پيش تر هماهنگ كننده امور انساني سازمان ملل در يمن گفته بود: اين كشور با بدترين بحران انساني در جهان روبرو است، چرا كه نزديك به 80 درصد جمعيت 24 ميليون و يكصد هزار نفري آن دست كم به يكي از انواع كمك هاي انساني و حمايت نياز دارند.
عربستان و امارات از ششم فروردين سال 94 در قالب ائتلافي از چند كشور عربي و با كمك و چراغ سبز آمريكا، حملات گسترده اي را عليه يمن فقيرترين كشور عربي آغاز كردند تا به بهانه بازگرداندن عبدربه منصور هادي رئيس جمهوري مستعفي اين كشور به قدرت، به اهداف و زيادخواهي هاي سياسي خود جامه عمل بپوشانند.
جنگ عليه يمن تاكنون بيش از 16 هزار كشته بر جاي گذاشته و ميليونها يمني را با بحران شديد گرسنگي و قحطي روبه رو كرده است، به گونه اي كه سازمان ملل متحد در گزارشي، قحطي در اين كشور را 'بزرگ ترين فاجعه انساني' ناميد.
شمار زيادي از اين كشته ها را زنان و كودكان تشكيل مي دهند.
شبك**9365**1392
تهران – ايرنا - سازمان بينالمللي امدادرساني آكسفام روز پنجشنبه در بيانيه اي اعلام كرد كه تاخير در ارسال كمك هاي بشردوستانه به يمن، جان بيش از يك ميليون نفر را تهديد مي كند.