فرزام بيدارپور روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: از اين ميزان مواد غيرقابل مصرف، 50 تن برنج، 20 تن گروه لبنيات، چهار تن شيريني جات و مابقي نيز از گروه پروتئيني ها همچون گوشت، مرغ و غيره بود.
وي افزود: در بازرسي هاي انجام شده از مراكز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي، اماكن عمومي حساس، مراكز و اماكن بين راهي و سامانه هاي آبرساني در قالب اين طرح يك هزار و 582 مورد اخطاريه، 131 مورد معرفي به دادگاه و 43 مورد پلمپ نيز در اين مدت داشتيم.
معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: در مدت زمان اجراي طرح در مجموع 28 هزار و 237 مورد بازرسي از مراكز تهيه، توزيع و فروش مواد غذايي، اماكن عمومي حساس، مراكز و اماكن بين راهي و سامانه هاي آبرساني انجام شده است.
وي يادآور شد: در اين مدت همچنين 23 هزار و 697 مورد كلرسنجي از آب آشاميدني شهرها و روستاها، تعداد 14 هزار و 781 مورد سنجش با تجهيزات پرتابل و نيز تعداد 579 مورد نمونه برداري از مواد غذايي انجام و به آزمايشگاه رفرنس استان ارسال شد.
بيدارپور از مردم استان و مسافراني كه به اين استان سفر مي كنند خواست در راستاي ارتقاي سطح سلامت جامعه در طول سال همانند مدت ياد شده، با بازرسان سلامت محيط همكاري كرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي، مراتب را به شماره تلفن 190 اعلام كنند.
طرح سلامت نوروزي از 20 اسفند سال 97 تا 20 فروردين امسال اجرا شد و در قالب اين طرح 193 بازرس بهداشت محيط مجهز به تجهيزات پرتابل سنجش و نمونه برداري از آب، مواد غذايي و سطوح در قالب 25 اكيپ بازرسي به مردم استان و مسافران نوروزي خدمات سلامت ارائه دادند.
7348/9102
سنندج - ايرنا - معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: در طرح سلامت نوروزي(20 اسفند تا 20 فروردين) 20 تن مواد غذايي تاريخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات لازم بهداشتي كشف و معدوم شده است.