۱ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۰۶
کد خبر: 83286115
T T
۰ نفر
شور عاشقی مسلمانان غیرایرانی در آیین نیمه شعبان مسجد جمكران

قم - ایرنا - حضور پرشور مسلمانان و طلاب غیرایرانی در آیین های جشن نیمه شعبان مسجد مقدس جمكران، جلوه هایی زیبا از وحدت جمعی در موضوع انتظار فرج را به نمایش گذاشته است.

به گزارش ایرنا، عشق و دلدادگی امام زمان(عج) موضوعی است كه ملیت و رنگ و زبان نمی شناسد و معتقدان به مهدویت بدون هیچ تفاوتی هر یك برای ابراز ارادت خود به میدان می آیند و چه میدانی بهتر از حضور در مسجد مقدس جمكران، میعادگاه منتظران، آن هم در روز نیمه شعبان؛ امروز همه آمده اند كه نشان دهند شبهه افكنی دشمنان در موضوع مهدویت تاثیری در اعتقاد مستحكم منتظران ظهور امام زمان(عج) ندارد.
در میان زائران و مسلمانان غیر ایرانی كه امروز به مسجد جمكران آمده اند، اتباع كشورهای همسایه حضور پرشوری دارند و عاشقان امام زمان(عج) از كشورهای عراق، افغانستان، پاكستان، لبنان، سوریه، تركیه، آذربایجان و سایر كشورها هر یك با رسم و سنتی خاص، جلوه هایی زیبا از عشق و ارادت به حضرت مهدی(عج) را به نمایش می گذارند.
حضور پررنگ منتظران ظهور امام زمان(عج) از كشورهای دیگر در آیین گرامیداشت جشن نیمه شعبان مسجد مقدس جمكران، به حدی است كه چشم هر بیننده ای را به خود جلب می كند و بسیاری از مردم با تصویری برداری از نحوی نمایش عاشقی آنان ، لحظات باشكوهی را به ثبت می رسانند.
امروز سراسر مسجد مقدس جمكران معطر به ذكر «یامهدی» است و همه زائران ایرانی و غیر ایرانی این مكان شریف، هر یك در گوشه ای به ذكر و توسل مشغولند.
بلوار پیامبر اعظم(ص) نیز كه از روز گذشته شاهد حضور پرشور منتظران ظهور از سراسر جهان است، امروز نیز پذیرای عاشقانی است كه با در دست داشتن پرچم های سبز و مزین به نام امام عصر(عج) به سمت مسجد مقدس جمكران حركت می كنند.
مسجد مقدس جمكران روز هفدهم رمضان 373 هجری به فرمان حضرت بقیة ‏الله، ارواحنا فداه، در كنار روستای جمكران تاسیس شد تا همواره پناهگاه شیعیان و پایگاه منتظران ظهور باشد.
محمد بن الحسن العسكری معروف به حجت بن الحسن، دوازدهمین و آخرین امام و همان مهدی موعود است. او فرزند امام حسن بن علی عسكری (امام یازدهم شیعیان) و همچون پیامبر اسلام نامش محمد و كنیه ‌اش ابوالقاسم است. حجت بن حسن در نیمه شعبان سال 255 هجری قمری علی رغم مراقبت های ویژه ماموران حكومت عباسی، در خانه امام عسكری(ع) در سامرا چشم به جهان گشود. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی(ع) و حضرت ابراهیم(ع) نیست.
امام مهدی(عج) در سال 260 هجری قمری پس از شهادت حضرت عسكری(ع)ـ همچون حضرت عیسی(ع) و حضرت یحیی(ع) كه در سنین كودكی عهده دار نبوت شده بودندـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شد و از همین سال غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 هجری قمری ادامه پیدا كرد؛ در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداخت.
غیبت كبری نیز از سال 329 هجری قمری شروع شد و تا زمانی كه خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت، در این دوره پاسخ به پرسش ها و احكام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نكرده اند؛ آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشكیل حكومت عدل جهانی احكام الهی را در سرتاسر زمین حاكمیت خواهد بخشید.
7405/ 6133/
۰ نفر