دكتر نیما رضایی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: با تحریم های ظالمانه فشارهای زیادی به حوزه علم و سلامت وارد می كند و با توجه به دشواری همكاری بین المللی در چنین شرایطی، امضای این تفهمنامه ها، شكستن حلقه تحریم علمی و یك دستاورد بزرگ به شمار می رود.
وی تصریح كرد: هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت در كیش بزرگترین تجمع دانشمندان حوزه سلامت جهان در ایران است و از نظر كیفی و كمی رویدادی بی سابقه در كشور ماست.
نظری اضافه كرد: از سوی دیگر هر یك از این دانشمندان شاهد تصویری واقعی از ایران بودند كه با آنچه پیش از این برخی رسانه های خارجی به آنها ارائه كرده بودند تفاوت اساسی داشت كه این نكته نیز دارای اهمیت است.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران ادامه داد: هر یك از این دانشمندان از چهره های برجسته كشور خود بوده و دارای جایگاه ویژه اجتماعی و علمی هستند كه هنگام بازگشت، سفیران فرهنگی و علمی و اجتماعی ایران خواهند بود.
دكتر نظری این رویداد را یك سرمایه گذاری در دیپلماسی علمی جهان دانست كه نه تنها برای ایران، بلكه برای صلح و ثبات در بین كشورهای منطقه نیز مفید خواهد بود.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران در تشریح تفاهمنامه های امضا شده اظهار داشت: یكی از مهمترین تفاهمنامه ها با انجمن دانشكده های پزشكی اروپا امضا شد كه بسیاری از دانشگاه های معتبر اروپا عضو این انجمن هستند.
به گفته دكتر نظری در این تفاهمنامه مواردی مانندتبادل علمی ، بازدیدهای كوتاه مدت در دوره های پاییزی و تابستانی برای دانشجویان ایرانی و اروپایی پیش بینی شده است.
وی همچنین از امضای 2تفاهمنامه علمی با آلمان و امضای تفاهمنامه هایی با پرتغال، اوگاندا، انجمن سلامت و محیط زیست مراكش، تایلند، سنگاپور و تعدادی دیگر از كشورهای شركت كننده در هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت خبر داد.
2094
با امضای 11 تفاهمنامه بین المللی؛
نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت در كیش عرصه دیپلماسی علمی شد
۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۷:۱۱
کد خبر:
83298058
كیش- ایرنا- معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: امضای 11تفاهمنامه بین المللی با مراكز دانشگاهی جهان در جریان هفتمین نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت در كیش، این رویداد را به عرصه موفق دیپلماسی علمی تبدیل كرد.