۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۷
کد خبر: 83300450
T T
۰ نفر

تملك خانه هاي فرسوده حسن آباد فشافويه آغاز شد

۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۴:۱۷
کد خبر: 83300450
تملك خانه هاي فرسوده حسن آباد فشافويه آغاز شد

شهرري-ايرنا- رئيس شوراي اسلامي شهر حسن آباد فشافويه گفت: طرح تملك خانه هاي محلات فرسوده مسجد امام زمان(عج) و مسجد امام حسن مجتبي(ع) توسط شهرداري آغاز شد.

«عليرضا زندي» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به اينكه 25 هكتار از بافت شهري حسن آباد فشافويه فرسوده است افزود: خانه هاي قرار گرفته در اين بافت با زمين هاي شهرداري در محلات تازه ساز در قالب اين طرح معاوضه مي شود.
وي ادامه داد: مديريت شهري حسن آباد فشافويه براي جلوگيري از زيان مالكان در اجراي اين طرح از كارشناسان قوه قضاييه براي قيمت گذاري خانه هاي قرار گرفته در بافت فرسوده استفاده كرده است.
زندي قدمت بالا، استفاده از كاهگل و قرارگرفتن در گودال را از موارد بسيار خطرناك خانه هاي بافت فرسوده حسن آباد فشافويه عنوان كرد و يادآور شد: برف سنگين سال گذشته و آبگرفتگي معابر و حياط خانه هاي فرسوده اي كه در گودي ساخته شده اند زنگ خطري براي مواقع بحراني است.
وي اضافه كرد: معابر بافت فرسوده حسن آباد به قدري تنگ است كه در صورت آتش سوزي امكان تردد كاميون هاي آتش نشاني وجود ندارد و علاوه بر آن سرانه فضاي سبز در اين محلات نيز صفر است.
زندي با اشاره به اينكه عمده جمعيت ساكن در محلات فرسوده اتباع هستند گفت: بزرگترين مانع در تخريب و بازسازي محلات فرسوده مقاومت مالكان است، مستاجران كه تبعه كشورهاي خارجي هستند كرايه هاي خوبي را به حساب مالكان واريز مي كنند.
وي تصريح كرد: شهرداري حسن آباد فشافويه در صورت تملك خانه هاي بافت فرسوده تمامي آنها را تبديل به معابر عمومي و فضاي سبز خواهد كرد.
زندي با اشاره به اينكه حسن آباد يكي از قديمي ترين و جنوبي ترين بخش ها در استان تهران محسوب مي شود و بايد نگاه ويژه اي به اين منطقه حاشيه اي شود افزود: اين محدوده از لحاظ ساختار و كيفيت مصالح و لحاظ نشدن اصول مهندسي سست و ناپايدار است ضمن اينكه روستاهاي اين بخش نيز به هيچ عنوان ايمن نيستند.
حسن آباد فشافويه از توابع شهرستان ري متشكل از 37 روستا و با 70 هزار نفر جمعيت در 30 كيلومتري جنوب شهرري و در مسير جاده قديم تهران - قم قرار دارد.
3218/ 1008
۰ نفر