۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۲۴
کد خبر: 83302678
T T
۰ نفر

نخستین رستوران زیر آب شناور ایرانی ساخته شد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۹:۲۴
کد خبر: 83302678
نخستین رستوران زیر آب شناور ایرانی ساخته شد

تهران- ایرنا- نخستین رستوران زیرآب شناور مستقل كشور به همت جوانان ایرانی در آب‌های گرم و نقره‌فام خلیج‌فارس با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه‌اندازی شد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یكی از نیازهای صنعت گردشگری و توریسم توسعه اماكن رفاهی، تفریحی ورزشی است و در ایران نیز استفاده از این اماكن برای جذب توریست بسیار احساس می‌شود. بر همین اساس برخی از جوانان جنوبی كشور از جذابیت‌ها و زیبایی‌های آب‌های نیلگون خلیج‌فارس بهره برده‌اند و از این نعمت خدادادی برای ثروت آفرینی و جذب توریست استفاده كرده‌اند.
ماهی‌های تزیینی زیبا و رنگارنگ، مرجان‌ها، صدف‌ها، دلفین‌ها و لاك‌پشت‌های متنوعی در آب‌های خلیج‌فارس زندگی می‌كنند. به تعبیری می‌توان گفت كه «خلیج‌فارس یك آكواریوم طبیعی و زنده است» و طرح راه‌اندازی رستوران زیردریایی در نظر دارد حلقه گمشده وصل، بهره‌وری، حراست و نگهداری از این نعمت خدادادی باشد.
احمد ابراهیمی مدیرعامل شركت آنیتا سازه كیش درباره این طرح، گفت: رستوران زیردریایی یك طرح دانش‌بنیان است. رستوران زیر دریا یعنی زندگی در كنار یك اكوسیستم كاملاً طبیعی و آكواریومی به پهنای خلیج همیشه فارس. نخستین رستوران زیر آب در خاورمیانه، با طراحی خاص، رستوران، مجتمع امكان صرف غذا و فضایی غرق در زیبایی‌های خدادادی مكانی برای جذب توریست‌های داخلی و خارجی محسوب می‌شود.
وی افزود: این رستوران، بزرگ‌ترین رستوران زیر آب دنیا است كه با بهره‌گیری از مشاوران خارجی و متخصصان داخلی و تكنولوژی روز دنیا به‌صورت شناور مستقل طراحی شده است. این رستوران شامل یك طبقه كامل در ریز سطح آب دریا می‌شود. البته طبقاتی نیز روی سطح آب دارد كه محیطی زیبا و رویایی برای صرف یك غذای به‌یادماندنی را فراهم می‌كند.
به گفته ابراهیمی، این مجموعه، نخستین رستوران بین‌المللی مستقر در آب‌های ایران است و نخستین بام سبز در دریاهای ایران محسوب می‌شود. البته نمونه‌های كوچك‌تر این طرح در شرق آسیا نیز اجرایی شده است.
مدیرعامل این شركت دانش‌بنیان، با اشاره به خدمات ارائه‌شده در این طرح، تصریح كرد: با ساخت این شناور یك مجموعه بزرگ رفاهی تفریحی در سه طبقه مجزا طراحی شده است كه شامل بخش‌های مختلفی چون رستوران بوفه اُآنس، رستوران بین‌الملل اُآنس و كافه اُآنس می‌شود.
وی همچنین عنوان كرد: رستوران بوفه طراحی‌شده در این مجموعه به‌طور كامل زیر سطح آب قرار می‌گیرد و پنجره‌هایی با ابعاد بزرگ دارد كه منظره‌ای كاملاً شفاف از زیر سطح دریا را به مهمانان ارائه می‌دهد. در این رستوران غذاهای ایرانی، دریایی و بومی كیش ارائه می‌شود.
ابراهیمی درباره رستوران بین‌الملل اُآنس نیز عنوان كرد: این طبقه روی سطح آب قرار می‌گیرد كه كل دیوارهای اطراف شیشه‌ای است و منظره زیبایی از پهنای خلیج‌فارس را به نمایش می‌گذارد. در این رستوران غذاهای كشورهای مختلف ارائه می‌شود.
این فعال دانش‌بنیانی در ادامه بیان كرد: كافه اُآنس نیز بالاتر از سطح آب دریا قرار دارد و طراحی آن به‌صورت بام سبز است كه میهمانان می‌توانند از هوای مطلوب جزیره و مناظر زیبای ساحلی و شهری كیش حداكثر استفاده را ببرند.
ابراهیمی در ادامه تصریح كرد: گردشگران با قایق‌هایی ویژه (تاكسی بت) به این رستوران منتقل می‌شوند و علاوه بر رستوران زیر آب كه از هر طرف به عمق آب دید دارد، رستوران بام سبز هم از جاذبه‌های این مجموعه است.
به گفته وی، این رستوران دریایی توسط متخصصان داخلی و موسسه‌های دانش‌بنیان و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری طی چهار سال طراحی شده است.
علمی** 9340**1055
۰ نفر