به گزارش ايرنا از وزارت بهداشت، مهدي يوسفي درباره شايعههاي مطرح شده در فضاي مجازي در مورد قيمت باتري قلب افزود: باتري قلب براي بيماران كشورمان با ارز دولتي توسط هيات امناي صرفه جويي ارزي خريداري و وارد كشور ميشود و با قيمت مناسب در اختيار بيمارستان ها نيز قرار ميگيرد.
رئيس هيات امناي صرفه جويي ارزي در معالجه بيماران بيان كرد: باتري قلب نوع ICD بنابر نياز بيمار از 15 ميليون تا 20 ميليون تومان و نوع پيس ميكر حدود سه ميليون و 500 هزار تومان است.
يوسفي ادامه داد: باتري قلب براي بيماران به مقدار لازم خريداري شده و در انبارهاي هيات امناي صرفه جويي ارزي در معالجه بيماران موجود است.
به گزارش ايرنا، باتري قلب يك دستگاه پزشكي با بار الكتريكي است. جراح براي كمك به مديريت ضربان قلب نامنظم، اين دستگاه را زير پوست قرار ميدهد. باتريهاي قلب مصنوعي مدرن، دو بخش دارند. يك قسمت كه مولد پالس ناميده ميشود، شامل باتري و لوازم الكترونيكي است كه ضربان قلب را كنترل ميكند. بخش ديگر يك يا چند هدايت كننده است كه منجر به ارسال سيگنالهاي الكتريكي به قلب ميشود.
حسين صفوي، مديركل نظارت و ارزيابي تجهيزات و ملزومات پزشكي سازمان غذا و دارو نيز در واكنش به تصاوير و اخبار منتشر شده از صف انتظار براي دريافت باتري قلب به خبرنگار ايرنا گفت: اين اخبار كذب است و ذخيره باتري قلب براي سه ماه در كشور وجود دارد. با اين حال سفارش واردات آن داده شده و جاي نگراني نيست.
اجتمام*9482*1834
رئيس هيات امناي صرفه جويي ارزي وزارت بهداشت:
قيمت باتري قلب افزايش نيافته است
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۴۴
کد خبر:
83312791
![قيمت باتري قلب افزايش نيافته است قيمت باتري قلب افزايش نيافته است](https://img9.irna.ir/old/Image/1398/13980223/83312791/N83312791-73024870.jpg)
تهران- ايرنا- رئيس هيات امناي صرفه جويي ارزي وزارت بهداشت گفت: از سال گذشته تاكنون قيمت باتري قلب افزايش نيافته است و بيماران به شائبههاي بياساس منتشر شده در فضاي مجازي توجه نكنند.