به گزارش ایرنا محمد حیدری روز سه شنبه در نشست هماهنگی برنامه های سوم و چهارم خرداد در سالن جلسات فرمانداری ویژه دزفول افزود: 180 میلیارد ریال برای جداسازی آب شهری بافت قدیم به آب و فاضلاب اختصاص یافته و 270 میلیارد ریال برای برق رسانی به بخش سردشت دزفول در نظر گرفته شده است.
وی طرح گازرسانی به بخش های محروم سردشت و شهیون به 6 هزار مشترك را از دیگر طرح های امسال عنوان كرد و گفت: عملیات چهاربانده كردن جاده زاویه ها با طول یك كیلومتر و 200 متر و اعتبار 10 میلیارد ریال اخیرا آغاز شده است.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول اصلاح پل گاومیش آباد را از دیگر طرح های عمرانی دزفول دانست و افزود: 500 تن قیر رایگان در ستاد بازآفرینی شهری برای بافت قدیم دزفول گرفته شده است.
وی با بیان اینكه طرح پاشنه زاگرس برای اتصال دزفول به فلات مركزی و اصفهان در حال اجرا است، اظهار د اشت: 110 میلیارد ریال بودجه نیز برای بافت ناكارآمد قدیم دزفول در ستاد بازآفرینی در نظر گرفته شده كه توسط صندوق توسعه ملی اعطا می شود.
حیدری با اشاره به دیگر طرح های عمرانی شهرستان دزفول گفت: 70 میلیارد ریال از 200 میلیارد ریالی كه پارسال قرار بود استاندار خوزستان به مناطق محروم احمدفداله و دره كاید اعطا كند، تصویب شده و به زودی در اختیار شهرستان دزفول قرار می گیرد.
وی افزود: افزون بر 90 میلیارد ریال نیز به حوزه راه در بخش سردشت و دهستان ماهوربرنجی اختصاص یافته است كه با اجرای این طرح های عمرانی شاهد توسعه در مناطق مختلف به ویژه محروم خواهیم بود.
وی اظهار داشت: پارسال یكهزار و 830 میلیارد ریال ارزش افزوده به دزفول اختصاص یافته بود كه سهم شهرداری از این اعتبارات 443 میلیارد ریال بود.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: با امضای هیات وزیران، شهر شهیون با مركزیت شهی به شهر تبدیل شد كه به دنبال احداث یا راه اندازی شهرداری در این شهر هستیم.
وی افزود: همچنین جندی شاپور دزفول نیز با تصویب هیات وزیران به شهر تبدیل شد كه با این اقدام اكنون تعداد شهرهای دزفول به 11 شهر رسیده است.
حیدری گفت: تصویب سه شهر دیگر در دزفول نیز در دست تصویب است.
شهرستان دزفول با تصویب این شهرها شامل شهرهای صفی آباد، شمس آباد، حمزه، میانرود، امام، سالند، دزفول، سیاه منصور، شهیون، جندی شاپور و چغامیش است.
** چهارم خرداد فرصتی برای بیان اقتدار مردم دزفول است
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول با اشاره به رشادت های مردم دزفول در دوران دفاع مقدس گفت: چهارم خرداد فرصتی برای بیان اقتدار و افتخارات مردم دزفول است.
وی افزود: نهادینه كردن فرهنگ مقاومت امری زمان بر و نیازمند برنامه است لذا باید ایده های مطرح شده در خصوص چنین روزی در دبیرخانه دائمی ستاد چهارم خرداد ثبت و پردازش شوند.
حیدری اظهار داشت: باید از صاحب نظران و ایده پردازان و افرادی كه در حوزه دفاع مقدس تبحر دارند نیز استفاده شود تا سال آینده جشنواره مقاومت در دزفول برگزار شود.
وی بر ضرورت پرداختن به موضوع چهارم خرداد از دیدگاه ارزشی و اعتقادی تاكید كرد و افزود: باید برای اجرای برنامه های ویژه چهارم خرداد سال آینده برنامه ریزی كرد تا برنامه هایی پرمحتوا و در خور مردم دزفول برگزار شود.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول فضاسازی رسانه ای در خصوص چهارم خرداد را ضروری دانست و گفت: رسانه ها باید نسبت به چهارم خرداد احساس تكلیف كنند و در حوزه های مختلف دفاع، مقاومت، شهدا، مسایل اجتماعی، توسعه شهری و مفاخر هنری دفاع مقدس به فعالیت رسانه ای خود بپردازند.
وی دستگاه های اجرایی شهرستان دزفول را به پرهیز از موازی كاری توصیه كرد و افزود: دستگاه های اجرایی برای اجرای برنامه ها هماهنگ باشند تا بهترین برنامه ها در روز ملی افتخارات دزفول اجرا شود.
دبیر ستاد چهارم خرداد نیز در این نشست گفت: برنامه های مختلفی به مناسبت چهارم خرداد در شهرستان دزفول اجرا می شود كه برگزاری همایش رسانه و فضای مجازی در تاریخ یكم خردادماه با هدف تبیین برنامه رسانه ها در چهل سال دوم انقلاب در مركز دفاع مقدس دزفول برگزار می شود.
بهزاد جولایی افزود: ویژه برنامه همایش چهارم خرداد ماه نیز ساعت 21:30 دقیقه شامگاه شنبه چهارم خرداد در حسینیه ثاراله دزفول برگزار می شود كه تلاش بر این است از شخصیت های برجسته كشوری در این همایش دعوت شود.
وی اجرای این برنامه ها را نیازمند حمایت مالی دانست و گفت: قرار است یك خیابان یا میدان در تهران به نام دزفول نامگذاری و در موزه های سراسری دفاع مقدس از المانی با عنوان مقاومت دزفول استفاده شود.
** هشت برنامه فرهنگی هنری در دزفول برگزار می شود
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول نیز گفت: جشنواره نمایشنامه خوانی مقاومت از تاریخ نهم خرداد ماه تا 12 خردادماه در دزفول برگزار می شود كه 20 گروه برای شركت در این جشنواره اعلام آمادگی كردند كه هفت گروه از این تعداد پذیرفته شدند.
نادر سعادتی فرد افزود: برگزاری شب شعر، كتابت خوشنویسی مقاومت و برگزاری نمایشگاه كتاب با ارائه 2 هزار عنوان كتاب و 60 درصد تخفیف در حسینیه ثاراله از دیگر ویژه برنامه های فرهنگی هنری به مناسبت چهارم خرداد در دزفول است.
وی افزود: نمایشگاه كتاب از یكم تا هفتم خردادماه برگزار می شود كه با توزیع 30 هزار بن كتاب و عرضه 500 عنوان كتاب در حوزه دفاع مقدس همراه خواهد بود.
حجت اله آریایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دزفول نیز گفت: تورهای بافت گردی با هدف معرفی مكان های تاریخی و فرهنگی كه در دوران جنگ تحمیلی آسیب دیدند از جمله برنامه های ویژه چهارم خرداد خواهد بود.
وی افزود: بازدید رایگان از موزه دفاع مقدس و حمام كرناسیان و برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در خانه تیزنو همراه با برگزاری همایش شعر از دیگر برنامه ها خواهد بود.
امیر قمر نماینده سپاه ناحیه دزفول نیز در این نشست گفت: اجرای گروه سرود درخصوص مقاومت و پایداری دزفول، پخش كلیپ با محوریت شهیده عصمت پورانوری از شهدای شاخص امسال، تقدیر از خانواده های شهدای حرم و امنیت، رونمایی از 2 جلد كتاب با عنوان كتاب مدافعان حرم و كتاب عملكرد لشكر ولی عصر( عج) در عملیات والفجر از جمله برنامه های همایش ویژه چهارم خرداد هستند.
وی افزود: برگزاری جشنواره ملی دیجیتال با محوریت فیلم كوتاه، داستان نویسی و طراحی پوستر و برگزاری جشن میلاد امام حسن(ع) در پارك دولت از جمله برنامه های ویژه چهارم خرداد در دزفول خواهد بود.
ناصر نظری رئیس اداره ورزش و جوانان دزفول نیز گفت: پرواز 20 پاراگلایدر و حمل پرچم 50 متری بر فراز آسمان دزفول و آئین حمل تندیس چهارم خرداد با رژه موتورسواری از جمله برنامه های ورزشی در چهارم خرداد است.
وی افزود: تلاش می شود از بازیكنان تیم ملی امید كشورمان نیز برای برگزاری یك دیدار دوستانه در دزفول دعوت به عمل آید.
به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس چهارم خرداد روز دزفول نامگذاری شده است.
شهر دزفول در هشت جنگ تحمیلی مورد اصابت 176 موشك دور برد فراگ و اسكاد بی قرار گرفت، هواپیماهای دشمن 489 بمب و راكت بر سر مردم بی دفاع شهر دزفول فرو ریختند و پنج هزار و 821 گلوله توپ به نقاط مختلف این شهر اصابت كرد.
19 هزار و 500 واحد مسكونی، تجاری، آموزشی و مذهبی در هشت سال دفاع مقدس بین 20 تا 100 درصد در دزفول خسارت دید.
مردم دزفول در هشت سال جنگ نابرابر 2 هزار و 600 شهید ، 400 جانباز ، 452 آزاده و 147 جاویدالاثر تقدیم كردند.
به پاس ایستادگی مردم دزفول در هشت جنگ تحمیلی این شهر به عنوان پایتخت مقاومت ایران اسلامی نامگذاری شد.
چهارم خرداد در تقویم رسمی كشور روز مقاومت و پایداری - روز دزفول نامگذاری شده است.
7278/3022
دزفول - ایرنا - سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان دزفول گفت: 480 میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای اجرا و تكمیل طرح های عمرانی شهرستان دزفول اختصاص یافته است.